Zlá předpověď kartářky, co si o tom myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13183
11.9.13 11:07

@Mar__tanka1983 Jenomže ono to přesně takhle funguje.. Lehce ovlivnitelnej člověk si to vsugeruje a nějak to aplikuje na svůj život a pak se mu ty věci dějí. Je to úplně normální sugesce, žádný čtení budoucnosti. I kdyby někdo viděl do budoucnosti, nikdy bych se ho na nic nezeptala. Protože co jako z toho ten člověk pak má? Nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.9.13 11:12

Co bych dělala? Založila diskuzi. :lol:

@jizvíková Navídka platí asi jen pro zakladatelku, viď? Pořád přemýšlím o jedné věci a chtěla bych vědět, zda dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.9.13 11:14
@zlodcera píše:
@Mar__tanka1983 Jenomže ono to přesně takhle funguje.. Lehce ovlivnitelnej člověk si to vsugeruje a nějak to aplikuje na svůj život a pak se mu ty věci dějí. Je to úplně normální sugesce, žádný čtení budoucnosti. I kdyby někdo viděl do budoucnosti, nikdy bych se ho na nic nezeptala. Protože co jako z toho ten člověk pak má? Nechápu..

Třeba naději, že to dopadne dobře. Nebo zvědavost, jakým směrem se náš život dá. Možná odpověď na naší otázku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.9.13 11:17

Děvčata, času moc nemám, ale když se seřadíte do fronty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.9.13 11:19
@jizvíková píše:
Děvčata, času moc nemám, ale když se seřadíte do fronty :)

Ráda si počkám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.9.13 11:19

Jééé to jsem něco řekla, asi bych za to měla chtít aspoň 100kč, aby se odstanily ty, co to nemyslí vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
11.9.13 11:20

@Elilen V tom případě by se měly kartářky zamyslet nad tím, co komu říkají.. Říct někomu, že manžel zřejmě brzo umře mi nepřijde rozumný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
11.9.13 11:28
@zlodcera píše:
@Elilen V tom případě by se měly kartářky zamyslet nad tím, co komu říkají.. Říct někomu, že manžel zřejmě brzo umře mi nepřijde rozumný :?

asi tak…

• Citovat
  • Upravit
3987
11.9.13 11:29

Klidne me tu sezerte, ale ty se nechas ovlivnovat nekym, kdo si koupi karticky s obrazkama a snazi se prijit na logiku ziti? proboha…co jineho kartarky resi? smrt, lasku a penize…podle me bych se na to vyprdla. a ano, umre. stejne jako ja, ty,…a ty to neovlivnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.9.13 11:36
@jizvíková píše:
Jééé to jsem něco řekla, asi bych za to měla chtít aspoň 100kč, aby se odstanily ty, co to nemyslí vážně

Já bych taky chtěla :mavam: Potřebovala bych názor od dvou kartářek ;)

Jinak k zakladatelce…dobrá kartářka ti nic špatného neřekne, pouze tě upozorní a vysvětlí ti, že její upozornění je o tom, že se dané situaci vyhneš nebo se podle toho zařídíš. Osud se dá změnit, je to jenom o tobě :kytka:
Měla jsem jednu skvělou, bohužel se odstěhovala, a všechny její předpovědi se vyplnily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
11.9.13 11:40

Katchus.. vsak me upozornila vse jen naznacovala… a obe uplne to same..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.13 11:45

Mně dvě kartářky řekly, že nebudu mít vlastní děti a budu bohatá, děti mám a jsem chudá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.9.13 11:45
@Katchus píše:
Já bych taky chtěla :mavam: Potřebovala bych názor od dvou kartářek ;)Jinak k zakladatelce…dobrá kartářka ti nic špatného neřekne, pouze tě upozorní a vysvětlí ti, že její upozornění je o tom, že se dané situaci vyhneš nebo se podle toho zařídíš. Osud se dá změnit, je to jenom o tobě :kytka:
Měla jsem jednu skvělou, bohužel se odstěhovala, a všechny její předpovědi se vyplnily :mrgreen:

A čeho se tvé otázky týkaly? A kolik těch předpovědí bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.13 11:46
@jizvíková píše:
Děvčata, času moc nemám, ale když se seřadíte do fronty :)

beru si třetí místo v pořadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.9.13 11:49
@terinka4444 píše:
Mně dvě kartářky řekly, že nebudu mít vlastní děti a budu bohatá, děti mám a jsem chudá :think:

Bohatá jsi vnitřně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat