Zlá předpověď kartářky, co si o tom myslíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mar__tanka1983 Jenomže ono to přesně takhle funguje.. Lehce ovlivnitelnej člověk si to vsugeruje a nějak to aplikuje na svůj život a pak se mu ty věci dějí. Je to úplně normální sugesce, žádný čtení budoucnosti. I kdyby někdo viděl do budoucnosti, nikdy bych se ho na nic nezeptala. Protože co jako z toho ten člověk pak má? Nechápu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co bych dělala? Založila diskuzi. ![]()
@jizvíková Navídka platí asi jen pro zakladatelku, viď? Pořád přemýšlím o jedné věci a chtěla bych vědět, zda dobře dopadne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zlodcera píše:
@Mar__tanka1983 Jenomže ono to přesně takhle funguje.. Lehce ovlivnitelnej člověk si to vsugeruje a nějak to aplikuje na svůj život a pak se mu ty věci dějí. Je to úplně normální sugesce, žádný čtení budoucnosti. I kdyby někdo viděl do budoucnosti, nikdy bych se ho na nic nezeptala. Protože co jako z toho ten člověk pak má? Nechápu..
Třeba naději, že to dopadne dobře. Nebo zvědavost, jakým směrem se náš život dá. Možná odpověď na naší otázku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
Děvčata, času moc nemám, ale když se seřadíte do fronty
Ráda si počkám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé to jsem něco řekla, asi bych za to měla chtít aspoň 100kč, aby se odstanily ty, co to nemyslí vážně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen V tom případě by se měly kartářky zamyslet nad tím, co komu říkají.. Říct někomu, že manžel zřejmě brzo umře mi nepřijde rozumný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidne me tu sezerte, ale ty se nechas ovlivnovat nekym, kdo si koupi karticky s obrazkama a snazi se prijit na logiku ziti? proboha…co jineho kartarky resi? smrt, lasku a penize…podle me bych se na to vyprdla. a ano, umre. stejne jako ja, ty,…a ty to neovlivnis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
Jééé to jsem něco řekla, asi bych za to měla chtít aspoň 100kč, aby se odstanily ty, co to nemyslí vážně
Já bych taky chtěla
Potřebovala bych názor od dvou kartářek ![]()
Jinak k zakladatelce…dobrá kartářka ti nic špatného neřekne, pouze tě upozorní a vysvětlí ti, že její upozornění je o tom, že se dané situaci vyhneš nebo se podle toho zařídíš. Osud se dá změnit, je to jenom o tobě ![]()
Měla jsem jednu skvělou, bohužel se odstěhovala, a všechny její předpovědi se vyplnily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katchus.. vsak me upozornila vse jen naznacovala… a obe uplne to same..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně dvě kartářky řekly, že nebudu mít vlastní děti a budu bohatá, děti mám a jsem chudá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchus píše:
Já bych taky chtělaPotřebovala bych názor od dvou kartářek
Jinak k zakladatelce…dobrá kartářka ti nic špatného neřekne, pouze tě upozorní a vysvětlí ti, že její upozornění je o tom, že se dané situaci vyhneš nebo se podle toho zařídíš. Osud se dá změnit, je to jenom o tobě
Měla jsem jednu skvělou, bohužel se odstěhovala, a všechny její předpovědi se vyplnily
A čeho se tvé otázky týkaly? A kolik těch předpovědí bylo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
Děvčata, času moc nemám, ale když se seřadíte do fronty
beru si třetí místo v pořadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
Mně dvě kartářky řekly, že nebudu mít vlastní děti a budu bohatá, děti mám a jsem chudá
Bohatá jsi vnitřně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit