Zlá předpověď kartářky, co si o tom myslíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@terinka4444 píše:
beru si třetí místo v pořadí
A já jsem dvojka? Jesli ne, tak aspoň čtyřka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj názor je asi takový. Neříkám, že někdo neumí vykládat karty. Jsem člověk, který věří v sílu energie, v léčitele, i když taky tak nějak ten důkaz potřebuju, ale je fakt, že kartářky se mi tak nějak pořád příčí. Nikdy jsem nebyla-možná je to proto, možná někdy zkusim..ze zvědavosti. Mám různé známé, z nichž někteří u kartářky byli a nic extra se nedozvěděli. Moje máma taky jednou šla. To, když táta rok před tím zemřel. Kartářka nevěděla nic, moje máma nosí snubák dál na ruce, asi jako památku. Máma se dozvěděla toto…že svůj život žila jako ve vlnách, jednou bylo líp, jindy hůř, děti, že splnili její očekávání jen částečně, že je finančně zabezpečená a že se nemusí bát, že by v důchodu neměla peníze. Že by si měla dát pozor na tlak, že může mít problémy se srdíčkem nebo s cukrovkou. Její manžel, že může mít problémy s tlakem, že se mají rádi a že jsou rádi, že jeden druhého mají. Máma se při jejím povídání prý tvářila neutrálně. Na závěr jí řekla, že je rok vdova, zaplatila a odešla. Můj názor je takový…kartářka je psycholog. Dobře pozoruje člověka, jak vypráví(když vypráví),jestli je nervózní, k jakým tématům se nejvíc upíná(tam bude největší problém),další jsou pohyby-při naslouchání kartářky může člověk často zatínat zuby -ani si to nemusí uvědomit-je to znak nervozity, to samé poťukávání, kývání nohou, mnutí rukou, zatínání prstů, zrychlený dech, pocení, neboj, že tohle všechno ona nevidí. Pak je taky důležitý věk..většina lidí, co chodí ke kartářkám, tam nejde proto, že je spokojená a tak nějak neví co roupama. Věk-mladý člověk…-problémy v parnerství, nemoct otěhotnění, málo peněz, člověk nemá většinou vlastní zázemí…střední věk..-problémy v partnerství, s penězy, s dětmi, v zaměstnání..,pozdnější střední věk..-pozor na nemoce-cholesterol, tlak, nutný pohyb..atd…-,blížící se věk odpočinku-důchodu, důchod…-zvýšené riziko nemocí, dle vzezření dotazujícího event. problémy finanční, problémy se svými dospělými dětmi a jejich dětmi, vás to trápí, ale musíte se šetřit…,doporučení, jak nežít osamělý život. To je můj názor, i když jak říkám, výjimka potvrzuje pravidlo, jenže, jak člověk může předem vědět, že zrovna tahle kartářka je ta pravá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim co cekas, ze ti tady poradime, mas snad svuj vlastni mozek ne? Kartarky jsou neduveryhodne osoby, ktere berou penize za lzi, jen nechapu, ze se najde skupinka osob, ktera se pravdepodobne nudi a vymysli hrozny hovadiny a jdou si nechat vylozit budoucnost, pak vestbe cely svuj zivot prizpusobi a vsude tvrdi, jak to vyslo. Je to o psychice, radeji se zamer na neco jineho, smyslu-plneho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, co chceš řešit tady. ![]()
Jestli má tvůj ex někdy onemocnět, tak onemocní a ty tomu nijak nezabráníš. Hleděla bych si svého života…
- Citovat
- Upravit
Ze jsem tady vubec psala.. ptala jsem sena nazor kdyz mi dve baby reknou to same.. asi to nebude nahoda ne a ja v to verim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já u kartářky byla taky a řekla mi věci o 4 roky dopředu a vyšlo to přesně, smrt jsem vědět nechtěla a stejně mi to řekla
, taky se to splnilo. A trnu co bude dál, snažím se na to nemyslet, ale jak o tom člověk jednou ví, tak to vymazat nejde, ikdyby to nebyla pravda, tak to člověku pěkně znepříjemní život. Ty ho máš zřejmě ještě hodně ráda, ale jelikož odešel za jinou, asi bych ho nechala tak. (Ale taky je pravda, že mi řekla o bratrovi, že se s tehdejší přítelkyní vezmou a budou mít dvojčata, no už spolu nejsou a dítě má s jinou a je ženatý). Takže podle mě…nikdy nic není stoprocentní a vždycky existuje více cest. Ale to už je jen a jen jeho boj. Pamatuju, že můj bývalý byl taky vážně nemocný a ikdyž jsme spolu nebyli, hrozně moc jsem mu chtěla nějak pomoct. Těžko říct, co to s náma ženskýma je, když nás chlap kopne do zadku, tak my mu do něj na druhou stranu chceme urputně vlézt. Mi tehdy pomohlo hodně číst třeba tohle : Alchymista Paulo Coelho.Jak se říká-hodilo mě to do klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simona.b. píše:
Nevim co cekas, ze ti tady poradime, mas snad svuj vlastni mozek ne? Kartarky jsou neduveryhodne osoby, ktere berou penize za lzi, jen nechapu, ze se najde skupinka osob, ktera se pravdepodobne nudi a vymysli hrozny hovadiny a jdou si nechat vylozit budoucnost, pak vestbe cely svuj zivot prizpusobi a vsude tvrdi, jak to vyslo. Je to o psychice, radeji se zamer na neco jineho, smyslu-plneho.
tak ta moje si vzala peníze za pravdu, řekla mi věci z minulosti, které na 100%nemohla vědět, jen rozložila karty a jela…někdo tenhle dar má a mi se všechno přesně splnilo. A zakladatelka si sem přišla pro útěchu, ať už je to blbost nebo ne, rýpat do ni nemusíte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruš8 píše:
Ze jsem tady vubec psala.. ptala jsem sena nazor kdyz mi dve baby reknou to same.. asi to nebude nahoda ne a ja v to verim..
Tak v to věř, no… a co se jako má dít???
- Citovat
- Upravit
@Admila píše:
tak ta moje si vzala peníze za pravdu, řekla mi věci z minulosti, které na 100%nemohla vědět, jen rozložila karty a jela…někdo tenhle dar má a mi se všechno přesně splnilo. A zakladatelka si sem přišla pro útěchu, ať už je to blbost nebo ne, rýpat do ni nemusíte
OK, to je tvoje zkusenost, nebo spis nahoda, ale zakladatelka tomu veri, takze nema cenu tu diskutovat o tom, co ma nebo nema delat, jen opravdu nechapu, co cekala za odpoved, byvalej si nasel jinou a ted na nej nekde ceka nestesti, no tak holky kolik vam je… nemyslim to zle, jen mi to prijde jako nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruš8 píše:
Rekly ti obecne veci, jako vsichni tito sarlatani. Daji se napasovat na leckoho a lecjakou zivotni situaci, proto jim to taky obcas vychazi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simona.b. píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Admila píše:
Já u kartářky byla taky a řekla mi věci o 4 roky dopředu a vyšlo to přesně, smrt jsem vědět nechtěla a stejně mi to řekla, taky se to splnilo. A trnu co bude dál, snažím se na to nemyslet, ale jak o tom člověk jednou ví, tak to vymazat nejde, ikdyby to nebyla pravda, tak to člověku pěkně znepříjemní život. Ty ho máš zřejmě ještě hodně ráda, ale jelikož odešel za jinou, asi bych ho nechala tak. (Ale taky je pravda, že mi řekla o bratrovi, že se s tehdejší přítelkyní vezmou a budou mít dvojčata, no už spolu nejsou a dítě má s jinou a je ženatý). Takže podle mě…nikdy nic není stoprocentní a vždycky existuje více cest. Ale to už je jen a jen jeho boj. Pamatuju, že můj bývalý byl taky vážně nemocný a ikdyž jsme spolu nebyli, hrozně moc jsem mu chtěla nějak pomoct. Těžko říct, co to s náma ženskýma je, když nás chlap kopne do zadku, tak my mu do něj na druhou stranu chceme urputně vlézt. Mi tehdy pomohlo hodně číst třeba tohle : Alchymista Paulo Coelho.Jak se říká-hodilo mě to do klidu
Omlouvám se, že se Ti do toho trošku vmíchnu. Jenomže ono, když Ti někdo řekne něco o budoucnosti, která Tě nejpíš čeká, uvědom si, že Ty tomu člověku v víc jak 50 procentech věříš…nemáš důvod nevěřit, protože proč bys tam taky chodila.. A když budu mluvit o energiích, které každý člověk vyzařuje (malá miminka nebo zvířata to znají)a to sem prosím tě nezatahuju žádné náboženství, to s tím nesouvisí-. A člověk i třeba nevědomě může ten svůj život, chování, rozhodování směřovat směrem, o kterém se kdysi mluvilo-je to vliv člověka, ke kterému máme důvěrů. Slyšela jsi někdy o tom, že když si něco opradvu přeješ, že se Ti to může splnit? A naopak, když se něčeho bojíš, naroste to do obřích rozměrů.. Podívej, já kartářka nejsem a názor na ně mám vesměs jaký mám. Léčitelé-poznala jsem jak sektaře, tak paní, která mého syna zbavila potravinové alergie za 4 dny. nevím co se stalo, ale to, co lékaři nedokázali za 7 let-syn krvácel po určitých potravinách a přesto testy byli negativní- a já to jen zkusila..a…3 roky je bez obtíží…já mám občas varovací vize, které se plní, nijak jsem se to nikde neprosila, stalo se, když mi zemřela moje výborná kamarádka. Pravda psychologie mě baví, ale Dr.,ani psycholog nejsem, mám jen pár kurzů kvůli své práci. Proto píšu, že někdy se stačí víc dívat otevřenýma očima a vnímat pocity člověka, s kterým hovořím a přesto karty vykládat neumím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruš8
a má manžel nějakou dobrou pojistku uzavřenou? Zajímala bych se tímhle směrem, když je to tak na tuty…