Zlá předpověď kartářky, co si o tom myslíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@terinka4444 píše:
Hele, já znám čaroděje, říkáme mu čaroděj, otevírá energetické zóny v těle, usměrňuje tok energie, údajně bere energii z vesmírů a dává ji do těla, houby tomu rozumím, faktem je, že když jsem ležela na stole, od nade mnou jezdil rukama, aniž by se mne dotknul, sálalo z něj horko. Nemohla jsem otěhotnět, s druhourozenou 5let, ani IVF nebyly úspěšný, nakonec jsem měla mimoděložní, sebrali mi vejcovod k jedinému funkčnímu vaječníku, takže přirozené otěhotní prý nemožné, dotáhli mě k němu, spíš abbych se srovnala psychicky, byla jsem tři dny po operaci, tvrdil, že mi bolest vezme z břicha a dá tam dobrou energii, během chvilky bolest ustala a už se nevrátila. Říkal, že břicho je v pořídku, že ho nabil energií, byl konec února, že v dubnu už tam vidí těhotenství, že neví, který rok, že vidí jen duben, za šest týdnů jsem přirozeně otěhotněla, v dubnu jsem byla těhotná, doktor nevěřil, nikdo nevěřil, málé budou na vánoce dva roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klafina123 píše:
Omlouvám se, že se Ti do toho trošku vmíchnu. Jenomže ono, když Ti někdo řekne něco o budoucnosti, která Tě nejpíš čeká, uvědom si, že Ty tomu člověku v víc jak 50 procentech věříš…nemáš důvod nevěřit, protože proč bys tam taky chodila.. A když budu mluvit o energiích, které každý člověk vyzařuje (malá miminka nebo zvířata to znají)a to sem prosím tě nezatahuju žádné náboženství, to s tím nesouvisí-. A člověk i třeba nevědomě může ten svůj život, chování, rozhodování směřovat směrem, o kterém se kdysi mluvilo-je to vliv člověka, ke kterému máme důvěrů. Slyšela jsi někdy o tom, že když si něco opradvu přeješ, že se Ti to může splnit? A naopak, když se něčeho bojíš, naroste to do obřích rozměrů.. Podívej, já kartářka nejsem a názor na ně mám vesměs jaký mám. Léčitelé-poznala jsem jak sektaře, tak paní, která mého syna zbavila potravinové alergie za 4 dny. nevím co se stalo, ale to, co lékaři nedokázali za 7 let-syn krvácel po určitých potravinách a přesto testy byli negativní- a já to jen zkusila..a…3 roky je bez obtíží…já mám občas varovací vize, které se plní, nijak jsem se to nikde neprosila, stalo se, když mi zemřela moje výborná kamarádka. Pravda psychologie mě baví, ale Dr.,ani psycholog nejsem, mám jen pár kurzů kvůli své práci. Proto píšu, že někdy se stačí víc dívat otevřenýma očima a vnímat pocity člověka, s kterým hovořím a přesto karty vykládat neumím.
Já na tu svou předpověď za ty roky zapomněla, až když jsem se stěhovala, našla jsem papír na který jsem si to napsala a zůstala jsem
čučet. Ale je to fuk, kdo věří, ať už k tomu má jakýkoli důvod, ať věří. Je to každého věc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen
První bylo (ještě ve středověku
), když jsem se na čas rozešla se svým nynějším partnerem, byla jsem přesvědčená, že je to konec a ona mi řekla, že to ještě neskončilo…a jsme spolu už 18 let ![]()
Další bylo o mé mámě, jen z fotky mi popovídala dost a určitě nemohla nic vědět a nejsou to takové ty všeobecné věci.
Ta druhá kartářka mi řekla, že koupíme domek na samotě u lesa, tehdy jsme bydleli v městském bytě a o domku jsme si nechali jen zdát
…no a za pár let? ![]()
A naposledy se jednalo o aktuální téma, kdy mi někdo přislíbil práci, najisto a ona mi řekla ať s tím nepočítám, že to nedopadne…a nedopadlo ![]()
Vesměs se jednalo o důležité věci, které jsou dost individuální, ale jak říkám…je jen na každém, jak se zařídí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K zakladatelce. Nevěřím tomu, ale potěšilo by mě to. Spolu s Lucií Bílou si myslím:„chcípni, když už mě nemáš rád…“ Asi tak.
- Citovat
- Upravit
@Admila No ale proto v tom předešlém příspěvku říkám, že jsou i výjimky. Mě stala před lety podobná věc-úplně jsem na to zapoměla
. Jela jsem s bráchou na Slovensko, vyřizovat nějaké dědictví od příbuzných, které jsem v životě neviděla. Po zaparkování jsme šli přes park, oba jsme se otočili, jestli fakt stojíme tak nějak (nedalo se předtím najít místo),když jsem najednou vrazila do staré paní-jak jsem byla taky otočená-. Vůbec nechápu, kde se tam vzala, parkem v době našeho otočení nikdo nešel a to otočení byl mžik. Omluvila jsem se a paní se na mě podívala. její vzhled mě trošku odpuzoval-špinavá, možná ani ne cikánka, ale zaboudlá stará paní, v poloroztrhaných šatech. Řekla mi tohle " jsem ráda, že jsme se konečně setkali osobně. Vím, že to potřebujete slyšet naživo, ale dokud se to nestane, stejně úplně neuvěříte". vykroutila jsem svojí ruku z její, říkala jsem si „no, jo, zas někdo chce prachy“…z Prahy těch žebrajících mám tak akorát. Ona znovu chytla mojí ruku a otočila jí a podívala se…brácha se chechtal jako blázen a pronášel věty tipu o tom, že za čarodejnicema se musíme vypravit až na Slovensko a pod.Ona ani nehnula brvou a podívala se mi do očí. Řekla..„na kolik si ceníte pravdu, kterou se chcete už dlouho dozvědět?“. Řekla jsem, že nemám sebou peníze a pak jsem obrátila..vůbec nevím proč. Měla jsem pocit, jako kdybych už předem věděla, co odpovím, jako kdybych se slyšela dvakrát(opravdu nejsem cvok, to se ale těžko vysvětluje). Měla jsem vnitřní pocit, že tohle bych si měla vyslechnout. Měla jsem sebou eura na zaplacení nějakých poplatků u notáře a pak český 1000,–na benzín a 500,–kdyby něco. Ještě než jsem vyndala peníze, řekla..„stačí těch 500,– vašich“. Žiju myslím hezký život, nejsem z těch, co pořád někde fňukají, jak jsou nešťastní, že nemají to nebo to. Svoje mám už za sebou a řekla bych, že se víc usmívám, než si říkám, jak se zas něco sejří, mám mojí největší touhu-děti, i když každé, se svojím ale(syn vrozená vada, dceru mám v pěstounce-týrané dítě),učím je, že se dá hezky žít, i když není všechno stoprocentní, mám přítele, s kterým mezi námi prošla dříve menší krizka, ale snad jsme to ustáli, ale jsme spolu 24 let, tak občas máme právo, na to se nějak tvářit..,práci, která mě naplňuje a když se nedaří, snažím se i v tom vidět pozitiva. Asi půl roku před cestou na Slovensko jsem domů přivedla hafana z útulku..Byl tam krátce, byl to tulák, přišel o kus nohy, byl strašně vychtlý, samá jizvička, vytřeštěný pohled, bál se všeho. Vždycky jsem měla týrané nebo vyhozené psy, ale tohle bylo k pláči. Nechtěl se nic učit, devastoval byt, štěkal a soused ztrácel trpělivost. Začal boj, co s tím, ale vrátit ho nikdo z rodiny nechtěl..ostatní říkali, že jsme blázni, že si přiděláváme starosti)..A tahle paní, jak držela mojí ruku ve své, najednou povídá… " co jste za povahu, že Vás zajímá, co se stane se psem z útulku, kterého máte doma, když se neodnaučí štěkat? proč si neušetříte starosti, nevrátíte ho a nepořídíte si štěně..,ušetříte si starosti se sousedy..„. Pak zvedla hlavu a já v mém stálém překvapení, měla pocit, že se mi dívá na vnitřnosti“. Pak mě mírně stiskla a řekla..„počítejte, až přijede domů, váš pejsek bude unavený a do týdne máte doma psa, který vám už nikdy nebude rušit sousedy“. Vše se splnilo do puntíku, paní se mě na nic neptala, já se než začala mluvit tvářila tak, že ať neotravuje, nesahá na mě..Pak se ptala bráchy..co by dal za pravdu, ale on řekl, že peníze netiskne a že jí nedá nic, a´t si jde žebrat jinam. Neurazila se a řekla mu" Vaším největším nepřítelem jste si Vy sám. Nikdy nebudete spokojený, dokud si sám sobě nepřiznáte, že gesta, která ukazujete ostatním, je Váš vnitřní pláč nad sebou samým".Rozloučila se a odešla, dozadu za nás, my pokračovali dopředu. Po vteřině říkám bráchovi,„tak to si dám cígo, půjč mi zapíka“.. připaluju si a koukám směrem, kam ona šla…jenže ona tam nebyla..nikde. Nemohla nikam zahnout, nebyl tam strom, keř, zeď..prostě park, vzadu stromy(ale dál) a jinak tráva. Do týdne pes přestal štěkat..pak nastoupil cvičák atd.,ale tohle byl zážitek, že dodnes jsem z toho lehce mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
K zakladatelce. Nevěřím tomu, ale potěšilo by mě to. Spolu s Lucií Bílou si myslím:„chcípni, když už mě nemáš rád…“ Asi tak.
tak to je fajn heslo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruš8 píše:
Dobrý potřebují se vás na něco zeptat:(
Před měsícem mě opustil přítel skoro manžel. a já jako blbá ženská jsem šla ke kartářce u které jsem byla také v minulosti a dost věci se splnilo.. chtěla jsem samozřejmě vědět jestli se vrátí a co bude. ona mi řekla že se vrátí ale kvůli toho nepíší řekla mi také že tady vidí vážnou nemoc nebo nehodu do dvou let jeho až jsem začala mít strach vrtalo mi to hlavou proto jsem si řekla že skusím o měsíc později někoho úplně jiného jinou kartářku co mi řekne hledala jsem nějaké dobré kartářky a včera jsem byla u jedné a řekla mi skoro to samé:( ale že bude vážně nemocný za 2-3 roky že jestli nemá nějáke problémy že se ta nemoc projevuje a obě naznačovali až smrt co si o tom myslíte? zaleklo že taky vše věděla z přítomnosti věříte v to? co by jste dělali na mém místě? Děkuji [/citace@Baruš8 píše:
Před měsícem mě opustil přítel skoro manžel. a já jako blbá ženská jsem šla ke kartářce u které jsem byla také v minulosti a dost věci se splnilo.. chtěla jsem samozřejmě vědět jestli se vrátí a co bude. ona mi řekla že se vrátí ale kvůli toho nepíší řekla mi také že tady vidí vážnou nemoc nebo nehodu do dvou let jeho až jsem začala mít strach vrtalo mi to hlavou proto jsem si řekla že skusím o měsíc později někoho úplně jiného jinou kartářku co mi řekne hledala jsem nějaké dobré kartářky a včera jsem byla u jedné a řekla mi skoro to samé:( ale že bude vážně nemocný za 2-3 roky že jestli nemá nějáke problémy že se ta nemoc projevuje a obě naznačovali až smrt co si o tom myslíte? zaleklo že taky vše věděla z přítomnosti věříte v to? co by jste dělali na mém místě? Děkujikdyz mi napises mesto napisu ti kam jit, blbla jsem s kartarkou pred mnoha lety, ale je to prusvyh i kdyz ti rekne dobry veci. Daniela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen píše:
@jizvíková vyložila bys mi taky prosím?
Pište mi do SZ ať sem nemusím furt lézt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruš8 píše:
Před měsícem mě opustil přítel skoro manžel. a já jako blbá ženská jsem šla ke kartářce u které jsem byla také v minulosti a dost věci se splnilo.. chtěla jsem samozřejmě vědět jestli se vrátí a co bude. ona mi řekla že se vrátí ale kvůli toho nepíší řekla mi také že tady vidí vážnou nemoc nebo nehodu do dvou let jeho až jsem začala mít strach vrtalo mi to hlavou proto jsem si řekla že skusím o měsíc později někoho úplně jiného jinou kartářku co mi řekne hledala jsem nějaké dobré kartářky a včera jsem byla u jedné a řekla mi skoro to samé:( ale že bude vážně nemocný za 2-3 roky že jestli nemá nějáke problémy že se ta nemoc projevuje a obě naznačovali až smrt co si o tom myslíte? zaleklo že taky vše věděla z přítomnosti věříte v to? co by jste dělali na mém místě? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit