Kyvadlování - pohlaví miminka

1303
22.8.13 11:19

Kyvadlování - pohlaví miminka

Ahojki, chtěla bych se zeptat, jestli tu není někdo, kdo má zkušenosti s kyvadlováním. Babička mé dobré kamarádky se tímto dost zabývá a nevím zatím o situaci, kdy by jí věštění nevyšlo, až teď.
Jsem ve 23. týdnu těhotenství s termínem 22. 12. 2013, a už dřív, když jsme neznali pohlaví našeho miminka se pokoušela věštit pohlaví a termín porodu a vyšla jí holčička a termín porodu začátek ledna. Včera to zkoušela znovu a vyšlo jí to stejně, avšak doktor mi několikrát potvrdil, že čekáme na 100% chlapečka.
Mohla se mýlit nebo si myslíte, že to kyvadlo mohlo takhle ukázat, protože jsme si holčičku všichni moc přáli?
Není to pro mě důležité, ale budu za názor ráda. Přikláním se spíše k realitě, takže věřím doktorovi, ale tajemno mě zajímá a věřím, že na tom vždycky něco pravdy je.
Děkuji za Vaše názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
22.8.13 11:24

Ahoj, pracuji s kyvadlem a mýlit se mohla, kyvadlo jako takové není pomůcka k věštění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.8.13 11:26

@Katrinka Děkuji za odpověď. A k čemu vlastně pořádně slouží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.8.13 11:35

@KaCinDa K určování vhodnosti, léčebným metodám apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.8.13 11:40

A určování vhodnosti například v otázkách kdy se nemůžeš rozhodnout, jestli to, či ono? Jesti ano, není to pak podobné jako holčička nebo chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.8.13 11:43

Spíše takto: „Je pro mě vhodné /vhodnější/…?“ Na odpovědi ANO/NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.8.13 11:44

@KaCinDa Navíc bez souhlasu druhé osoby se nesmíš ptát na jiné osoby!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.8.13 11:44

Tak jsem zase chytřejší, děkuji za vysvětlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
22.8.13 11:55

Já mám kamarádku, která se zatím nikdy nespletla - proto jsem se těšila na chlapečka, nakoupila modré věci a ignoroval ultrazvuk. Verunce je 2,5 a příště už asi tak důvěřivá nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat