Sen o vypadaných zubech

Anonymní
7.8.13 11:35

Sen o vypadanych zubech

Ahoj holky, dneska jsem mela takovy zvlastni sen… Sedela jsem u stolu a jedla nejaky syr a najednou jsem ho zacala plivat a s nim i zuby, ale cele i s dasni…jeden byl zlaty a nejake zaplombovane… Kdyz jsem si prejizdela jazykem v puse tak jsem tam zuby nemela… Zuby byli takove malinkate… Nevite co by to mohlo znamenat? Resim ted situaci v milostnm zivote… nemohlo by to mit souvislost? Radeji anonym, nemusi moje okoli vedet, ze mam problemy v milostnem zivote. Dekuji…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
7.8.13 11:37

Mě se o tom že plivu zuby zdá hodně často a nevím co to znamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
7.8.13 11:39

Kamarádce když se zdálo že nemá zuby, ale byl to doslova živej sen, ze kterého se z hrůzou probudila a musela si zkontrolovat zda zuby má, tak se jednalo o úmrtí blízkého člověka. A bohužel se tak vždy stalo… ťuk, ťuk ať to u vás samozřejmě znamená něco úplně jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
7.8.13 11:39

Tak to bych taky ráda věděla, co to znamená, protože se mi vždy jen jednou za rok zdá něco podobného a probudím se úplně zpocená a vyřízená :zed: Už to považuji za noční můru 8o Letos se mi to ještě nezdálo, tak se děsim, kdy to přijde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.13 11:41

Mně se zdálo, že jsem kousla do jablka a bylo po zubech.Taky jsem si je pak kontrolovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
7.8.13 11:42

@Elen8 Tak jestli to znamená tohle, tak by mi musela vymřít asi celá rodina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
7.8.13 11:45

@Křížek1 jak jsem psala, takto to měla kamarádka, neříkám, že to tak je a ani to samozřejmě nikomu nepřeji, kamarádce když se toto zdálo tak vždy někdo zemřel, měla z toho hrůzu, jistě, že se jí to nezdálo každý týden, co jí znám zdálo se jí to dvakrát, a vždy o někoho přišla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.13 11:45

Ve snu jsem necitila zadnou bolest, jen jsem byla nastvana, ze budu muset k zubari… Ted jsem si vzpomela, ze jsme se vcera vecer o zubech bavili tak jestli to muze mit taky souvislost? Vzbudila jsem se z toho snu, ale ne s hruzou, spis me vzbudila ta bourka…

• Citovat
  • Upravit
3466
7.8.13 11:48

Když se mi zdá, že mi vypadávají zuby, vždycky pak onemocnim a myslím, že to bylo i ve snáři, že se jedná o nemoc.. http://www.mujsen.cz/…e/hledat.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
7.8.13 11:49

Zdá se mi to často, plivu zuby, drolí se mi zuby atd. co jsem četla, znamená to nemoc, smrt blízké osoby - bohužel nic pěkného.
Jinak nám před 14dny umřela naše fenka, můj táta na tom byl teď špatně zdravotně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
7.8.13 12:08

@Elen8 U mě to bude mít asi souvislost s tím, že jsem v 9ti letech měla kolizi na kole a vyrazila jsem si zuby :poblion: 8 let mám můstek na předních zubech a tak se podvědomě bojim, abych o ně zase nepřišla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
7.8.13 12:11

Já si myslím, že sny mají vždy něco s tímhle společného, u mě to platí 100% vždy se mi zdá o tom, co jsem ten den dělala, říkala na co jsem myslela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
7.8.13 12:18

Ahojky taky se mi teď hodně zdálo o zubech…hodně jsem krvácela, pak jsem byla u zubaře a nejhorší, že malá měla zkažený zuby…:-( to byl opravdu hnus tak snad se nic nestane…taky to znamená nějaký starosti ohledně peněz, nemoc, úmrtí…nu nic dobrýho a taky teď starosti nějaký přišli tak snad se to vyřeší. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
7.8.13 12:26

Ahoj me se tento sen zda take dost casto a je to dost neprijemne. Vim ze to znamena smrt ale podle toho jak se mi to zda casto bych musela prijit o celou rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
7.8.13 12:42

@marinka5 Jooo, mám to úplně stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie