Sen o druhém dítěti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sen o druhém dítěti
Ahoj,
hledala jsem ve snáři, ale nemůžu najít.. mame už jednu dceru 1,5 roku a zdálo se mi, že máme druhé dítě, taky holčičku.. byla ještě uplně malička.. tak do 1 měsíce.. víděla jsem ji v kočárku..
někdo cizí mi hlídal kočárek a když jsem se přišla podívat jestli spinka tak se vzbudila.. všichni se mě ptali kdy se narodila a ja jsem si nemohla vzpomenou na datum narození..
Tak jenom ze zvědavosti mě to zajíma.. jestli někdo nevíte.. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@neellaa píše:
Ahoj,hledala jsem ve snáři, ale nemůžu najít.. mame už jednu dceru 1,5 roku a zdálo se mi, že máme druhé dítě, taky holčičku.. byla ještě uplně malička.. tak do 1 měsíce.. víděla jsem ji v kočárku..
někdo cizí mi hlídal kočárek a když jsem se přišla podívat jestli spinka tak se vzbudila.. všichni se mě ptali kdy se narodila a ja jsem si nemohla vzpomenou na datum narození..
Tak jenom ze zvědavosti mě to zajíma.. jestli někdo nevíte.. děkuji
Ty jo, mě se nedávno taky zdál podobný sen, že jsem viděla ve snu své druhé dítě, tedy spíš děti, byli to dvojčátka, kluci, viděla jsem je tak živě, že si je vybavuju ještě dneska. Mě by taky zajímalo, co to znamená, každý mi tvrdí něco jiného, tak nevím ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jančakecalka píše:
Ty jo, mě se nedávno taky zdál podobný sen, že jsem viděla ve snu své druhé dítě, tedy spíš děti, byli to dvojčátka, kluci, viděla jsem je tak živě, že si je vybavuju ještě dneska. Mě by taky zajímalo, co to znamená, každý mi tvrdí něco jiného, tak nevím
a co Ti tvrdí? jestli se můžu zeptat? a druhé dítě plánujete?
snad někdo napíše..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neellaa píše:
a co Ti tvrdí? jestli se můžu zeptat? a druhé dítě plánujete?snad někdo napíše..
ano, druhé plánujeme už přes rok a už rok chodim do Caru a nic. Někdo mi říkal, že prý se mi to zdálo proto, že už dítě moc chi a mám to v hlavě a někdo zase, že si k nám takhle mimi hledá cestu a nebo, že se to zdá jen tak, takže já fakt nevím ![]()
- Citovat
- Upravit
@neellaa mě se nedávno zdál sen jak jsem porodila a v porodnici koukala na druhorozeného syna (pohlaví neznáme) a on měl míry 3500g a 70cm a já přemýšlela jak ho narvu do těch novorozeneckých věcí ![]()
u prvního těhotenství se mi zase zdálo, že jsem u ohně s dcerou. krásnou kudrnatou blondýnkou a máme kluka…
těmhle snů žádnou významnou váhu nepřikládám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se sice nezdálo o druhém dítěti, dokonce ani o mojem, ale před rokem ještě než kamarádka porodila, tak se mi zdálo, že se koukám na facebook a vidím, že tam mají nové fotky, že se jim malá už narodila a na těch fotkách měla spoustu černých docela dlouhých vlásků a byla takový puclík.. no a narodila se jim drobná světlá blondýnka skoro bez vlásků
![]()
- Citovat
- Upravit
Mě se u prvního těhotenství zdálo že vedle mě pobíhá asi tak 3 letá blonďatá holčička…narodila se nám holčička se světlými vlásky
teď jsem podruhé těhotná, teprve na začátku ale asi měsíc před otěhotněním se mi o těhotenství zdálo ale přičítám to tomu, že jsem po těhotenství moc toužila.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po porodu mého andilka (holčička) se mi téměř denně zdálo, že rodím holčičku, ale se šťastným koncem. Ale to bylo asi jen mé přání než nějaký jiný význam
ale bylo by to hezké, kdyby to byla skutečná předzvěst a ne jen způsob „hojeni“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit