Zlá předpověď kartářky, co si o tom myslíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
11.9.13 10:45

Prosím co si o tom myslíte?

Dobrý potřebují se vás na něco zeptat:(
Před měsícem mě opustil přítel skoro manžel. a já jako blbá ženská jsem šla ke kartářce u které jsem byla také v minulosti a dost věci se splnilo.. chtěla jsem samozřejmě vědět jestli se vrátí a co bude. ona mi řekla že se vrátí ale kvůli toho nepíší řekla mi také že tady vidí vážnou nemoc nebo nehodu do dvou let jeho až jsem začala mít strach vrtalo mi to hlavou proto jsem si řekla že skusím o měsíc později někoho úplně jiného jinou kartářku co mi řekne hledala jsem nějaké dobré kartářky a včera jsem byla u jedné a řekla mi skoro to samé:( ale že bude vážně nemocný za 2-3 roky že jestli nemá nějáke problémy že se ta nemoc projevuje a obě naznačovali až smrt co si o tom myslíte? zaleklo že taky vše věděla z přítomnosti věříte v to? co by jste dělali na mém místě? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
stazinka09
11.9.13 10:47

Vy…rala bych se na kartářky a začala dbát o své zdraví fyzické i duševní. Prostě prevence.

• Citovat
  • Upravit
14046
11.9.13 10:48

Ahoj nedělala bych nic, akorát ti můžu navrhnout, že ti vyložím karty taky, jestli chceš napiš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.9.13 10:49

Smrt naznačovat nesmí. Já byla taky u kartářky, řekla mi, že nějaká starší žena v životě mého nyní už ex bude vážně nemocná, jestli nevím, kdo by to mohl být, že by se dala případně nějak varovat. Za tři měsíce mu zemřela prababička. Jestli tam viděla přímo smrt, to nevím. Nicméně když jsem mu to řekla, byla jsem za krávu, co věří na nesmysly.

• Citovat
  • Upravit
106
11.9.13 10:50

Co mám napsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.9.13 10:51

Jsou to kecy. Sestra taky byla u kartářky, taky řekla, že do 2 let bude mít její syn vážnou nehodu, ona ty 2 roky čekala na nehodu a nepřišla, jen zbytečně trnula pokaždé, když jí zazvonil telefon. Moje známá umí „číst“ budoucnost. Věděla, že se v rodině stane něco hodně zlého a neřekla mi to, jen když jsem jí pak řekla, že se něco někomu stalo, tak řekla, že to věděla i mi přesně popsala, co se stalo. Mojí sestře řekla, že se mi narodí velký chlapeček a byla to malinká holčička. Já tomu prostě nevěřím a ty na to taky prď, budeš jen ve zbytečném stresu a hledat věci, kde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.9.13 10:51

A proč odešel? Co když Tě opustil, protože právě příznaky má či sám už něco bližšího ví a vyhodnotil, že nemá cenu k sobě někoho vázat? Zeptala bych se ho rovnou a jinak se na věštbu vykašlala. Ani bych mu neříkala, cos slyšela, sugesce je strašně mocná a ještě by si mohl naopak myslet, že ho vydíráš, což většinou zhatí zbytky naděje na dorozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
11.9.13 10:52

:(

Ja vím že nesmí ale když se obě shodli:( tak mám teď ještě větší strach no i tak ho mám rada a mám o něho strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9831
11.9.13 10:54

No dobra kartarka ti pry nerekne budoucnost na vic nez na 3 az 4 mesice dopredu a i tak je to jen cesta, ne jasne dana budoucnost a o smrti nebo necem takovem ti vetsinou nikdy nerekne i kdyz to tam vidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone

Opustil tě, tak se na to vykašli. Užívej si svůj život a pomáhej těm, kdo za to a o to stojí.

• Citovat
  • Upravit
106

'Anjes: odešel za jinou.. ještě o 5 let starší ne on nic nevi k doktorce sem ho musela ja pořád tahaT a už sem mu to řikala. ja bych v to neverila ale proč je baby nezavisle na sebe shodujou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
11.9.13 10:55

Já na kartářky „nevěřím“…tedy myslím si, že nevěřím a nechodím k nim, protože mám strach, že se pak podvědomě budu řídit jejich předpovědí tak, že se nakonec stane…
např. mi řeknou, že se stávajícím partnerem nebudu napořád a já za každou hádkou nebo nedorozuměním uvidím rozchod, i když normálně, nevědouc tu předpověď, bych to buď hodila za hlavu nebo se to snažila urovnat… :nevim:

No a co můžeš teď dělat? Pokud se k sobě vrátíte, tak ho víc pozorovat, dokopat ho na preventivní prohlídku např., srovnat životní styl, a založit životní a úrazovou pojistku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
11.9.13 10:55

Martina.ova : ano opustil ale v životě mi taky dost pomohl.. takže mu dost dlužim i za to vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.9.13 10:59

Vyprdla bych se na něj a řešila si hlavně svůj život…on ten tvůj taky neřeší ;)

• Citovat
  • Upravit
106
11.9.13 11:01
@káťa píše:
Vyprdla bych se na něj a řešila si hlavně svůj život…on ten tvůj taky neřeší ;)

Ale řeší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat