Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vladusxx píše: Více
Nám u prvního tvrdili holku do 6 měsíce, nakonec z toho byl kluk a po porodu zas holička. Ale nebyla snámi ani 14 dnů.. proto si teď přejeme holčičku
@Anonymní píše: Více
Chapu, ze toužíš po holčičce, ale vždycky musíš počítat i s druhou variantou.
@kavenka píše: Více
Nechápeš, že chtějí zpět dítě, co ztratili? Nehodnoť to, tady to není na místě.
@Janli píše: Více
Tak kavenka spíš chtěla říct, že v tom případě mají být rádi za jakékoli dítě. A ne se ješte
rouhat a chtít za každou cenu holčičku.
Jinak ztráta zakladatelky mě samozřejmě mrzí, muselo to být strašné.
@Barevné klubíčko píše: Více
Já chápu, jak to Kávenka myslela, bohužel taky moc dobře chápu pocity zakladatelky. Tady to fakt neberu jako rouhání.
Zakladatelko, ja vas chapu. Ale mozna to ted bude chlapecek a da vam tim najevo, ze neni nahradnik. Nemyslim to ve zlem. Tu ztratu vam dite nahradit nemuze. Nemeli byste to po nem chtit.
Jinak bohuzel u kluku se fakt myli malokdy. Pokud tam ten penis/hrbolek je, tak uz je to tak. Pokud tam neni, tak holka je porad mene jista, protoze penis mohl byt nejak schovany.
Kazdopadne nemusite cekat a muzete si nechat udelat test z krve, ktery vam to rekne hned a natuty. My jsme z nej meli vysledky uz 10tt.
@Janli píše: Více
Jako já to takhle asi taky chápu. Ale jestli zakladatelka podvědomě chce, aby tohle miminko nahradilo její mrtvou holčičku, tak je to prostě špatně. To dítě není náhrada a nemůže přece za to, co mu dole roste
v jejím případě bych to viděla na odbornou pomoc, pro ni i manžela. Aby dokázali tohle své miminko přijmout se vším všudy.
@Barevné klubíčko píše: Více
Přesně tak, možná by naopak ten kluk více pomohl. Že to není náhrada za první holčičku, je to prostě další dítě
Je to samozřejmě smutná ztráta, ale zní to fakt šíleně
Pak mě vždycky zajímá, když to teda nevyjde podle přání a představ, co bude následovat? ![]()
@bedrisek s tím souhlasím. Člověk by měl být pokorný a vážit si toho, že čeká dítě. A ne neustále řešit, proč to není holka, proč to není kluk. Vždyť je to sakryš úplně jedno. Zvakst v dnešní době, kdy je problém s plodnosti. Hlavně ať je miminko zdravé, proto bych se modlila. My si ani nenechali říct pohlaví, chtěli jsme překvapeni, bylo nám úplně jedno, co to bude, hlavně aby bylo miminko zdravé.
Holky jsou na začátku vidět také jako kluci, tak ještě chvíli budu doufat 😪