Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ty už píšeš po několikátý to samé, viď.
Kroužek jsou prostě hormony, takže tělo je rozhozené a prostě špiníš, stejně tak jako když se začne používat HA. Divím se, že ses na to nezeptala gynekologa, když sis nechala kroužek předepsat.
@Lil Kitkatt Ne já tu na nějakou diskuzi píšu úplně poprvé
chtěla sem popsat přímo můj případ a znát názor i ostatních… gynekolog mi řekl pouze to že se kroužek nasazuje první den menstruace a to že můžu mít takové symptomy vůbec nezmínil a dokonce mi recept posílala až po zavolání paní z recepce nikoli sám on
tak děkuji za názor a měj se! ![]()
@Anonymní píše: Více
Já nevím, píšeš, jako by ti bylo 13… Kdybys byla těhotná, už bys byla těhotná z předchozího měsíce, rozhodně ne, když ti teď skončil další cyklus. Ovulace bývá uprostřed cyklu.
A že se tvé tělo chová, jako bys byla těhotná? Tak si přečti, jak funguje hormonální antikoncepce. Třeba se dozvíš něco o tom, jaké je to vlastně svinstvo a jak na to tvé tělo reaguje ![]()
@Anonymní píše: Více
Nechápu, co s tím má paní z recepce.
Nicméně kdyby sis přečetla příbalový leták, tak tam to je. A jsem si skoro jistá, že jsi podobnou diskuzi založila před pár dny, byl to naproti stejný styl psaní..
Ahoj holky chtěla bych nejraději uklidnit ale vím že to dokáže asi jen negativní test. Teď k věci lednová MS byla 9.1 - 13.1 z toho jsem pak byla 16.1 na gyndě a vše v pořádku další MS byla 11.2 - 15.2 tudíž jen o den později. Menstruace byla klasická, sražené kusy a velké množství krve jako vždy. První den menstruace sem zároveň nasadila antikoncepční kroužek ornibel a nyní pořád špiním, mám zvětšená prsa a nafouklý podbřišek který občas píchne. Nechráněný pohlavní styk mezi cykly nebyl. Vždy jen ze začátku chvíli bez kondomu a poté už dokončení s kondomem. Co myslíte? Na internetu mi to píše jako ne antikoncepční ale těhotenské příznaky