Těhotná nebo plaším?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.2.25 17:21

Těhotná nebo plaším?

Ahoj holky chtěla bych nejraději uklidnit ale vím že to dokáže asi jen negativní test. Teď k věci lednová MS byla 9.1 - 13.1 z toho jsem pak byla 16.1 na gyndě a vše v pořádku další MS byla 11.2 - 15.2 tudíž jen o den později. Menstruace byla klasická, sražené kusy a velké množství krve jako vždy. První den menstruace sem zároveň nasadila antikoncepční kroužek ornibel a nyní pořád špiním, mám zvětšená prsa a nafouklý podbřišek který občas píchne. Nechráněný pohlavní styk mezi cykly nebyl. Vždy jen ze začátku chvíli bez kondomu a poté už dokončení s kondomem. Co myslíte? Na internetu mi to píše jako ne antikoncepční ale těhotenské příznaky :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5677
20.2.25 17:26

Ty už píšeš po několikátý to samé, viď. :roll: Kroužek jsou prostě hormony, takže tělo je rozhozené a prostě špiníš, stejně tak jako když se začne používat HA. Divím se, že ses na to nezeptala gynekologa, když sis nechala kroužek předepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.25 17:35

@Lil Kitkatt Ne já tu na nějakou diskuzi píšu úplně poprvé :palec: chtěla sem popsat přímo můj případ a znát názor i ostatních… gynekolog mi řekl pouze to že se kroužek nasazuje první den menstruace a to že můžu mít takové symptomy vůbec nezmínil a dokonce mi recept posílala až po zavolání paní z recepce nikoli sám on :D tak děkuji za názor a měj se! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
624
20.2.25 17:42
@Anonymní píše: Více

Já nevím, píšeš, jako by ti bylo 13… Kdybys byla těhotná, už bys byla těhotná z předchozího měsíce, rozhodně ne, když ti teď skončil další cyklus. Ovulace bývá uprostřed cyklu.
A že se tvé tělo chová, jako bys byla těhotná? Tak si přečti, jak funguje hormonální antikoncepce. Třeba se dozvíš něco o tom, jaké je to vlastně svinstvo a jak na to tvé tělo reaguje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16206
20.2.25 18:22

A co se píše v příbalovém letáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.25 21:16

Nechápu, co s tím má paní z recepce. :nevim: Nicméně kdyby sis přečetla příbalový leták, tak tam to je. A jsem si skoro jistá, že jsi podobnou diskuzi založila před pár dny, byl to naproti stejný styl psaní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí