Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Za mě raději císaře
, než přetáčení miminka. Malý se mi tedy sám nasteloval dolů správně ale přetočení atd bych nepodstoupila. Samozřejmě věc názoru. každá na to má svůj pohled.
a zkušenost.
@Misha8585 právě nechci to přetočení, tolik rizik… jen je divné, že celou dobu od úplného začátku byl krásně hlavou dolů, ve zprávě mám napsáno z úterý, že hlavičkou je nad vchodem.. jak je možné, že se tak špatně natočil až teď ![]()
To je spíš otázka na miminka proč to dělají.
asi ktomu má nějaký důvod.
uvidíte v pondělí třeba se ještě posune. ![]()
Taky se ti to muze zdat jenom. Jinak ja mela hlavicku taky bokem trochu a kdybych nemela planovanej cisar z jinyho duvodu, problem by to nebyl.
@Misha8585 bylo to celkem rychle. Byla jsem na kontrole a bylo mi řečeno, že se mi to jen zdá, že krásně hlavičkou dolu. Udělala hamiltona a ještě ten den jsem porodila. Takže i když jsem dole nic necítila a nahoře jsem měla stále tvrdé břicho nic neznamenalo
Dobrý den, chci se zeptat. Na kontrolu jdu v pondělí, ale od včera mám pocit, že malý má sice nohy nahoře, ale hlavu má v pravém boku. Dole v podbřišku jakoby prázdno. Jak se postupuje pak dál? Bojím se císaře a zároveň přetočení