Líh syntetický v těhotenství

7
19.2.25 16:04

Líh syntetický v těhotenství

Ahoj holky, v práci pracuji s lihem a já se bojím aby to vdechování nemohlo ublížit miminku. Co myslíte?

Příspěvek upraven 20.02.25 v 23:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17104
19.2.25 16:38

Respirátor a poradit se s doktorem, si myslím já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
19.2.25 21:53

@kroketa24 za mě tohle fakt není práce pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.2.25 22:18

@Ťarbík01 zase musím napsat že ta práce není stále taková. Jen teď není moc práce tak děláme toto.

Příspěvek upraven 20.02.25 v 23:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17104
19.2.25 22:50

V bývalé práci se dělalo s lepidly aj. chemikáliemi a ženský jak otěhotněly, tak okamžitě šly na rizikový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
20.2.25 00:39
@kroketa24 píše: Více

Hele ani ty barvy nejsou žádný medicek. Pokud jsem koukala, tak i některé barvy na porcelán a tak obsahují například olovo. Takže to bych fakt nedělala s tím v těhotenství. Za mě práce s jakoukoliv chemikálii v těhotenství fakt ne.
Líh, barvy, lepidla atd.
Přečti si schválně složení a bezpečnostní listy těch sajrajtu.

Já třeba na brigádě dělala ve fabrice. A tam byla jedna těhotná. A ta pracovala až cca do 20tt těhotenství v lakovane. :roll: 8o
Fakt blázen. A sice používala ochrannou masku. Ale pak se materiál vyvezl z místnosti, kde to stříkala a děsný smrad všude. A to už tu masku neměla. Do toho se tam obrabel kov, piskovalo atd.
Já jako netěhotná jsem smrkala černý prach… Neumím si představit být těhotná a dělat tam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
20.2.25 00:45

@Jahudka82 Ale to prece neni duvod chodit na rizikove. Kez uz by tohle zneuzivani neschopenek zacali resit :zed: Meli si zazadat o prerazeni, nebo zustat doma na prekazkach ze strany zamestnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17104
20.2.25 01:12
@Afrikana píše: Více

Nojo, ale to by to taky tak muselo fungovat ze strany těch zaměstnavatelů. Kteří často právě ženský spíš dotlačí na to rizikové, aby nemuseli platit plný plat nebo řešit jinou práci :zed: Já naštěstí dělala v kanclu, jen jsem už nechodila přes halu do skladu. Za mě neschopenka s omezenými vycházkami není žádná výhra teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16233
20.2.25 01:28
@Jahudka82 píše: Více

Protože si to ženský nechají líbit :nevim: Plno ženských jde na PN jen z principu, že jsou přece těhotné a tak nebudou pracovat, musí se šetřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
20.2.25 06:29
@Dahlia0409 píše: Více

Tak ale zyhle by přeřazení na jinou praci ani, většinou, nemohly chtít. Ta prace musi být někde uvedena jako nevhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16233
20.2.25 08:22
@vokishka píše: Více

Tak to samozřejmě, ale že i když dělají práci v pohodě, nebo než by řešily přeřazení, prostě to dělat nechcou, nebo nemůžou, tak šup na PN :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí