Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jako ve 38tt bych možná už trochu opatrná byla, ale ve 14tt nevidím sebemenší důvod proč nezvednout 5 kilo… To žádná váha není.
@Anonymní píše: Více
Jako že teď nebudeš dělat nic, protože jsi těhotná? Nebo nic brát, co má víc než 5kg?
Těžké břemeno má jistě o dost víc kg ![]()
Máš rizikové těhotenství? Hematom, krvácení, vcestnou placentu…? Pokud ne, tak úplně v pohodě. Spousta druho a vícerodiček nosí starší děti a ty mají víc než 5 kg. Já jsem v druhém těhotensví běžně zvedala batole na klouzačku, nosila na koníčka apod. Takže zbytečně neplaš a nečti ty internety ![]()
Na začátku těhotenství jsem stěhovala pračku.
Až budeš podruhé těhotná, budeš běžně tahat dítě, která bude mít určitě přes deset kilo a více.
Běžně jsem si sama nakládala do bariérového autobusu dítě v golfáči od začátku do konce dalšího těhotenství.
Hele ja nosim a zvedam cele tehotenstvi 18kg dite. Mozna bych mela diteti rict ze maminka nemuze a poslat dite na par mesicu pryc, co myslis? 😂 😂 😂
Nosím a zvedám několikrát denně syna 15kg, do auta z auta, do schodů, do postýlky. 🙂 k tomu občas i psa, do schodů, do auta, na gauč
a ta má 10kg 🤣 pokud jsi zdravá a nemáš nějaká rizika, tak asi to problém není. Nebo mě to nijak nenapadlo že bych syna nezvedala. Ted jsem 21tt a vše ok 😎 👍
Táhani těžkých břemen nad hlavu
Ahoj, budu stručná, dneska jsem vesela ke stropu houpačku, musela jsem ji zvednout, natáhnout se a zavěsit na karabinu ke stropu. Musela jsem to třikrát předělat než to bylo správně, houpačka sama o sobě nevážila snad ani 5kg. Ted mám trochu výčitky ze jsem možná měla počkat na někoho až mi to pověsí a nenatahovat se s tim. Žádnou změnu necítím ale začala jsem brouzdat po internetu a vidím ze se to vůbec nedoporučuje. Jsem ve 14 tt.. mate někdo podobnou zkušenost? Předem díky za odpovědi