Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Něco tam je, ale když jsem tyhle testy rozebrala, vždy tam nějaký duch byl a těhotná jsem nebyla. Zkus test za dva dny.
@Jessica4 on byl vidět i přes to sklíčko, ale šlo to špatně fotit tak jsem to sundala ![]()
@Bramborky píše:
@Jessica4 on byl vidět i přes to sklíčko, ale šlo to špatně fotit tak jsem to sundala
Jo tak, jak říkám, zkus za dva dny a mělo by to být jasnější. Držím palce
@Jessica4 Děkuju uvidíme.
moc tomu nedávám ( pro jistotu) ale bylo by to hezké kdyby to takto na poprvé vyšlo ![]()
Testovala bych az pokud ms zitra nebude, dej tomu cas. Muze odejit s ms, pokud tam je ![]()
@Bramborky píše:
@Jessica4 Děkuju uvidíme.moc tomu nedávám ( pro jistotu) ale bylo by to hezké kdyby to takto na poprvé vyšlo
A já tomu věřím.
s partnerem jsme se snažili 5 let a pak jsme problém teprve řešili operací. Po operaci se nám povedlo na poprvé, takže zázraky se dějí ![]()
Holky tak včerejší test ráno vypadá takto, i pod sklíčkem je vidět čárka. Ale dnešní mamatest NIC
… Ale pořád mně hrozně bolí břicho, mám bolavá prsa a občas i v zádech. Tak sakra…
už nevím… ![]()
Ahoj, prosím mám den do ms jsem půl roku po konotací a máme dovolené snažení a dneska mi vyšlo tohle. Co myslíte? Je to duch nebo ne?