Těhotenský test, ještě počkat?

Anonymní
13.1.20 17:35

Těhotenský test, ještě počkat?

Zdravím, mám dotaz. Snažení proběhlo 27. a 29. prosince, 30 prosince pozitivní ovulační test, stejně silné čárky a další snažení na nový rok. Zatím test negativní, když to odpočítám podle minulého měsíce, tak luteální fáze by měla být 15-16 dní. To by znamenalo že menstruace by měla být zítra, pozítří. Test negativní s citlivostí deset a teda odpolední moč dnes. To by už šlo asi něco vidět že. Jediné co mám, tak bílý krémový výtok bez jiných potíží, ale ne nějak hojně. Po ovulaci mě mírně bolel podbřišek, bez krvácení. Cyklus v průměru 31 dní, někdy 25, jindy zase 35, jak kdy. Prosím zachování anonymu, mám tu kamarádky. Prosím o radu zkušenější, já s nějakým sledováním začínám. Ještě počkat nebo už se smířit s tím že nic. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
393
13.1.20 18:02

Odpolední moč je silně naředěná. Já bych den dva počkala a dělala jedině z ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.20 21:14

@krysoleta děkuji za odpověď, no uvidíme

• Citovat
  • Upravit
11659
13.1.20 22:11

Také bych zkusila ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
14.1.20 06:13
@Anonymní píše:
@krysoleta děkuji za odpověď, no uvidíme

Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.1.20 06:34
@Anonymní píše:
Zdravím, mám dotaz. Snažení proběhlo 27. a 29. prosince, 30 prosince pozitivní ovulační test, stejně silné čárky a další snažení na nový rok. Zatím test negativní, když to odpočítám podle minulého měsíce, tak luteální fáze by měla být 15-16 dní. To by znamenalo že menstruace by měla být zítra, pozítří. Test negativní s citlivostí deset a teda odpolední moč dnes. To by už šlo asi něco vidět že. Jediné co mám, tak bílý krémový výtok bez jiných potíží, ale ne nějak hojně. Po ovulaci mě mírně bolel podbřišek, bez krvácení. Cyklus v průměru 31 dní, někdy 25, jindy zase 35, jak kdy. Prosím zachování anonymu, mám tu kamarádky. Prosím o radu zkušenější, já s nějakým sledováním začínám. Ještě počkat nebo už se smířit s tím že nic. Děkuji

Ahojky, jak to dopadlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital