Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A ty víš, co jsou tvé plodné dny? Pokud víš, kdy máš ovulaci, tak je jednoduché si spočítat, zda k otěhotnění může dojít. Pět dní před ovulací je to skoro zázrak, šest dní a více už prakticky vyloučené. Možné to samozřejmě je, já otěhotněla ze sexu 4.den cyklu, ale mám ovulaci už 9.den při 28 denním cyklu.
Ahoj, nechci strašit, mám kamarádku která tak otěhotněla, říkala mi že ještě krvácela takže řekla příteli že nemusí mít strach, má přece ještě menstruaci, no a bum. Pak šla na potrat, protože ještě studovala a celkově se na mimčo necítila. Jinak nevím jestli je možné otěhotnět přímo při menstruaci, ale tady jde spíš o to že spermie dokáží čekat na vajíčko i 5dni a je spoustu holek které mají ovulaci hned pár dní po menstruaci. Jako šance není moc velka ale pokud o dítě opravdu nestojíš, prášek si radši kup.
Jsem teď ve třetím trimestru, podle ultrazvuku v prvním trimestru to vypadá, že jsem otěhotněla během menstruace, nějaký 3.-5. den, nevím přesně. Jako sex tam byl, takže možné to je. Hleděla jsem na to jako puk
Takže s metodou plodných a neplodných dní jsem skončila, stačí když se jednou posune ovulace a voilá je to tam
Takže možné to je, nejsem jediná, které se to stalo. Počkala bych na menstruaci.
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli jste nektera otehotnela behem mestruace. Meli jsme s pritelem rano nechraneny styk a on ejakuloval do me, mam dnes treti den menstruaci, neberu zadnou antikoncepci. Je mozne takto otehotnet? Stalo se to nektere z vas? Premyslim o postinoru, ale nechci plasit, preci jen anatomicky je temer nemozne otehotnet pri menstruaci, Cyklus mam pravidelny 26 dnu, jindy behem cyklu provozujeme prerusovanou souloz a kdyz chceme mimo plodne dny naplno, tak zavadime pharmatex.