Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
AhojTak, prosím Vás o radu:)
4 dny jsem si nevzala antikoncepci. A zjistila jsem to až po nechráněném pohlavním styku a přítelem, bylo to podle mých výpočtu den před ovulaci. Postinor jsem si vzala až po 48 hodinách. Bude fungovat? A mam dal brát antikoncepci?
Děkuju
S každou hodinou po sexu je šance vetsi a větší..
Doporučuji neber antiko, když ho neumíš brát.
Jen si děláš v sobě hormonální bordel.
A po postinoru moje kamarádka stejně otěhotněla.
@Anonymní píše:
4 dny jsem si nevzala antikoncepci. A zjistila jsem to až po nechráněném pohlavním styku a přítelem, bylo to podle mých výpočtu den před ovulaci. Postinor jsem si vzala až po 48 hodinách. Bude fungovat? A mam dal brát antikoncepci?
Děkuju
Moje sestra po postinoru také otěhotněla a to si jej vzala do 12, hod., tak na to nespoléhej a dej si upozornění do mobilu ať nezapominas brát antikoncepci.
A neni ta verze trochu jina?…,,Tak, chci otehotnet, ale aby to vypadalo nenapadne. Takze se holky ptam, ctyri dny jsem si nevzala prasek, po nechranenem sexu jsem pockala tech 48 hodin doporucenych, jakoze jsem zacala panikarit, tak jsem pred budoucim, vysnenym tatinkem letela i pro pilulku,,po,, at to ma vetsi efekt na oko.Co myslite, mohlo se zadarit?.Kdyby to bylo moc podezrele, vymluvim se na prujem, zvraceni a antb
.,,..
@wildcherry proč by to mělo být nenapadne. Kdybych chtěla otěhotnět řekla bych to rovnou. Jen jsem byla teď v nové práci do 23:00 par dni po sobě a úplně mi to vypadlo.. nechci otěhotnět, to opravdu ne. A prášek po jsem si vzala hned jak jen jsem mohla.. a omlouvám se tedy za hloupé téma
děkuji
@Anonymní píše:
@wildcherry proč by to mělo být nenapadne. Kdybych chtěla otěhotnět řekla bych to rovnou. Jen jsem byla teď v nové práci do 23:00 par dni po sobě a úplně mi to vypadlo.. nechci otěhotnět, to opravdu ne. A prášek po jsem si vzala hned jak jen jsem mohla.. a omlouvám se tedy za hloupé témaděkuji
Tak, spousta zen ma sklon to takto poruznu navliknout. V tom pripade, pokud ti to projde, si priste takovou vec hlidej, prace do pulnoci neni neco, na co se da vymlouvat. Ovlivnujes svou nezodpovednosti i budoucnost pritele. Neber to prosim zle, ale tak to proste je
.A stejne se mi nechce verit, ze pri sexu ti necvaklo, ze si nekolil dni nemela prasek, je to prece propojeny.Dej si upominku na mobil a mas to.
Postinor jsem vzala do 12 hodin po nechráněném sexu a nepomohl..Zůstala jsem těhotná..
No nějak jsme se zapomněli, do 12 hodin jsem užila postinor, jelikož všude psali že je proti početí při užití do 24 hodin.Bylo to jen jednou, jinak byl styk bezpečný, a stejně jsem otěhotněla. Takze za mě postinor nula bodové. Ale možná u tebe to bude jiný…
Děkuju