Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si změn heslo ![]()
Jo ty myslíš ten odkrytý hnusný anonym co jsi napsala a teď najednou to nejsi ty ![]()
@ZuzaTeri píše:
Může někdo používat můj Nick? Včera jsem byla na veřejném počítači v knihovně a zřejmě jsem se zapomněla odhlásit, je možné že někdo píše příspěvky pod mým nickem? Jinak si to nedokážu vysvětlit. Jsem z toho dost mimo, děkuji za odpověď
@admin může zjistit, odkud bylo psáno, z jaké IP adresy to přišlo… tak snad to brzy objasní…
Dobrý den…asi to nebudeme řešit zde, přes diskusi - že?
Píši zakladatelce sz a zkusíme se nějak domluvit ![]()
Jinak - obecně: správně zakladatelce radíte, aby si v případě takového podezření změnila heslo. Jde o krok snadný a rychlý a snad by měl - v případě takového problému - vše vyřešit ![]()
Hezký den všem! ![]()
Petra
@admin píše:
Dobrý den…asi to nebudeme řešit zde, přes diskusi - že?Píši zakladatelce sz a zkusíme se nějak domluvit
![]()
Jinak - obecně: správně zakladatelce radíte, aby si v případě takového podezření změnila heslo. Jde o krok snadný a rychlý a snad by měl - v případě takového problému - vše vyřešit
Hezký den všem!
Petra
Lžete…změna hesla nic nevyřeší…pokud je přihlášená někde jinde natrvalo a dokud se to neodhlásí i tam…
I kdyby změnila heslo stokrát tak je to prd platný ![]()
Je to tak, záleží na nastavení. Každopádně změna hesla je do jisté míry velká pomoc, co se nabízí jako první bezpečnostní opatření.
@ZuzaTeri Kdyby cokoliv bylo potřeba, dejte vědět v soukromé zprávě na nick admin. ![]()
Monika