Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jamuna píše:šla bych klidně a koukám, že nejsem jediná. tak kdy to dáme holky? jo a kolik vám je? že tu asi budu nejstarší ročník
PROSÍM je tu nějaká maminka co by si sem tam ráda odskočila na zábavu??? Někam do music baru na tanec a pokecík prostě někam se vyblbnoutAt svobodná nebo vdaná s povolením od manžela
Z PRAHY??? MOC DĚKUJI
@tasa Mně je 27 a tobě? Můžu téměř každý víkend. Ale teď je kluk nemocnej, takže to budeme asi zůstávat doma a do Prahy nepojedem (už nejsme pražáci, ale máme tam zázemí v podobě hlídacích babiček ![]()
@tasa Ahoj, tak já budu asi nejmladší, je mi 21, jsem ze žižkova, moc se v Praze ještě nevyznám, takže kdyby se někam šlo, poprosila bych Vás o přesnou adresu:-) Těším se
![]()
@lucenka Lucenko to me mrzí, tak až budete zdraví tak mi písni sz a budu moc ráda
hlídání také mám
nespěchám jen bych ráda, když to pujde mohla s někým počítat a někam večer vyrazit na zábavu ![]()
@kissi taky jsem ze Žižkova
no ty jsi mládě
což mě tedy vůbec nevadí, pokud tobě nevadí že nejse stejně staré ![]()
PROSÍM je tu nějaká maminka co by si sem tam ráda odskočila na zábavu??? Někam do music baru na tanec a pokecík prostě někam se vyblbnout
At svobodná nebo vdaná s povolením od manžela
Z PRAHY??? MOC DĚKUJI