Prosím milovnice koček o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7167
30.10.13 18:02

Ten nas prdlous mi bezne leze do vany. Jednou se i semnou nechtene vykoupal, tak jsem zvedava, jestli mu voda z rozprasovace bude vadit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
30.10.13 18:04

@Jaruna vykastrovany je a prijde mi, ze je to po te kastraci jeste horsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
30.10.13 18:06

Nejde ho nemilovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
30.10.13 19:45

@lenkator no,tak teda zrovna u vas kastrace nepomohla.Ja vubec nevim co bych delala, no vim, byla bych nervni a na prasky, kdyby nas delal takovy bordel.Taky mame britaka mramor, pulrocniho, vykastrovaneho a pohoda.Sem tam ho chytne nejaky zachvat hrani, ale je to tak na 10 minut, pak jde zase spat. V noci do loznice zaviram, protoze mi prijde primo do ucha vrnet a to je jak traktor :cert:.Nas je nauceney na slovo VYPADNI a rozumi velmi dobre, ihned jde pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.10.13 20:00
@Jitka1976 píše:
@Lithien Petr (přítel) říká, že v nejbližší době očekává, že mu skočí do vany, až se bude koupat…a 100% budou oba umět perfektně plavat… :mrgreen: :dance:

Mě takto kocour chodí pozorovat taky, i synátora - to mám vždycky hrůzu, že mu uklouzne noha a šokem z vody malýho doškrábe. No teď už tak strach nemám, syn to prubnul - na mě :mrgreen: Kocour mě pozoroval, přišel syn, strčil do kočky a řekl: Pucku hoplá!

Pucek ve vaně zůstal sedět, bulvy mu málem vypadly ale jinak byl celkem v klidu 8) Za to já leknutím řvala jak siréna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
30.10.13 20:03

@RyBANA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chudinka kocourek…

• Citovat
  • Upravit
4396
30.10.13 20:06

@RyBANA ááá řežu se smíchy :D Máš to ale hodného syna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
30.10.13 20:33

Holky nebo mu zkusim uvarit medunkovy caj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.10.13 20:34

@Lithien Jo jako on je hodnej, jen ten kocour v něm vzbuzuje nějaký agresivní choutky..na psa si to nedovolí. Člověk by řekl, že ten kocour toho musí mít už dost, ale ten vůl za ním ještě chodí a provokuje ho, takže myslím, že se mají fakt rádi - jen se někdy prostě rvou jak sourozenci no 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
31.10.13 07:46

@RyBANA to je normální, moje dvě psice zase kočku věčně prohání, ale ona z toho máš ještě srandu a provokuje je naschvál je ještě prohání aby si s ní hráli :D No jsem zvědavá, jak jí bude prohánět dcera až se narodí a povyroste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
31.10.13 09:00

@Lithien dekuji za radu s rozprasovacem! :palec: Dnes jsem se vzbudila jen 2× :mrgreen: Mam radost! Dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
31.10.13 09:08

@lenkator není zač, jen aby to zabíralo i dál :) Mám radost, že to funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
31.10.13 09:28

Moje kočky tedy vrní všechny i po kastraci.. když se jim chce :-) a ten nejmladší, kocour, vyrůstá s naší holkou, teď mu byli tři, je o pár měsíců starší.. a ten co si nechá líbit?? jako malej spinkával vedle ní, pak bravurně zvládal to jak ho mačkala a trhala mu chlupy jako roční a dnes se on ní nechá nosit a ani se nehne. to by nebylo nic zvláštního, kdyby ho nenosila za hlavu většinou :-) tomu chudákovi lezou oči z důlků, kdyby mohl modrá a odevzdaně čeká kdy ho položí nebo odejde na věčnost :-) ani jednou nikdy nemňoukl, nepohl se natož aby ji seknul nebo se snažil vysmeknout.. to když vidím letím že nesmí, že kočička nemůže dýchat, natož si ji malá přitáhne ještě blíž k tělu a říká, my se mazlíme, on to má rád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
31.10.13 09:36

@veverkas22 :lol: Syn zase nosí kocoura za zadek, takže hlavou dolů - chytnout ho tak já, tak mám dokousanou a doškrabanou ruku…na syna je jak milius :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
31.10.13 09:46

@RyBANA přesně tak :-) za zadek taky nosíme, až šourá přední packy po zemi :-) jednou jsem ho blbě vzala já a jak na mne syčel zmetek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný