Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bunny puella jsou to prdlouši
Elza takhle chodí s čímkoliv co najde zásadně do vany kde s tím lítá jak pominutá a to je kravál ![]()
Jo a zahrabávání kočkolitu asi mají jako druhovej zvyk nebo co
ta naše to taky dělá jak je chvíle klidu, nebo přesně ve chvíli kdy začínám usnínat
![]()
@Lithien tak vany se naštěstí bojí
jelikož máme koupelnu u obýváku, tak to by byl teda příšernej kravál.
![]()
@Bunny puella no my máme právě taky koupelnu hned vedle obyváku a jak tam vleze tak je jak pominutá ![]()
Jsou to blázínci, ale když se večer přitulí a člověk se vrtí prstama v jejich kožíšku, to je prostě paráda. ![]()
@Bunny puella přesně tak, když přijde večer do postele a začne prošlapávat a vrnět tak je to tááák uklidňující a v tu chvíli bych jí odpustila cokoliv ![]()
Jo a vrní vám kočky? Předou? Starší je kastrovaný a příst přestal
jen jakoby spokojeně vrní, ale slabě, není to typické předení. Druhý kocour ještě kastrovaný není, ale ten nepřede vůbec. Od maličkýho koťátka to nedělal. Ten taky jakoby zhluboka dýchá, vtírá se hlavou, ale nepřede.
@Lithien právě o tom píšu. Naši kocouři nepředou. Spíš jakoby tiše vrní, ale co jsem měla možnost si hladit jednu nekastrovanou kočku (kočku, ne kocoura), tak ta předla způsobem, že to bylo až nepříjemně hlasitý
![]()
@Bunny puella tak ta naše přede pořád i po vykastrování, občas je jako zbíječka
a moje mamina má kočky 4 a taky jí předou všechny, jak ty vykastrované tak ty ještě nevykastrované, ale je fakt, že první kocour taky nepředl.
Ta moje je zase příšerně umňoukaná, ale až extrémě ![]()
Ahoj nečetla jsem komplet, tak sorry jestli už to tu někdo psal..Máme dvě kočičky, jednu hodnější, jednu zlobivější..:) Obě nesmí na stůl a linku, ale chce to hodně důslednosti, když tam vyskočí tak hned křiknu „nesmíš“, malá jde dolů hned, druhá protestuje a ještě si u toho mnoukne
na tu pak platí voda, takže máme rozprašovač..ale často jí ho stačí ukázat a jde dolů sama. Zlobivější Sisinka nám často škrábe na dveře, přímo na ně bouchá a u toho vrčí a na to platí jedině IGNORACE, dělá to i v noci, trvá to někdy i půl hodiny, a vím že si vynucuje pozornost, chce se mazlit..vím to protože když k ní přijdu hned vyvaluje bříško a lehá si na záda. ![]()
Pak mě napadá ještě ostříhat drápky, pokud váš kocourek ničí..naše mají ostříhané drápky obě, jsou na to zvyklé od mala..takže voda a ignorace..to platí na naše zlatíčka ![]()
@Bunny puella Nám vrněj oba…ale je jim 5 měsíců, ještě nebyli kastrovaní…tak uvidíme co pak…jinak oba MILUJOU vanu, umyvadlo, vodu…jak napouštím vanu, jsou u toho a čučej do vany…když ji vypustím, vlezou do ní a leží v tom mokru…a vrní…
to samé v umyvadle…jako kdyby to byl pelech…
když je pocákám, zdrhnou…ale za chvilku se vrátí a zase skočí do vany…
@Jitka1976 Do umyvadla chodí spát mámě nejstarší kocour a taky se v tom vyžívá, moje číča se zase chodí na mě koukat když se koupu ![]()
@Lithien Petr (přítel) říká, že v nejbližší době očekává, že mu skočí do vany, až se bude koupat…a 100% budou oba umět perfektně plavat…
![]()
@Jitka1976
tak ta moje by se neodvážila ![]()
ale do vany mi takhle skočila psice ![]()
@Lithien ti naši prdlouši chodí dětem do herny, tam vezmou pidi kostičku nebo prostě něco, co se jim vejde do tlamy, pak vlezou na chodbu, kde je lino (děti mají v herně koberec) a tou věcí si pinkají po zemi. UUUááá, to je vždycky kravál.
@lenkator
zahrabávání kočkolitu dělá první starší kocour. To je něco táááák příšernýho, když je večer, klid, děti spí, my koukáme na telku nebo si čtu a teď pořád slyším mohutný hrabání. Druhý kocour pro změnu nehrabe vůbec. Ten vylítne ze záchodu, mňouká jak prdlej a jde si lízat kulky.

@Jitka1976 jak tak čtu, tak jsou kočky stejný všechny
JInak, my jsme si dovezli domů jednoho tříměsíčního kocourka a za necelý měsíc jsme mu jeli pro šestitýdenního kamaráda. No, zpočátku oťukávačka, vytváření hierarchie, ale jsou to kámoši. Sem tam se proženou bytem, vypráší si kožichy. Já pak sbírám chuchvalce chlupů
, a vzápětí si na gauči láskyplně vzájemně olizují kožichy

Já je prostě miluju. I když mě občas vytočí do nepříčetna