Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím o radu. V prvním týdnu praní HA Artizia jsem jeden prášek vynecha s tím, že sem si ho vzala hned jak sem si vzpoměla. Ale teď nevím zda jsem i tak chráněná v 7-dení pauze. Děkuju za odpověď
Dobry den vas prispevek mi pomohl vcera jsem si zapomela vzit prasek a dnes sem si vzala 2 doufam ze budu chranena
Prosím o radu, beru HA katya a mám přejít na cilest. doktor mi řekl, že první prášek si mám vzít normálně po 7 denní pauze, ale na letáčku je, že si první prášek mám vzít hned další den po dobrání staré HA. Budu chráněna když to udělám tak jak mi řekl doktor?
Můžu se zeptat brala jsem antikoncepci tedkon 2 plata po sobě a v pátek jsem dobírala a v sobotu jsem měla sex s přítelem (vím že jsem chráněná) ale měnstruace se nedostavila a ted už je uterý ![]()
@stydlivá píše:
Můžu se zeptat brala jsem antikoncepci tedkon 2 plata po sobě a v pátek jsem dobírala a v sobotu jsem měla sex s přítelem (vím že jsem chráněná) ale měnstruace se nedostavila a ted už je uterý
když bereš dvě plata za sebou rozhází se cyklus. alespon to gynekolog nedoporučuje z tohoto důvodu ![]()
@stydlivá píše:
A nemáte zkušenost s tím kdy se to tak srovná?
to bohužel, já to udělala jednou, bylo mi asi 15 let, to už nějaký pátek je
potom cca v 17ti jsem HA vysazovala úplně ![]()
@stydlivá píše:
Můžu se zeptat brala jsem antikoncepci tedkon 2 plata po sobě a v pátek jsem dobírala a v sobotu jsem měla sex s přítelem (vím že jsem chráněná) ale měnstruace se nedostavila a ted už je uterý
já když brala dvě platíčka za sebou před těhu, tak jsem nikdy problém neměla, vždycky přišla mrcha jako obvykle 3-4den po dobrání
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem si v pátek vzala poslední prášek a v neděli jsme spolu s přítelem měli sex a udělal se do mě jestli to něčemu vadí, včera jsem normálně menstruaci dostala