Prosím mzdovou účetní - mínusové hodiny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
bara11
9.2.10 14:51

Prosím mzdovou účetní

Dobrý den prosím o radu, zaměstnanec ukončil pracovní poměr 22.1., pracuje v nepřetržitém provozu s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou.Pracovní dny 16×7.5h norma hodin v měsíci je 120h.Odpracoval 10 směn po 12 ti hodinách, což také vychází 120h. Převod do dalšího měsíce tedy vychází 0. Pokud by vyšly plusové hodiny, tak ty zaměstnanci proplácíme, ale co v případě, že mu vyjdou mínusové hodiny? Děkuji moc za radu, nemám s tím zkušenost a vedoucí na mě docela tlačí, jsem začátečnice :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
9.2.10 14:55

nejsem tedy ucetni,ale u nas to delaji tak, ze to strhnout zamestnanci z platu pokud plat nema musi to donyst na pokladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.10 16:22

mažu, špatně jsem si přečetla otázku :oops: :roll:

Příspěvek upraven 09.02.10 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.10 18:03

U nás v práci to řešíme neplaceným volnem. A to si myslím že je i tvůj případ, protože zaměstnanec ukončil pracovní poměr. Z neplaceného volna si sám zaměstnanec zaplatí zdravotní pojištění. Sociální se z toho neplatí. Stává se nám to když zaměstnanec skoční a má třeba přečerpanou dovolenou nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara11
10.2.10 07:10

Děkuji, myslela jsem si to, ale mám paní vedoucí, která je na mě vysazená, tak jsem nechtěla být za … Děkuji moc :huban:

• Citovat
  • Upravit
18305
10.2.10 07:39

Byl jsem přesně v téhle pozici (dřív - nepřetržitý provoz, nerovnoměrně rozvržená pracovní doba). Měl jsem ale pracovní smlouvu na dobu neurčitou, ze které mně vyplýval nárok na dovolenou - a tu jsem čerpal málo. Tak mně to pokryli z dovolené. Ale byli tam lidi ve stejném provozu, co pracovali na dohodu o pracovní činnosti - a tam se to přesně řešilo tím neplaceným volnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat