Je mi 16 a jsem těhotná přes antikoncepci. Prosím o radu

Anonymní
22.2.19 09:17

Prosím nějaký názor .. radu :-D

Ahoj, je mi 19, jsem ve 4.ročníku SŠ, minulý týden jsem zjisitla, že mi selhala antikoncepce a jsem těhotná. Přítel má hroznou radost, já vlastně taky, miminko jsme plánovali sice asi až za rok třeba, ale když se to stalo tak to tak bude. Můj dotaz ale souvisí s tím, že příští týden mám maturitní ples..jako přípitek máme šampus, já obecně alkoholu moc neholduju a ted uz vubec, ale o tom že jsem v tom vi jen rodina a třídní učitelka(kvůli individuálu) protože je mi každý ráno zle. Nechci aby to spolužačky věděli nebo řešili.. mohu vypít šampus na přípitek bez výčitek? aby nikdo nic nepoznal a pak samozřejmě jen nealko.. jsem 7tt. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10251
22.2.19 09:18

Skleničku šampusu bez obav vypij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
22.2.19 09:19
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 19, jsem ve 4.ročníku SŠ, minulý týden jsem zjisitla, že mi selhala antikoncepce a jsem těhotná. Přítel má hroznou radost, já vlastně taky, miminko jsme plánovali sice asi až za rok třeba, ale když se to stalo tak to tak bude. Můj dotaz ale souvisí s tím, že příští týden mám maturitní ples..jako přípitek máme šampus, já obecně alkoholu moc neholduju a ted uz vubec, ale o tom že jsem v tom vi jen rodina a třídní učitelka(kvůli individuálu) protože je mi každý ráno zle. Nechci aby to spolužačky věděli nebo řešili.. mohu vypít šampus na přípitek bez výčitek? aby nikdo nic nepoznal a pak samozřejmě jen nealko.. jsem 7tt. :roll:

Tak si v tom jen smoč rty, nemusíš to pít. A kdyby se náhodou někdo zeptal, jakože ta pravděpodobnost je nulová, tak řekni, že bereš antibiotika na močák, a je to :nevim:

Podle mě je v tomto případě lepší malá lež, než sklenka alkoholu.

Příspěvek upraven 22.02.19 v 09:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
22.2.19 09:20

Myslim kdyz si jen cucnes a nebudes to dal resit, tak si nikdo nebude kontrolovat kdo vypil a kdo ne…

Příspěvek upraven 22.02.19 v 09:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
22.2.19 09:20

jedna sklenka šampusu fakt neuškodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
22.2.19 09:23
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 19, jsem ve 4.ročníku SŠ, minulý týden jsem zjisitla, že mi selhala antikoncepce a jsem těhotná. Přítel má hroznou radost, já vlastně taky, miminko jsme plánovali sice asi až za rok třeba, ale když se to stalo tak to tak bude. Můj dotaz ale souvisí s tím, že příští týden mám maturitní ples..jako přípitek máme šampus, já obecně alkoholu moc neholduju a ted uz vubec, ale o tom že jsem v tom vi jen rodina a třídní učitelka(kvůli individuálu) protože je mi každý ráno zle. Nechci aby to spolužačky věděli nebo řešili.. mohu vypít šampus na přípitek bez výčitek? aby nikdo nic nepoznal a pak samozřejmě jen nealko.. jsem 7tt. :roll:

Tak si těsně po přípitku jen malinko cucni (smoč rty) a pak se věnuj zábavě a na pití jakoby zapomeň..anebo můžeš říct třeba, že ti po bublinkách kručí žaludek..
Gratuluji k miminku, myslím, že pokud máte dobré zázemí, tak proč do toho nejít.
To říkám ze svého pohledu prvorodičky ve 31 letech. Druhá dcerka ve 36 a nyní je mi skoro 40 a říkám si fajn, energii ještě mám atd., ale kdybych si mohla vybrat a jako mladší měla slušného pro-rodinného partnera, tak bych do toho šla už nyní rozhodně dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
22.2.19 09:30
@Evulina píše:
Tak si těsně po přípitku jen malinko cucni (smoč rty) a pak se věnuj zábavě a na pití jakoby zapomeň..anebo můžeš říct třeba, že ti po bublinkách kručí žaludek..
Gratuluji k miminku, myslím, že pokud máte dobré zázemí, tak proč do toho nejít.
To říkám ze svého pohledu prvorodičky ve 31 letech. Druhá dcerka ve 36 a nyní je mi skoro 40 a říkám si fajn, energii ještě mám atd., ale kdybych si mohla vybrat a jako mladší měla slušného pro-rodinného partnera, tak bych do toho šla už nyní rozhodně dřív.
:hug: holka trošku naivní…naprostá většina takto mladých rodičů spolu nevydrží a to bys jistě nechtěla. Zakladatelka ani netuší,.jaké problémy ji čekají s hledáním práce bez praxe a už s dítětem. To vše ještě super, za předpokladu, že zvládne maturitu udělat hned na poprvé. Protože podzimní termín už nejspíš nestihne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.2.19 09:31

Sklenička šampusu fakt nevadí. Já bych ho v sobě asi jako těhotná neudržela, ty bublinky a to jak je nakyslý, ale miminku deckou fakt neublížíš. ;) jsou těhotné co si v klidu dávaj čas od času skleničku vína nebo piva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
22.2.19 09:33
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 19, jsem ve 4.ročníku SŠ, minulý týden jsem zjisitla, že mi selhala antikoncepce a jsem těhotná. Přítel má hroznou radost, já vlastně taky, miminko jsme plánovali sice asi až za rok třeba, ale když se to stalo tak to tak bude. Můj dotaz ale souvisí s tím, že příští týden mám maturitní ples..jako přípitek máme šampus, já obecně alkoholu moc neholduju a ted uz vubec, ale o tom že jsem v tom vi jen rodina a třídní učitelka(kvůli individuálu) protože je mi každý ráno zle. Nechci aby to spolužačky vědělinebořešili.. mohu vypít šampus na přípitek bez výčitek? aby nikdo nic nepoznal a pak samozřejmě jen nealko.. jsem 7tt. :roll:

Moudrá maturantka.

Příspěvek upraven 22.02.19 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
22.2.19 09:33

Sklenka sampusu nic neudela, klidne si dej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
22.2.19 09:35
@truelly píše: :hug: holka trošku naivní…naprostá většina takto mladých rodičů spolu nevydrží a to bys jistě nechtěla. Zakladatelka ani netuší,.jaké problémy ji čekají s hledáním práce bez praxe a už s dítětem. To vše ještě super, za předpokladu, že zvládne maturitu udělat hned na poprvé. Protože podzimní termín už nejspíš nestihne…
:roll: :roll:
A jo..tak šup na potrat, že jo.
Já jsem prorodinný typ a umím si vydělat peníze i bez toho, že bych honila kariéru na úkor rodiny. Je ale možné, že to dravcům a kariéristům může připadat naivní a ubohé no..Mám jinak nastavené hodnoty možná..Maturitu si může dodělat a dokonce i VŠ, když bude chtít. Nemyslím si, že dnešní trend 30 a 40 letých prvorodiček je nějak extra cool a přínosný.
A nevím, proč hledat problémy tam, kde nejsou. Naši jsou spolu od 19 a nyní jim táhne na 70 a jsou spolu stále. Proč by to nemělo vyjít? Ono to velmi často nevyjde ani těm starším.

Příspěvek upraven 22.02.19 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.2.19 09:35

Teď sem si vzpomela jak sem na podzim tajila těhotenství já :mrgreen: ve druhém měsíci jsme šli s partou na pivní slavnosti a já nechtěla aby to zatím někdo věděl, kdybych nepila ani trochu tak to hned všem bude divné a budou rypat, tak sem si koupila pivo, chlap taky, já malinko ucucavala a chlap když to rychle dopil si se mnou nenápadně vyměnil kelímek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.2.19 09:38

@Evulina :pankac: muj nazor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
22.2.19 09:41
@Evulina píše: :roll: :roll:
A jo..tak šup na potrat, že jo.
Já jsem prorodinný typ a umím si vydělat peníze i bez toho, že bych honila kariéru na úkor rodiny. Je ale možné, že to dravcům a kariéristům může připadat naivní a ubohé no..Mám jinak nastavené hodnoty možná..Maturitu si může dodělat a dokonce i VŠ, když bude chtít. Nemyslím si, že dnešní trend 30 a 40 letých prvorodiček je nějak extra cool a přínosný.
A nevím, proč hledat problémy tam, kde nejsou. Naši jsou spolu od 19 a nyní jim táhne na 70 a jsou spolu stále. Proč by to nemělo vyjít? Ono to velmi často nevyjde ani těm starším.

:palec: souhlas… Jako by to, že mají lidi děti v pozdějším věku byla nějaká záruka toho, že spolu vydrží :roll:
Už mockrát jsem se přesvědčila, že o věku to fakt není, ale třeba na to @truelly taky jednou sama přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.2.19 09:47

Na ten přípitek stejně toho šampusu moc nebude, takže bych se toho nebála. Nebo v tom jen smoč rty a skleničku nenápadně někde odlož nebo nech ji při focení odloženou někomu blízkému, který ji zatím dopije/odklidí (my se okamžitě po přípitku fotili).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky