Hygiena, synechie - holčičky do 6 let (dotazník)

6
28.1.23 06:03

Prosím o informace o hygieně holčiček do 6 let

:kytka: Moc prosím o velkou pomoc, v rámci mojí bakalářské práce v oboru porodní asistence na 1. LF UK potřebuji sesbírat aspoň 100 odpovědí na můj dotazník o hygieně holčiček do 6 let.

Prosím, pokud máte 5 minut času, vyplňte můj dotazník:
 https://www.survio.com/…6L2B7W3G9M6K

Moc děkuji za vaši skvělou pomoc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
97
28.1.23 08:54

Vyplněno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
28.1.23 09:32

Ten informační leták je velmi zajímavý, díky za něj. O prevenci synechií jsem neměla tušení, myslela jsem, že je to jen kvůli estrogenu.
Ještě bych doplnila k terapii, třeba to pomůže nějaké mamince v rozhodování. U dcery byla synechie zjištěna v raném věku, doktor hned předepsal estrogenovou mast a že pokud nepomůže, musí se to řešit chirurgicky. Měla jsem z té masti ale velmi špatný pocit a nepoužila jsem ji. V době další prohlídky byla synechie slepená ještě víc a já šla za jinou, „alternativní“, doktorkou. Ta mi řekla, ať si s tím nedělám hlavu, že to zmizí samo. Po pár měsících to opravdu bylo pryč. Takže možnou terapií je i počkat. Podotýkám, že dcera s tím neměla žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.1.23 12:45

Dcerka měla synechie poprvé ve dvou letech, řešilo se to na dětské gynekologii rozrušením. Dcerka řvala, pak řvala ještě dva dny s každým čůráním. Přes veškerou péči se jí to stalo později znovu. Na zákrok jsem už nechtěla. V zahraničních zdrojích jsem se dočetla, že pokud synechie nedělají problémy, není třeba to řešit a hormony v pubertě se postarají o to, aby se labia sama rozvolnila. A ano, stalo se, dceři je už dvanáct a má to zcela v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.2.23 13:33

Moc děkuji za všechny odpovědi i za reakce a informace výše.

Prosím, pokud máte pár minut a ještě jste můj dotazník nevyplnily, moc mi pomůže, pokud vyplníte.

Ještě jednou díky! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.2.23 09:51

:kytka: Moc prosím ještě o pár dalších odpovědí na můj dotazník.

Připomínám odkaz:
https://www.survio.com/…6L2B7W3G9M6K

Je tam na konci nyní přiložena nová a lepší verze informačního letáčku, co dělat, aby se vám synechie vyhýbaly… Můžete si po vyplnění dotazníku stáhnout PDFko.

Moc děkuji za skvělou pomoc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky