Chrceni od kasle a dovolena

Anonymní
27.1.23 12:00

Chrceni od kasle a dovolena

Ahoj. Syn 2 roky minulý týden měl rýmu zvysneih teplotu. Už týden bez teplot a rxma taky vyřízena občas trošku teče ale je to průhledné. Cca 7 den dneska kasel už krasme odkasle ale někdy když pláče nebo se smeje tak jakoby chrci. Dostává mucosolvan junior. Jde mi o to chrceni máme zítra odlétat k moři a já nevím jestli nemám raději jít na pohotovost ( odkaslava jen přes den v noci spí) a pres den kasle jen nekdy urcite se tim nedusi nebo tak. jinak je živý smeje se hraje si vůbec nic mu není. Další věc je aby na té pohotovosti zas něco nechytil :nevim:.. jde minjen o to zda jste se s tím setkali a samo to odeznelo. Díky :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
27.1.23 12:02

A co bys na té pohotovosti chtěla vyřešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.1.23 12:08

A co se podle tebe na té pohotovosti vyřeší? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24696
27.1.23 12:14

Kašel může přetrvávat klidně celé týdny, nevím, co byste jste chtěla řešit na pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
27.1.23 12:14
@Anonymní píše:
Ahoj. Syn 2 roky minulý týden měl rýmu zvysneih teplotu. Už týden bez teplot a rxma taky vyřízena občas trošku teče ale je to průhledné. Cca 7 den dneska kasel už krasme odkasle ale někdy když pláče nebo se smeje tak jakoby chrci. Dostává mucosolvan junior. Jde mi o to chrceni máme zítra odlétat k moři a já nevím jestli nemám raději jít na pohotovost ( odkaslava jen přes den v noci spí) a pres den kasle jen nekdy urcite se tim nedusi nebo tak. jinak je živý smeje se hraje si vůbec nic mu není. Další věc je aby na té pohotovosti zas něco nechytil :nevim:.. jde minjen o to zda jste se s tím setkali a samo to odeznelo. Díky :*

Proč na pohotovost? Když už tak máte pediatra ne? To si se tam nemohla stavit celý týden aby ho poslechl? Takový fakt miluji, pak musí děti s opravdu aktunim problémem čekat na pohotovosti kolik hodin.
Kašel trvá dlouho než zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
27.1.23 12:18

Na pohotovost? Tak jestli máš pochybnosti, měla jsi jít k dětský :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.23 12:30

Zapomněla jsem napsat že v ut jsme u detsky byli má od středy dovolenou takže v ht jsme byli a neslyšela nic. Ale od ut jsou 3 dny tak proto se ptám. Nestekejte na mě :nevim: :lol:
Odjíždíme tak abych něco nepodcenila. Slyším to dneska dost..

• Citovat
  • Upravit
mackA159
27.1.23 12:31

Nojo, je patek… uz se to zase chysta po tydnu nemoci na pohotovost. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101710
27.1.23 12:35
@Anonymní píše:
Zapomněla jsem napsat že v ut jsme u detsky byli má od středy dovolenou takže v ht jsme byli a neslyšela nic. Ale od ut jsou 3 dny tak proto se ptám. Nestekejte na mě :nevim: :lol:
Odjíždíme tak abych něco nepodcenila. Slyším to dneska dost..

No, tak ses v utety mohla zeptat, kdo ji zastupuje a nevymyslet pitomosti s pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.23 12:37

@j.a.n.i1 proč s pitomosti??? Kdyby mi začal chrcet v sobotu tak co? Mám čekat do pondělí??
Zas eto neprehanjete… miminka a děti jsou něco jiného než dospělý člověk který ví na čem je…

• Citovat
  • Upravit
mackA159
27.1.23 12:40
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 proč s pitomosti??? Kdyby mi začal chrcet v sobotu tak co? Mám čekat do pondělí??
Zas eto neprehanjete… miminka a děti jsou něco jiného než dospělý člověk který ví na čem je…

A myslis ze mu je jako co? Chrci protoze je zahleneny. 3× denne mukosolvan, posledni davka do 17h. A vecer tussin.

• Citovat
  • Upravit
101710
27.1.23 12:44
@Anonymní píše:
Zas eto neprehanjete… miminka a děti jsou něco jiného než dospělý člověk který ví na čem je…

Jediny kdo to ru prehani, jsi ty, dvouleté dite nwni zadne mimino a pokračuje d nwmas problem s nim letet na dovolenou, tak urcite neni ve stavu, kdy by potrebovalo pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.23 12:57

Vem sebou kapky na kašel. Na pohotovost nechoď, tam patří vážné problémy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
27.1.23 12:59
@Anonymní píše:
Odjíždíme tak abych něco nepodcenila. Slyším to dneska dost..

takže ti přijde, že se to horší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.23 17:30

Ježíš vy jste některé takové slepice to není možný.. tolik hořkosti co máte v sobě. Dejte si vino nebo požádejte chlapa ať pohlídat děti a jděte někam mezi lidi… doufám že nikdy nebudu tak zahorkla jako vy. Vždyť já se slušně zeptala a jedete tu do mě jak kdybych porušovala nějaký pravidla..ale sami jste frajerky máte už děti já to neznám tak sme přišla sem se zeptat a jsem lyncovana.. probíhá odpuste mu takový zlo co jsem po vás chtěla a nedej bože zr jsem chtěla jít na pohotovost 8o dám si 30 na zadek :palec:

@ivašot no zaskočilo mi to nebyl ještě nemocný tak jsem měla strach jestli to nemůže souviset že by mu to sedlo na průdušky ale odkaslava pěkně tak to bude dobrý ;) jen jsem se ptala a dostala jsem co proto :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure