Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
minulý týden mi ovulační test značky ClearBlue ukázal smajlík. Včera večer jsem cítila bolest v levém vaječníku a bolelo mě v pobřišku (dle mého ovulace) protože ji poznám, kdy ji mám. Tak se chce zeptat, jak to tedy je? Mám v tom zmatek - takže negativní OT byl falešně pozitivní? Omlouvám se, ale vůbec se v tom nevyznám, tak chci poprosit o radu zkušenější. ![]()
Děkuji moc.
@Ledová káva píše: Více
Bohužel, se mi první příspěvěk ukázal jako nezveřejněný, tak jsem založila nový. Už mi to nejde smazat.
Smajlík - pozitivní (značí ovulační testy ClearBlue)
@Pupicek_1994 píše: Více
Hele nevím, asi bych spíš věřila tomu testu, píchat v podbřišku tě může třeba i mimo ovulaci, to je těžko říct, někdo na sobě bezpečně ovulaci pozná, někdo vůbec ![]()
Každopádně nejlepší bude se snažit častěji během cyklu, třeba každé 2-3 dny, a pak to nemusíš tolik řešit.
@Ledová káva Já tedy četla všemožné diskuze právě na tento typ OT a všichni si chválí, že je opravdu přesný, tak teda nevím
Tohle mě jen včera zmátlo a třeba přesně jak píšeš ani ovulace být nemusela. Moc díky ![]()
@Pupicek_1994
testům bych docela věřila, ale úplně nejjistější bude v tyhle dny kolem ovulace prostě sexovat každý den.. a nemusíš to řešit…