Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ježkovy oči, chudák chlap. Chudák ten malej… Ředitelka na tohle teda právo nemá.
@Anonymní píše:
Ja byla v soku, jakym zpusobem o te rodine reditelka mluvila, jak vsem zacala sdelovat velmi citlive a soukrome informace… Prvni, co me napadlo bylo, jak asi mluvi o nas, kdyz tam nejsem.. Takove jednani bych necekala ani u ucitelek ve statni skole / skolce, natoz od majitelky soukrome skolky.. Ma pravo „poustet“ takoveto informace..??
Že paní ředitelka právo na sdělování takovýchto informací nemá, to přece sama víš.
Na co se tedy ptáš?
Vadí Ti to tak zásadně, že půjdeš a něco s tím skutečně uděláš - např. budeš si na ni na příslušných místech stěžovat, seřveš ji soukromě nebo veřejně - nebo radši nebudeš riskovat, protože svoje dítě potřebuješ mít v této soukromé školce umístěné…?
Lidé jsou různí a na menších městech je ta situace holt o to těžší, že si těžko můžeš mezi školkami vybírat.
@kacusa15 píše:![]()
radsi by mela „pani reditelka“ resit jak by se jim mohlo pomoct a ne drbat
a tvrdila byste stejnou vetu, kdyby to byl uplne stejny pribeh, ale hlavni akteri byli Romove?
Vsadim se o cokoli, ze ne.
Nejdesivejsi na ceskem rasismu ani neni jeho zaslepenost a hloubka, ale to, ze si ho postizeni nedokazi priznat.
ježkovy zraky, proč sem taháš cikány? Jich se tahle diskuze netýká. A ano, i zanedbané cikánské děti by měla ředitelka MŠ řešit jinak, než vypouštěním informací mezi jiné rodiče.
To není otázka soukromé, nebo státní školky, ředitelka je drbna, která se neumí chovat. Jen mě zaráží, jak si může takto „sociálně slabá“ rodina dovolit platit soukromou školku
…a co by povídala o mě by mi bylo celkem jedno-nemám se za co stydět. Pokud je tam dítě spokojené, tak bych nic neřešila, jen si pomyslela něco o slepicích.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Co se povida o nasi rodine (tedy jen mezi ucitelkami ve statni ms, kam chodi nas nejstrasi predskolak) jsem se nahodou dozvedela od kamaradky, co ve skolce pracuje v kuchyni a nestacila jsem se divit