Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holčiny,prosím o radu.Jsem den před ms a zkoušela jsem dva testy a na prvním se objevila druhá slabounká růžová čárka,jenže v zápětí zmizela.No a včera jsem nevydržela a testla dopoledne znova.Krásná růžová čárka,ale jak test zasychal,čárka slábla a po úplném zaschnutí opět sněhobílo!!!!Nikdy dřív se mi nic podobného nestalo,jsem z toho jelen!Nemáte některá podobnou zkušenost?
Děkuji za vaše příspěvky,názory..
Zajímavé,spíš to bývá naopak-nejdřív nic a po delší době čárka vykoukne..Zkus hodně citlivý test a uvidíš třeba za dva dny,jak to bude vypadat.Anebo doktor..Ale myslím,že je to docela nadějné,přeju hodně štěstí!
Právě,že to většinou bývá naopak,tak jsem zmatená:)Ale na tom druhém testu-dělaný dva dny po prvním-ta čárka byla viditelnější,než u toho prvního..
Ale nejde mi do hlavy,proč vždy zmizne ![]()
No jak test zasychá,tak čárka slábne až tam zůstane duch a po úplném zaschnutí zmizí i ten duch!!!!
No žiju v zahraničí,takže neznámá značka,ale citlivost 15.Vůbec nevím,jestli je nějaká naděje..mimi by jsme moc chtěli.Třeba se ozve nějaká holčina,které se to taky stalo a nakonec těhu byla..
Ok,tak přeju hodně štěstí,ať to vyjde.Určitě bych zkusila nějaký jiný test.Myslím,že naděje je!!!
Děkuju
určitě dám info..počkám,jestli mrcha zítra dorazí a pokud né,zkusím v pondělí jinej testík!
To je většinou při negativním testu,co se moc ponoří.Vylije se barva kam nemá,ale pak zmizne.
No já ho nenořila..měla jsem zato,že ta druhá čárka se objeví,jen pokud je přítomen hcg.. ![]()
Nelliss píše:
No já ho nenořila..měla jsem zato,že ta druhá čárka se objeví,jen pokud je přítomen hcg..
Na některých testech je to i napsané, že když ho použiješ špatně, tak se to stane. Mě to říkala i doktorka v laborce když mi brala krev. Říkala, že za poslední dobu měla moc maminek s falešně pozitivníma hlavně těma 10tkovýma, že to bere jako vyhazování peněz do koše.
A byla tam fakt čárka? Nebylo to jen jak přechází ta barva přes test? Mě se vždy ukázala čárka, buď jedna nebo dvě, tak po 30 s. čekala jsem až se ten barevný pruh vyčistí a pak jsem hledala duchy.
Pokud máš ještě před ms, tak by stálo za to, dělat test z ranní moči, je nejvíce koncentrovaná.
me se stalo neco podobneho dnes jsem si delala test rano,byla tam slaba carka druha a potom mi to nedalo a zkusila jsem test jeste jednou vic k odpoledni kolem3hodiny a nebyla zkoro videt… tak nevim.. je mozne ze kvuli tomu ze to nebylo z ranni moci???
Byla tam čárka..barva se přelila,zmizela a zůstala krásná druhá.Potom mizela až zmizela úplně:(Byla právě krásně viditelná,ani jsme to nemusela naklánět a podobně
Už mám děti a nikdy se mi tohle nestalo.Na druhé jsme čekali víc jak rok,tak že už mám něco natestováno
Ale z toho jsem zmatená! ![]()
Tak to je fakt divný. Jestli třeba fakt není špatný ten test. Asi bych zkusila jinou značku a uvidíš co a jak.