Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o pomoc,psla jsem denníček,docela dlouhý,skoro 2 hodiny jsem u toho seděla a když mi už dokonec chyběli jenom 2 věty,tak mi to celý najednou zmizelo
![]()
Stalo se vám tohle někomu? No já jsem tak vytočená a nemůžu to najít.Dá se třeba někde najít jako v historii? Nebo spíš mám smůlu a můžu to nasát znovu?
Předem děkuju za odpověde a zkušenosti
Stalo. Ne teda tady na emimi. Od tý doby, když se rozjedu, nebo vím, než to bude dlouhý, píšu do wordu a průběžně ukládám … Někdy pomůže se vrátit o několik kroků zpět, ale pokud už jsi napsala i tuhle diskusi, tak to bude asi fuč definitivně … nevím …
Já jsem se to zkusila a vrátial se o pár kroků,ale už to bylo pryč ![]()
A dá se to nějak tady na e
miminu nějak ukládat zárověn u psaní?
Pokud jsi ho na stránky neuložila, tak u nás v databázi není
Teď jsem to kontrolovala a žádný deníček k nám od Tebe nedoputoval. Doporučuji pro příště psát dlouhý text raději do textového editoru (Word, Poznámkový blok) a mít ho tak zálohovaný.
Tereza
Jen to pěkně napiš znovu, ať můžeme číst pokračování. ![]()
To byl vtip. Já vím, že to naštve.
Děkuju za info,no jo,tak to napíšu znovu,ale až zítra anebo o víkendu ![]()
Pokud se někomu stane něco podobného, doporučuji zachovat chladnou hlavu a nejprve se pokusit text vrátit. Kliknout pravým myšítkem a zvolit možnost „Zpět“. Občas to pomůže.
Tereza
Admine zkoušela jsem to vrátit,ale už to bylo pryč a ještě poslední otázka,přes ten textový editor,to je nějaký program,nebo to jde i přes e mimino? v tomhle se nevyznám,denníček jsem psala první tady
![]()
Napíšeš si to normálně na počítači v textovým dokumentu - většinou word. Pak si to jen překopíruješ do deníčku na emiminu.
Pokud nemáš v PC Word - klikni na spodní liště na Start - Programy - Příslušenství - Poznámkový blok a piš do něj, pak jen text překopíruješ a odešleš.
Tereza