Smazal se mi text deníčku před odesláním

6423
7.4.11 22:17

Prosím o pomoc

Prosím o pomoc,psla jsem denníček,docela dlouhý,skoro 2 hodiny jsem u toho seděla a když mi už dokonec chyběli jenom 2 věty,tak mi to celý najednou zmizelo :pocitac: :zed:
Stalo se vám tohle někomu? No já jsem tak vytočená a nemůžu to najít.Dá se třeba někde najít jako v historii? Nebo spíš mám smůlu a můžu to nasát znovu?
Předem děkuju za odpověde a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6423
7.4.11 22:18

Omlouvám se za chyby v textu,ale jsem fakt vytočená :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.4.11 22:23

Stalo. Ne teda tady na emimi. Od tý doby, když se rozjedu, nebo vím, než to bude dlouhý, píšu do wordu a průběžně ukládám … Někdy pomůže se vrátit o několik kroků zpět, ale pokud už jsi napsala i tuhle diskusi, tak to bude asi fuč definitivně … nevím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.4.11 22:25

Já jsem se to zkusila a vrátial se o pár kroků,ale už to bylo pryč :pocitac:
A dá se to nějak tady na e :pocitac: miminu nějak ukládat zárověn u psaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
7.4.11 22:39

Pokud jsi ho na stránky neuložila, tak u nás v databázi není :-( Teď jsem to kontrolovala a žádný deníček k nám od Tebe nedoputoval. Doporučuji pro příště psát dlouhý text raději do textového editoru (Word, Poznámkový blok) a mít ho tak zálohovaný.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.4.11 22:43

Jen to pěkně napiš znovu, ať můžeme číst pokračování. :mrgreen:
To byl vtip. Já vím, že to naštve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.4.11 22:51

Děkuju za info,no jo,tak to napíšu znovu,ale až zítra anebo o víkendu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
7.4.11 22:52

Pokud se někomu stane něco podobného, doporučuji zachovat chladnou hlavu a nejprve se pokusit text vrátit. Kliknout pravým myšítkem a zvolit možnost „Zpět“. Občas to pomůže.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.4.11 22:57

Admine zkoušela jsem to vrátit,ale už to bylo pryč a ještě poslední otázka,přes ten textový editor,to je nějaký program,nebo to jde i přes e mimino? v tomhle se nevyznám,denníček jsem psala první tady :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
7.4.11 23:16

Napíšeš si to normálně na počítači v textovým dokumentu - většinou word. Pak si to jen překopíruješ do deníčku na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
7.4.11 23:22

lemaz díky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
7.4.11 23:44

Pokud nemáš v PC Word - klikni na spodní liště na Start - Programy - Příslušenství - Poznámkový blok a piš do něj, pak jen text překopíruješ a odešleš.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová