Prosim o pomoc a nalehave!!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.2.06 13:40

Ahoj Maty,

to co popisuješ vypadá na kopřivku. Mám s tím celkem zkušenosti, teda teď už naštěstí ne. Myslím , že vzít si 1 tabletu Zyrtecu či kapičku Fenistilu by uškodit nemělo, uleví se ti a vyrážka přejde. Raději se ale poraď s doktorem.

Alusha

• Citovat
  • Upravit
19.2.06 17:14

ahoj

Ahoj marty,
určitě zajdi k doktorovi. Držim ti palce, ať ti to dobře dopadne. Prosím tě, napiš potom, co to je. Díky já se taky občas trochu osypu, ale myslela jsem, že to mám z ovoce. Když jsem ho přestala jíst, tak to zmizelo. Ahoj Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
20.2.06 16:04

Ahoj holky,

tak vam napisu jak to bylo dal… V soboru vecer teda v nedeli brzo ( o pul 2 ) rano jsme vyrazily do porodnice na Obilnak aby se mnou neco udelaly.. Uz se to nedalo vydrzet jak to svedilo ..( pro predstavu vypadala jsem jako bych spadla do kopriv, takovy ty nality pupence ) mela jsem to vsude kromne na obliceji… jeli jsme autem tam ridil muz ale protoze nebyl uplne ok tak pak jsem to odridila ja..

V porodnici si taky moc nevedeli rady coz se jim ani nedivim co oni tam s koznima problemama?! Tak mi dr zkontroloval miminko jestly je ok , jestly se neotviram , pak mi daly kalciovku a celou dobu dr kontroloval UTZ mimi jak na to reaguje.. Nastesti je a bylo v pohode.. Pak jsem sla jeste na 20 min na monitor pro jistotu.

Pak nas poslaly do Bohunic na kozni.. Tam pro zmenu mely hodne leku na koprivku ale mely strach mi neco pichnout kvuly mimi. Dostala jsem nejakou vodicku a takovou bilou pastu at se tim potru.. ( to uz kalciovka moc nepusobila a znova to desne svedilo.. Domu jsme dorazily o peti rano, Kuba s muzuem hned usnuly a ja chodila po byte pokousela se neskrabat, nakonec jsem usnula v 6 hod a o pul 9 jsem byla uz vzhuru ( tim svedenim )

Tak jsme zavolaly sestru od muze aby pohlidala Kubika a vyrazily znovu do nemocnice, tam si me uz chteli nechat ale ja nechtela tak jsem podepsala ze nesouhlasim s hospitalizaci, pichly mi tam nejaky hormony dve inekce do zadku po kterych se mi hned ulevilo a hlavne to zacalo mizet ty pupence!!Pak me upozornily ze kdyz znova prijedem tak si me tam uz vazne nechaji.. a jely jsme domu… Cestou jsme se stavily pro zyrtek do lekarny..

No a kolem 16 jsem se zas osypala ale dalo se to vydrzet!! V 18:30 sem si dala zyrtek a tak kolem 20me uplne preslo svedeni ( to byla nadhera )
Dneska rano jsem na tele nemela jedinej pupinek ale musely jsem jeste na kontrolu a pro zpravu o lecbe. Dr se celkem divila jak rychle to bylo pryc… Pro jistotu mi pichla jsete jednu davku toho hormonu..

No a ted uz jsem doma mam nasazenou dietu na nekolik dni , nesmim se myt ( jen zinkou ) a treba umyvat nadoby s rukavicema atd..
Jen me trochu vadi ze jsme neprisly na to z ceho to mam… Protoze jsem jedla jen rohlik se sunkou, pila kafe s mlikem a stavu s vodu.. zadny leky jsem nebrala krome mamavitu ( ten uz brat pro jistotu nemam ) tak se jen modlim aby to zase neprislo..

Takto je moje story z vikendu :evil:

Maty

P.s ten hormon co mi pichaly se jmenuje HCT i.m. ( produkujou ho nadledvinky a nemel by mimi vadit , aspon tak mi to dr vysvetlila .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
20.2.06 16:18

Maty, myslím na tebe, at je už jen dobře! :-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
246
20.2.06 16:41

Peto diky,

ja doufam ze me to uz nikdy nepotka :( protoze to vazne bylo des..

Maty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.2.06 17:02

koho to zajima, tak ten lek je hydrokortizon - kortikoid
jsem rada, ze te to po nem tak rychle preslo :) doufam,ze se to nebude opakovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.06 14:03

ahoj

Ahoj Maty,
to je dobře, že tě to přešlo. Ahoj Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.2.06 14:58

Karolino, moc to nepreslo… dneska mi to zase vyskakalo :( tak jsem si dala zyrtec a zitra jdu za dr na kozni a na gyndu.. jo a podle meho dr na gynde by to mohla byt alergie na testosteron.. tak vubec nevim co s tim…

Maty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky