Chceme otehotnet

1867
17.2.06 13:43

Chceme otehotnet

Ahoj. Chteli bychom s manzelem miminko. Je to teprve prvni mesic co jsem vy:,–(ila antikoncepci. Samozrejme na otehotneni myslim a milovani je trochu rozpacite. Je to jen ze zacatku snazeni se o mimco? Jak se odreagovavate? Diky predem za prispevky a rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
189
17.2.06 14:07

Ahoj Hani,
my se snažili 1/2 roku (já mám takovou práci, že se vídáme jen o víkendech, takže to bylo celkem rychlé) a musím říct, že se mi odreagovávalo dost špatně. Nakonec jsem otěhotněla v měsíci, kdy jsme se ani moc nesnažili. Asi to fakt chce na to nemyslet, ale špatně se to dělá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
17.2.06 14:28

Ahoj, já se odreagovala jako nic:) Čekala jsem na ten okamžik půl roku, manžel chtěl až po svatbě, a bylo to fajn. Divný to bylo většinou až po, to jsem pořád přemejšlela, jestli to vyšlo… No a naštěstí vyšlo hned první měsíc, takže jsme nedošli do stadia, kdybysme z toho byli nervní. Manžela to vůbec nepřekvapilo, že to vyšlo, bral to jako jasnou věc, já z toho byla na větvi :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.2.06 14:44

Prave, spatne se to odreagovava :-)) Ale myslim, ze to po case prejde. Ale taky mam manzela, ktery si mysli, ze to vyjde prvni mesic. A taky si mysli, ze to jde cely mesic :-)

• Citovat
  • Upravit
Aki
1280
17.2.06 14:50

Ahoj. Držím Vám palce! My jsme otěhotněli neplánovaně po první „normální“ ms po vysazení antikoncepce. Sice to nedopadlo dobře, ale i tak to bylo super. Ještě se pár měsíců budeme hlídat a jdeme na další kolo. Pak to snad už dotáhneme až do konce. Takže se ničeho neboj a snažení si náležitě užívej! Třeba už za chvilku nebudeš mít na tulení náladu :P :P
 Aki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
17.2.06 15:01

Tak nám se to povedlo vždycky hned na poprvé. :D Nějak v červnu to chceme zkusit po třetí…Je fakt,že tohle chlapi moc nechápou,ten můj počítá s tím,že to zase vyjde hned. Jenže už jsem taky o hezkých pár let starší,že jo. Moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.2.06 15:25

Ahoj vsem,Hanko chapu Tve pocity,Zkus si to ted uzivat,ale jak vid..
Na takoveto myslenky
je cas pozdeji,nam se to nedari uz vic jak 3 roky a prosli jsme si velkymi krizemi.Taky bych chtela radu jak na to nemyslet.
Preju vam vsem at necekate dlouho.

• Citovat
  • Upravit
2583
17.2.06 15:32

S tim odreagovanim - asi bych takove veci nemela nikomu radit, ale mne odreagovaly asi 4 deci vina (Modry Portugal) :oops:
No a dite vypada uplne normalne :D
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
17.2.06 18:47

Diky, holky. Trochu se mi ulevilo. My zijeme momentalne na Kypru a je tu nedostatek spriznenych dusi :-) To vino mi taky pomaha, to je fakt. Muzu vlastne pit alkohol, kdyz bych mohla byt potencionalne tehotna? Ne, ze bych pila jako duha, ale sklenicku vina si dam rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
18.2.06 09:23

Hani,
já jsem v 6. měsíci a i teď si sem tam malou skleničku piva, nebo do větší štamprle červeného vína dám. Mám tetu doktorku a ta říká, že je to v pohodě. Nic se nemá přehánět. Troška piva po obědě může spíš pomoct trávení (a to se mi dost zhoršilo) a víno je na krvinky (samozřejmě to do sebe neliju po litrech - opravdu toho vína tak 1/2 deci občas večer). Navíc si dobře pamatuju, že v 1. měsíci, když jsem to ještě nevěděla jsme měli asi 3 pořádné oslavy (u nás jsme všichni narození v září nebo říjnu, tak se to sešlo) a mimi je zatím úplně v pořádku a roste přesně tak jak má. Prý je to zařízený tak, že když se plod v prvních 8 týdnech nějak poškodí odejde sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.06 11:38

ahoj holky, jsem tu nova snazilka, jsem 35 DC, tak to snad vyjde :-) zitra si zkusim udelat testik… co delate, abyste na to nemysleli? preji hezky vikendik, monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.06 11:40

vino

cervene vino mam take rada, a nerada bych se ho vzdala na tak dlouho, obcas 0,5 dc snad nevadi… doktorka to take tak rekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.2.06 13:06

Ahoj holky jsem tu take nova. Prave jsme se s manzelem zacali snazit o mimi. Muj muz je samozrejme taky presvedcen, ze to hned vyslo a neustale me s tim stresuje:-) Taky si rada dam trosku vina nebo pivo, takze jste prave rozehnaly me chmury:-) S chuti dnes vyrazim do hospudky na hokej, bez strachu, ze bych toho mohla za chvili litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
18.2.06 13:44

Ahoj holky. Vcera se manzel prekonal. Slavnostne mi vecer ohlasil, ze si je jist, ze jsem tehotna. Dokonce se se mnou v:,–(il a ze pry uvidim :-) Moc jsem se pobavila :-) Dneska chceme jit taky na hokej a protoze jsem od vas poucena tak si sklenicku vina dam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
18.2.06 15:20

Kde jste nasly ty pekne metriky? Taky bych si chtela jeden CD vytvorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí