Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Chteli bychom s manzelem miminko. Je to teprve prvni mesic co jsem vy:,–(ila antikoncepci. Samozrejme na otehotneni myslim a milovani je trochu rozpacite. Je to jen ze zacatku snazeni se o mimco? Jak se odreagovavate? Diky predem za prispevky a rady ![]()
Ahoj Hani,
my se snažili 1/2 roku (já mám takovou práci, že se vídáme jen o víkendech, takže to bylo celkem rychlé) a musím říct, že se mi odreagovávalo dost špatně. Nakonec jsem otěhotněla v měsíci, kdy jsme se ani moc nesnažili. Asi to fakt chce na to nemyslet, ale špatně se to dělá ![]()
Ahoj, já se odreagovala jako nic:) Čekala jsem na ten okamžik půl roku, manžel chtěl až po svatbě, a bylo to fajn. Divný to bylo většinou až po, to jsem pořád přemejšlela, jestli to vyšlo… No a naštěstí vyšlo hned první měsíc, takže jsme nedošli do stadia, kdybysme z toho byli nervní. Manžela to vůbec nepřekvapilo, že to vyšlo, bral to jako jasnou věc, já z toho byla na větvi
.
Prave, spatne se to odreagovava
Ale myslim, ze to po case prejde. Ale taky mam manzela, ktery si mysli, ze to vyjde prvni mesic. A taky si mysli, ze to jde cely mesic ![]()
Ahoj. Držím Vám palce! My jsme otěhotněli neplánovaně po první „normální“ ms po vysazení antikoncepce. Sice to nedopadlo dobře, ale i tak to bylo super. Ještě se pár měsíců budeme hlídat a jdeme na další kolo. Pak to snad už dotáhneme až do konce. Takže se ničeho neboj a snažení si náležitě užívej! Třeba už za chvilku nebudeš mít na tulení náladu
![]()
Aki
Tak nám se to povedlo vždycky hned na poprvé.
Nějak v červnu to chceme zkusit po třetí…Je fakt,že tohle chlapi moc nechápou,ten můj počítá s tím,že to zase vyjde hned. Jenže už jsem taky o hezkých pár let starší,že jo. Moc držím palce.
Ahoj vsem,Hanko chapu Tve pocity,Zkus si to ted uzivat,ale jak vid..
Na takoveto myslenky
je cas pozdeji,nam se to nedari uz vic jak 3 roky a prosli jsme si velkymi krizemi.Taky bych chtela radu jak na to nemyslet.
Preju vam vsem at necekate dlouho.
S tim odreagovanim - asi bych takove veci nemela nikomu radit, ale mne odreagovaly asi 4 deci vina (Modry Portugal) ![]()
No a dite vypada uplne normalne ![]()
Hana
Diky, holky. Trochu se mi ulevilo. My zijeme momentalne na Kypru a je tu nedostatek spriznenych dusi
To vino mi taky pomaha, to je fakt. Muzu vlastne pit alkohol, kdyz bych mohla byt potencionalne tehotna? Ne, ze bych pila jako duha, ale sklenicku vina si dam rada.
Hani,
já jsem v 6. měsíci a i teď si sem tam malou skleničku piva, nebo do větší štamprle červeného vína dám. Mám tetu doktorku a ta říká, že je to v pohodě. Nic se nemá přehánět. Troška piva po obědě může spíš pomoct trávení (a to se mi dost zhoršilo) a víno je na krvinky (samozřejmě to do sebe neliju po litrech - opravdu toho vína tak 1/2 deci občas večer). Navíc si dobře pamatuju, že v 1. měsíci, když jsem to ještě nevěděla jsme měli asi 3 pořádné oslavy (u nás jsme všichni narození v září nebo říjnu, tak se to sešlo) a mimi je zatím úplně v pořádku a roste přesně tak jak má. Prý je to zařízený tak, že když se plod v prvních 8 týdnech nějak poškodí odejde sám.
ahoj holky, jsem tu nova snazilka, jsem 35 DC, tak to snad vyjde
zitra si zkusim udelat testik… co delate, abyste na to nemysleli? preji hezky vikendik, monika
cervene vino mam take rada, a nerada bych se ho vzdala na tak dlouho, obcas 0,5 dc snad nevadi… doktorka to take tak rekla…
Ahoj holky jsem tu take nova. Prave jsme se s manzelem zacali snazit o mimi. Muj muz je samozrejme taky presvedcen, ze to hned vyslo a neustale me s tim stresuje:-) Taky si rada dam trosku vina nebo pivo, takze jste prave rozehnaly me chmury:-) S chuti dnes vyrazim do hospudky na hokej, bez strachu, ze bych toho mohla za chvili litovat.
Ahoj holky. Vcera se manzel prekonal. Slavnostne mi vecer ohlasil, ze si je jist, ze jsem tehotna. Dokonce se se mnou v:,–(il a ze pry uvidim
Moc jsem se pobavila
Dneska chceme jit taky na hokej a protoze jsem od vas poucena tak si sklenicku vina dam.
Kde jste nasly ty pekne metriky? Taky bych si chtela jeden CD vytvorit.