Chceme otehotnet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1867
18.2.06 15:20

Kde jste nasly ty pekne metriky? Taky bych si chtela jeden CD vytvorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.2.06 19:26

Hannko, kde se budete divat na hokej? Psala jsi, ze zijete na Kypru, ne? My ted bydlime v Belgii a jdeme do jednoho sportovniho baru, kde je domluvene, ze pusti zapas Cechu. Davala jsem tvuj posledni prispevek cist manzelovi, tak jsme se pobavili, vsichni chlapi jsou v tomto asi stejni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
19.2.06 08:44

Ahoj Pavko. Zijeme na Kypru a taky jsme meli domluvene, ze nam to pusti. Jinak tady vetsina lidi ani nevi, ze je taky zimni olympiada :) Oni vubec moc nesportuji. Jedine koukaji na fotbal, to jo. Dneska je tu krasne. Pojedeme se znamyma na vylet na hory (tam je dokonce snih).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.2.06 09:44

Je, to vam tak zavidim:-)Tady uz ctyri dny v kuse prsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
19.2.06 09:55

Uz se taky zatahlo. Ale na dest to nevypada. Jake mate nedelni plany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.2.06 08:59

Ahoj holky, uz jsem se vcera nestihla prihlasit, protoze o vikendu okupuje pocitac manzel a ja nemam to srdce mu tu jeho hracku zabirat. On je pak vzdycky ztracenej a nevi do ceho by pichl:-)
Jinak porad trpim pocitem co kdyz..... Sice jsem presvedcena o tom, ze se to nemohlo hned podarit, ale i tak se neustale pozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
20.2.06 09:08

My jsme zpočátku byli v pohodě, nějak jsme prostě věřili, že se to povede. Tak trochu „hotoví“ jsme začali být až po roce neúspěchu, po dvou už jsme se milovali, že jsme museli.
Pak jsme se smířili s CAR, a vyšlo to, aniž bychom se snažili:-).

Myslím, že je asi nejlepší nemilovat se se snahou počít miminko, ale pro radost z milování! Je to větší šance na úspěch (to jsou slova mého gynekologa:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
20.2.06 09:54

Ahojky.
Pavko, ja jsem sice taky presvedcena, ze se to nepodarilo, ale zkoumam se stejne. Proste mi to neda :-) Navic, pokud tu nektera z nas napise jake mela priznaky tak je mam okamzite taky :D Urcite ma pravdu Monalisa, ze je lepsi se milovat pro milovani a ne pro otehotneni. Musime na sobe pracovat a vlastne vubec nechtit otehotnet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.06 11:43

mimi

Ahoj holky,

ti doktori jsou chtri co? Nemyslet na to. Napred si vymysli, ze budeme mit „planovane rodicovstvi“ a kdyz vy:,–(ime HA s umyslem, ze ted je ta prava doba a ze mimi „chceme“, tak nam radi, abychom na to nemyslely.

Myslim,ze je jedno, jestli budete myslet pri milovani na to, ze dneska by se to mohlo povest, protoze tu procitam uz hodne chatu a zjistila jsem, ze at myslite, nebo ne, stejne se to jednou /ve valne vetsine/ povede.

Hlavne to nechce mit takove ty psycho stavy, kdy se co pet minut pozorujete, jestli uz jako citite ty priznaky a jestli prave ted nahodou neovulujete apod. Budte v klidu, dejte si bylinkovy caj z trezalky a teste se na jaro!

Takysnazilka.

• Citovat
  • Upravit
5525
20.2.06 11:45

prilly, nejde o to nemyslet na to vubec, ale nestresovat se kvuli tomu…
proste slovickareni :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
20.2.06 12:10

Tak ja nas privedu na jine myslenky :D
Vcera jsme byli na vylete na horach. A normalne jsme bobovali a lidi tam na takovy pidisjezdovce lyzovali! Tady na Kypru! Je tam pujcovna lyzi a kotvac. Lyze jsme si nepujcili, ale zakoupili jsme boby a vyradili se. Hlavne manzel. Ja jsem si privodila slusnou stehenni modrinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.2.06 15:55

To Monalisa24, máš můj obdiv, jestli jste se vydrželi nestresovat celý rok.
Plně souhlasím s Prilly, že to není jenom tak. Jak to může být plánované rodičovství, když na to člověk nemá myslet? :D My jsme si to naplánovali na letošek, myslím otěhotnění, a já bych ještě tak potřebovala, aby se to povedlo co nejdříve, protože v létě končím v práci a nechce se mi hledat novou s tím, že se aktivně snažím otěhotnět :wink:
A to jen mimochodem dodávám, že beru HA 10 let, protože bez ní jsem téměř neměla MS - nízká hladina hormonu už nevím jakého. Takže by byl fakt zázrak, kdyby se to hned podařilo.

Ale stejně jako Hannka na sobě hledám každý příznak co kde přečtu :)

Já vím, že je to ode mě naivní, ale možná to taky znáte, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí