Pískání v uších v těhu

189
16.2.06 08:22

Pískání v uších v těhu

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti s pískáním v uších v těhotenství? Mě v nich píská už 8 let a docela jsem si na to zvykla a nevnímala to, ale asi od 2. týdne se mi to v jednom uchu zhoršilo a jsem z toho docela nervózní :? . Ani nevím, jestli na to může mít těhotenství vliv. Ale kdesi jsem tu četla, že některým holkám v uších zaléhalo, nebo se jim motala hlava a po porodu to přestalo. Zkoušela jsem i léčitele, protože doktoři jsou bezradní, ale nechce se mi na sobě teď experimentovat, když mám v sobě toho tvorečka :wink: .
Hanka 22.t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
944
16.2.06 08:31

jj

Handulino, mně píská v uších taky, zalejhaj mi taky… Navíc já jsem ten typ, kterýmu když zapíská v levým uchu, tak čeká nějakou katastrofu (pískání v pravém je naopak fajn :lol: ). Takže to v podstatě nijak neřeším, jen trnu, jestli mě přejede auto nebo jestli nenajdu vytopený byt a tak… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.06 08:37

Ja mam tinitus asi od setnacti. Nikdy na nej nic nezafungovalo, jen pri zhorseni vetsi davky vitaminu B12 v podobe trimesicniho uzivani Betasercu + injekci par tydnu. Pak se to vzdy srovnalo nebo i o chlup zlepsilo. Usni mi kdysi slibovala, ze to mozna zmizi v tehotenstvi kvuli velkym hormonalnim zmenam, ke kterym v te dobe dochazi. Pry se to obcas stane… No, DOUFALA jsem, ze to treba vyjde, ale nic. Ted jsem tehotna podruhe a usi piskaji dal. Nezaznamenala jsem zadnou zmenu zadnym smerem…

• Citovat
  • Upravit
189
16.2.06 08:49

Holky díky za odpověď. Je dobré vědět, že v tom nejsem sama. Není to nic, na co by se umíralo, ale moc příjemné to není…
Já jsem vždycky chodila na nějaké kapačky a potom brala microser. Právě jak se mi to v 2. týdnu zhoršilo, tak jsem naklusala opět do nemocnice a při pozitivním těhu testu jsem se skoro zhrozila, protože microser se užívat v těhu nesmí. Ale doktor říkal, že kdyby to mimi poškodilo, tak by se neudrželo a zatím to vypadá, že měl pravdu. Tak doufám… Ještě se říká, že je dobrá Gingko biloba, ale na užívání v těhu jsou názory různé, takže jsem ji brala do 20. týdne a teď už radši ne. Přece jenom by už teď to prokrvení nemuselo být žádoucí. No budu doufat, že se mi to po porodu zase srovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
30.11.15 11:58

Jak se tak divam ak piskani v usich je normalni :think: me to zacalo az ted vwe 33tt..uz jsem zacala premyslet co to je kdyz mam tlak dobry ale ted jsem klidna kdyz vim ze je to normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí