Problémy v těhotensví

ibu
627
14.2.06 09:26

Problémy v těhotensví

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1119
14.2.06 09:42

Ahoj Ibu
Já budu mít mimi v červnu a nyní mám 7kg nahoře. Nesmím jíst po 17-té hodině janak jdou kila dost nahoru. Taky se hlídám, stejně to nemá cenu. Přibírám totiž i po vodě. Takže ty jsi na tom lépe. :D Nechci ani vědět jak budu vypadat v tom červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibu
627
14.2.06 10:39

Já se také hlídám, ale nějak to nefunguje. Když si představím zbývající 3 měsíce a pak to hubnutí tak je mi špatně. Naštěstí to člověk ze začátku nestačí vnímat. Nejvíce se těším až už bude teplo, v tomhle počasí se nedá ani chodit ven a je to pěkná otrava sedět doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.2.06 11:04

Ahoj holky,
o těch chutích mi povídejte, včera jsem dostala chuť na čokoládu, tak jsem si ji rozdělala a pak jsem zjistila, že jsem ji snědla celou asi za 15min, jednoduše hrůza co vám budu povídat, naštěstí jsem zatím přibrala 7kg, termín porodu mám na 24.4. tak jsem zvědavá o kolik půjde má váha ještě nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibu
627
14.2.06 11:13

O chutích raději ani nepovídám, to co do sebe dokážu nasoukat je strašné. Jen ta váha je v poslední době můj nepřítel, do čtvrtého měsíce jsem nepřibrala nic a teď to pěkně doháním. Někdy si připadám jak balónek. Včera jsem si byla koupit boty a byla tam nějaká prodavačka a pořád na mně tak koukala, někdy mi příjde, že asi nikdy neviděli těhotnou. Je fakt, že už mám břicho jak kdybych měla zítra rodit, ale to jsem měla se synem taky.
Druhé mimčo je pěkně živé. Jestli bude takhle aktivní až se narodí asi mě z těch dvou klepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí