Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, konečně se mi podařilo se zaregistrovat. Vy:,–(ila jsem antikoncepci 21.1. Chtěla bych se zeptat. 23.1. jsem měla menstruaci, měřila jsem bazální teplotu a věděla, kdy se máme mít s přítelem moc rádi - a měli jsme se moc rádi. Pak se u mně objevila slabá jakoby menstruace 11.2. a trvala 3 dny. Včera jsem si ze zvědavosti dělala test (16.2.) a vyšla mi slaboučká druhá čárka. Myslíte, že bych… Nechci se předčasně radovat, abych nebyla zklamaná. Mám zkusit testovat ještě za pár dnů? Lenka
lenkadavi: i slaboucka carka je carka…takze si myslim ze tehu jsi a gratuluju!!! ale druhy potvrzovaci testik si urcite udelej ![]()
ENKA L:
Díky, ale trochu se bojím, abych se neradovala zbytečně.
Máš krásné metříky - také gratuluji ![]()
lenkadavi: jak rikam zkus si udelat testik za par dni
nebo si zajit na krev k doktorce…v cekatelkach na // se tohle stalo Kacikovi (doufam ze si nepletu nick), proste prisla MS ale trvala kratce a potom slabe dve carky a za par dni silnejsi ![]()
dekuji
Přesně tak,Kačikovi se stalo to samý a te´d čeká dvojčátka
Takže za pár dní zkus testík znovu ![]()
Ahoj, myslim ze 99% jo a to 1% si potvrd za par dni dalsim testem a nech si to odklepnout Dr.
Sany.
moje kamardka mela tri mesice menstruaci a pak zjistila ze je uz je davno tehotna,jeji maminka to taky tak mela!
ja menses nemela,ale taky jsem objevila slabou druhou carku, dnes je te druhe carce 8 m. ![]()
Ahojky, tak jsem zkoušela další testík - včera jsem to měla dostat a nedostala. Ale dnes se tam neobjevila žádná druhá čárka. Jsem z toho zklamaná. Snad bude další pokus tento měsíc. Teploty se mi drží pořád na 36,9 a 36,8. Nevím co to má znamenat. Nevíte někdo něco?
Ahojky,
na Tvém místě bych šla k lékaři. Já totiž nevěřím slabým čárkám na těhu testech. Snažili jsme se 2,5 roku o miminko a slabá druhá čárka se mi ukázala několikrát a těhotná jsem nebyla:-(.
Přesto Ti moc držím palečky!!!
Ahojte všichni,
doufám, že nevadí, že se vloudím do této diskuze, ale mám následující problém ohledně těhotenství. Poslední MS jsem měla 16.2.06 a byla slabá jen dva dny. Minulé pondělí (tj. 6.3.06) jsem začala špinit a mít bolesti břicha. Šla jsem za doktorkou s podezřením. Ale jí se to nezdá, prý je to spíš hormonální porucha. Od toho pondělí jsem si zatím dělala 4 těhotenské testy a všechny vyšly pozitivní. Nevíte kdy pozná těhotenství doktorka podle vyšetření a podle ultrazvuku. Na ten mám jít v úterý 21.3.06 a nevím jestli tam něco uvidí. Prý těhotenské testy mohou být falešné. Ale že by všechny 4 to se mi moc nezdá. Napište jestli se s tím někdo setkal. Díky
AHojky Brum tak to je fakt divne ze ty testiky jsou vsechno pozitivni. Zavitej do diskuze Tehotna nebo ne, ci Cekatelky na // tak ti urite poradime ci poradi. Hledej ve Stejna situace. Pavla
Holky, ta druhá čárka fakt může být potvora falešná, hlavně pokud máte trochu rozhozený cyklus nebo hormony, ALE NEMUSÍ. ![]()
Já jsem tu falešnici měla několikrát, už jsem pak testy asi půl roku ani nekupovala, a pak jsem jednou zas vyměkla, koupila dvojbalení a zas byla tenká
a doktorka měla dovolenou - týden. Koncem toho týdne jsem to nevydržela, počurala druhý test a byla tlustice a výsledek je vlevo dole.
Přeju neomylné tlustice všem, které o ně stojí. Eva
Ahoj,
taky jsem vy:,–(ila antikoncepci a začali to hned zkoušet, podle ovolučního testu jsem věděla, kdy přišla ovulace a teď mě začínají pěkně bolet bradavky, ale zdá se mi to dost brzy, menstruaci bych měla dostat příští týden, tak uvidíme, test zatím dělat nebudu, protože je na něj zatím brzy. Ty jsi měla nějaké příznaky?
Kdyz jsem otehotnela a delala si prvni tehotensky test z odpoleni moci. Vysla carecka a mnohem pozdeji nez mela vyjit. Za pet dni jsem si delala test z ranni moci a tam se druha carka ani neudelala. A presto jsem byla tehotna. Jen mi pomalu stoupal tehotenskz hormon.
No a ted v listopadu mi nebylo dobre a uplne stejne mi az po delsi dobe vysla druha carka. Jo a tehotna jsem nebyla. Dr. teda tvrdi, ze jsem nejspis spontanne v pocatku potratila. Ale ja myslim, ze jsem fakt tehotna nebyla. Pry se muze stat, ze se udelaji dve carky, pokud testujes po ovulaci? A sem tam holky pisou, ze jim vysly testy pozitivne a pritom tehotne nebyly.
Tak si vyber.
Ja teda stejne myslim, ze tehotna stejne jsi:-)