Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zdravim vsechny snazilky,tehulky a maminky,ctela bych vas poprosit o vas nazor,dnes v noci mi bylo priserne,strasne me bolel hrudnik,jako by mi tam nekdo hodil cihly,nemohla jsme dychat a navic,mne bolely obe ruce,jako kdyz mate revma,nevite nekdo,cim to muze byt?dnes je to daleko lepsi,moc vam dekuji
Nemáš problémy s krční páteří nebo s páteří vůbec? Vypadá to na zablokování. Teda si yslím já, nejsem doktor. Moje známá dělá na kardiologii a říkala, že tam chodí hodně lidí s tím, že mají infarkt, že je bolí v hrudníku a zatím to byla páteř. To samé ruce, brní od páteře.
Bud v poho to ja moc dobre znam, je to od nervu a patere a je to fakt dost neprijemne.
Taky bych to tipovala na páteř, párkárt jsem měla něco podobného…
holky moc vam dekuji,mamka si to mysli taky,celou dobu jsem nic nemela,az ted,jśem 26 tyden,tak n:,–( to bude dobre,moc dekuji
Kaacenko, muj manzel mel den po svatbe neco podobneho. … Kdyz uz se vsechno uklidnilo, stres odpadl a my byli na navsteve u znamych, tak mu najednou zacalo byt strasne horko, potil se, bolelo ho na hrudniku. No proste to vypadalo na infarkt. Tak jsme mu zavolali zachranku, a nastesti to byla opravdu ta pater - ma tam nejaky obratel malilinko vychyleny, tak mu to obcas takhle zlobi.
Jo a ma to doted (jsme 3 roky po svatbe). Takze boleni na hrudniku opravdu nemusi byt jen infarkt, ale hodne ta pater, a objevovat se to muze prave po stresu (nebo pri stresu)…
Kdybyste to tenkrat videly..... den po svatbe a mne manzela odvazela rychla zachranka uprostred noci. Kdyz se mne nekdo zepta na svatbu, tak mi hned naskoci tahle vzpominka a pak az v druhe rade, ze samotna svatba byl fakt krasnej den… No ale to uz je mimo tema a hlavne uz docela davno ![]()
Kaacenka píše:
holky moc vam dekuji,mamka si to mysli taky,celou dobu jsem nic nemela,az ted,jśem 26 tyden,tak n:,–( to bude dobre,moc dekuji
Lehni si na záda a dej si ruce za krk, z hluboka se nadechni a s výdechem dávej bradu pomalu k hrudi.Ucítíš mírný tah v oblasti hrudní páteře.Ten tah nesmí být moc násilný.
Hrudní páteř je prevít
. Já mám s páteří také dost velké problémy a byly doby,kdy jsem myslela, že umírám.Nemohla jsem dýchat,cítila jsem mravenčení v končetinách, několikrát jsem byla na pohotovosti. Bohužel nervy,stres,napětí si vyžádá taktéž své. Opravdu cvič. Mrkni na tento odkaz, tam máš cviky a i povídání.
http://www.zada-bolest.czHodně štěstíčka.
yvn
Yvonne.dekuji moc.mas pravdu.,je to silene,zkusim cvicit a uvidime,hezky vecer
Ahoj!
Kačenko, rozhodně tě nechci děsit, a doufám, že potíže jsou "jen " od páteře, ale kdyby se ta tíseň na hrudi a dušnost opakovala URČITĚ zajdi k lékaři, nejlépe na internu - ne gynekologie ( pošle tě prípadně OL).
Těhotenství je zvláštní stav, kdy je prostě potřeba některé věci více hlídat!
Případně mi klidně napiš SZ
Petit
ahoj, ak to nebude prechadzat, zajdi na neurologiu. ja som mala od cca 30tt strasne bolesti ruk, hlavne v noci, budilo ma to. zistili mi syndrom karpalneho tunelu…tlak na nerv v ruke…nic moc sa s tym v tehu neda robit, ale dali mi snimatelne ortezy a s nimi sa aspon vyspim…
vela zdaru.
jo a bolest v hrudniku moze byt i tlak mimina ked je vyssie polozena placenta. moze to vyvolavat pocit ze s nemozes nadychnut.
ahoj holky,moc .moc dekuji.,no dnes se mi spalo krasne a neopakovalo se to,ale kdyby to prislo,radeji zkusim zajit k tomu doktorovi,jistota je jistota,jetse jednou moc dekuji