prosim o radu

158
18.7.08 12:56

prosim o radu

zdravim vsechny snazilky,tehulky a maminky,ctela bych vas poprosit o vas nazor,dnes v noci mi bylo priserne,strasne me bolel hrudnik,jako by mi tam nekdo hodil cihly,nemohla jsme dychat a navic,mne bolely obe ruce,jako kdyz mate revma,nevite nekdo,cim to muze byt?dnes je to daleko lepsi,moc vam dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
18.7.08 12:59

Nemáš problémy s krční páteří nebo s páteří vůbec? Vypadá to na zablokování. Teda si yslím já, nejsem doktor. Moje známá dělá na kardiologii a říkala, že tam chodí hodně lidí s tím, že mají infarkt, že je bolí v hrudníku a zatím to byla páteř. To samé ruce, brní od páteře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.08 13:19

Bud v poho to ja moc dobre znam, je to od nervu a patere a je to fakt dost neprijemne.

• Citovat
  • Upravit
4498
18.7.08 13:41

Taky bych to tipovala na páteř, párkárt jsem měla něco podobného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.7.08 15:58

holky moc vam dekuji,mamka si to mysli taky,celou dobu jsem nic nemela,az ted,jśem 26 tyden,tak n:,–( to bude dobre,moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
18.7.08 17:13

Kaacenko, muj manzel mel den po svatbe neco podobneho. … Kdyz uz se vsechno uklidnilo, stres odpadl a my byli na navsteve u znamych, tak mu najednou zacalo byt strasne horko, potil se, bolelo ho na hrudniku. No proste to vypadalo na infarkt. Tak jsme mu zavolali zachranku, a nastesti to byla opravdu ta pater - ma tam nejaky obratel malilinko vychyleny, tak mu to obcas takhle zlobi.
Jo a ma to doted (jsme 3 roky po svatbe). Takze boleni na hrudniku opravdu nemusi byt jen infarkt, ale hodne ta pater, a objevovat se to muze prave po stresu (nebo pri stresu)…

Kdybyste to tenkrat videly..... den po svatbe a mne manzela odvazela rychla zachranka uprostred noci. Kdyz se mne nekdo zepta na svatbu, tak mi hned naskoci tahle vzpominka a pak az v druhe rade, ze samotna svatba byl fakt krasnej den… No ale to uz je mimo tema a hlavne uz docela davno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.7.08 19:32
Kaacenka píše:
holky moc vam dekuji,mamka si to mysli taky,celou dobu jsem nic nemela,az ted,jśem 26 tyden,tak n:,–( to bude dobre,moc dekuji

Lehni si na záda a dej si ruce za krk, z hluboka se nadechni a s výdechem dávej bradu pomalu k hrudi.Ucítíš mírný tah v oblasti hrudní páteře.Ten tah nesmí být moc násilný.
Hrudní páteř je prevít :evil: . Já mám s páteří také dost velké problémy a byly doby,kdy jsem myslela, že umírám.Nemohla jsem dýchat,cítila jsem mravenčení v končetinách, několikrát jsem byla na pohotovosti. Bohužel nervy,stres,napětí si vyžádá taktéž své. Opravdu cvič. Mrkni na tento odkaz, tam máš cviky a i povídání.
http://www.zada-bolest.czHodně štěstíčka.
 yvn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.7.08 19:55

Yvonne.dekuji moc.mas pravdu.,je to silene,zkusim cvicit a uvidime,hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.7.08 22:07

dušnost

Ahoj!

Kačenko, rozhodně tě nechci děsit, a doufám, že potíže jsou "jen " od páteře, ale kdyby se ta tíseň na hrudi a dušnost opakovala URČITĚ zajdi k lékaři, nejlépe na internu - ne gynekologie ( pošle tě prípadně OL).

Těhotenství je zvláštní stav, kdy je prostě potřeba některé věci více hlídat!

Případně mi klidně napiš SZ

Petit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
19.7.08 02:16

ahoj, ak to nebude prechadzat, zajdi na neurologiu. ja som mala od cca 30tt strasne bolesti ruk, hlavne v noci, budilo ma to. zistili mi syndrom karpalneho tunelu…tlak na nerv v ruke…nic moc sa s tym v tehu neda robit, ale dali mi snimatelne ortezy a s nimi sa aspon vyspim…
vela zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
19.7.08 02:18

jo a bolest v hrudniku moze byt i tlak mimina ked je vyssie polozena placenta. moze to vyvolavat pocit ze s nemozes nadychnut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.7.08 12:24

ahoj holky,moc .moc dekuji.,no dnes se mi spalo krasne a neopakovalo se to,ale kdyby to prislo,radeji zkusim zajit k tomu doktorovi,jistota je jistota,jetse jednou moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí