Prosím o radu...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
390
24.8.08 20:21

Prosím o radu...

Prosím o radu,
psala jsem v pátek do diskuse, „Pád půlročního prcka“ a mám menší problém. Spadl v pátek odpoledne. V sobotu byl v pohodě i dneska, ale po večerní kašičce se mi poblinkal. Myslíte, že by to mohlo mít souvislost s tím pádem? On mi normálně neblinká, tak nevím co si o tom mám myslet. Mám to řešit a jít k doktorce? Jdu do poradny v úterý, tak nechci zbytečně plašit.
Děkuji za váše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
24.8.08 20:28

Pokud by měl otřes mozku, tak by zvracel hned…

Nedávno jsme si prošli docela ošklivě vypadajícím pádem na roh zdi, následovala okamžitě obrovská černá boule, převoz záchrankou na chirurgii a tak dále, pro mě infarktová situace a Matýskovi nakonec nic až na tu bouli nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.8.08 20:31

Vlasti, já ti moc neporadím, vím jenom, že po pádu se mají sledovat zornice (jestli jsou stejně velké), případná extrémní spavost a tak … pro klid duše bych zavolala na dětskou pohotovost a zeptala se na to.. Držím pěsti, ať je vše OK.

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
24.8.08 20:41

Sledovala jsem všechno co mi doktorka řekla, jen nevím jak dlouho se to má sledovat. Není spavý, zornice v pořádku aspoň podle mně, směje se, prostě vše jako předtím. Na hlavičce měl v pátek malinkou bouli, ale dneska jsem u něj nic nenašla. Teď už spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.8.08 20:45

Vlastičko, já si myslím, že by blinkal bezprostředně po pádu, ne za dva dny po kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.8.08 20:48

Vlastičko , mě řekl doktor sledovat 24 hodin, to zvracení by určitě přišlo hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.8.08 20:50

Něco o tom snad vím.
To blinkání s největší pravděpodobností s pádem vůbec nesouvisí. I při podezření na otřes mozku se stav sleduje hlavně prvních 24 hodin.
Na prohlídce bych to řekla, ale teď bych neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
24.8.08 20:53

Holky děkuji,
počkám do rána, pokud nebude zvracet, tak o tom doktorce řeknu až v úterý. Kdyby zvracel, tak půjdu hned ráno. Snad to měl jen z té kašičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.8.08 21:17

Ahoj.
To může být otřes mozku.Ono se má hlídat 2 dny.Ale stejně s ním nic neudělají.Jen ho pozoruj,jestli se nehcivá nějak divně.

Ogulaa píše:
Pokud by měl otřes mozku, tak by zvracel hned… …

Musím ti oponovat.Můj nejmladší měl otřes mozku po pádu z postele.Plakal.Brzo se uklidnil.To byla sobota dopoledne. Celý den byl v klidu.V neděli byl takový moc spavý.Neblinkal,až večer.A v pondělí už blinkal častěji.Běžně je to neblinkací miminko.Tak jsem s ním zašla k dr.A ta nás poslala na oční (tam ok) a k neurologovi.Ten si nás zkontroloval…u něho dobrý a poslal nás na UTZ hlavy.Tam taky o.k. a když jsem se ptala,proč je tak spavý a blinkací,tak mi řekli,že má otřes mozku,ale že se s tím nic nedělá.Jen by měl být v klidu.Což byl,když pořád spal.

Jsem ráda,že jsem s ním zašla.Aspoň jsem věděla,že je v pořádku.Teda až na ten otřes.

Omlouvám se za román.Prckovi moc přeju,ať je brzo líp. Třeba mu opravdu jenom nesedla kašička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.08 22:29

Pokud Ti jindy neblinká, určitě bych jela na pohotovost. Teda, já bych tam jela hned po tom pádu…

• Citovat
  • Upravit
390
25.8.08 07:54
Anonymni píše:
Pokud Ti jindy neblinká, určitě bych jela na pohotovost. Teda, já bych tam jela hned po tom pádu…

Po tom pádu jsem byla hned u doktorky. To bych neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí