Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,mela bych na vas otazecku,vysyktovaly jste se behem tehotenstvi v zakourenem prostredi?jdfe mi o to,ze jsme dnes pozvani do hospody na narozeniny a asi se tam bude kourit,tak porad vaham,jetsli jit a jestli mze jednorazovy napr 8 hod.pobyt uskodit?Jinka se snazim prostorum vyhybat,jsem 36 tyden,moc vam dekuji a hezky den
ne pocitam ze Ti to neuskodi ale spis me prekvapilo tech 8 hodin - to vydrzis ? ![]()
Tak pokud nebydlíš v lese a chodíš normálně ven, tak dýcháš daleko horší hnusy, než hospodský vzduch. Všeho s mírou, ale jednorázová akce tě rozhodně nezabije, v klidu jdi. ![]()
Sunnyside
Jedině,chtěla-li bys tohoto argumentu využít jako výmluvu.Jinak neboj,ale osm hodin v hospodě,to jsem nezvládla ani netěhu.
![]()
Když to nemáš denně a je to jednorázová akce tak jdi a užij si to za chvilku nebudeš moct. ![]()
tak aj teda vyrazim,no nevim,osn hodin jsem vydrzela dyl,ted uz mozna nai ne,ale uvidia me,dekuji za odpovedi,potrebuji vzdy nejak ujistit
tak jsme nakonec vydrzela tri hodiny,osm by byla zabijarna,stejne mam trosku vycitky,ale rikam si ,ze pro jednou to malemu snad nevadilo,jo kouri se da v dnesni dobe tezko vyhnout,dekuji moc za rady