prosim o radu

158
26.9.08 12:44

prosim o radu

Ahoj holky,mela bych na vas otazecku,vysyktovaly jste se behem tehotenstvi v zakourenem prostredi?jdfe mi o to,ze jsme dnes pozvani do hospody na narozeniny a asi se tam bude kourit,tak porad vaham,jetsli jit a jestli mze jednorazovy napr 8 hod.pobyt uskodit?Jinka se snazim prostorum vyhybat,jsem 36 tyden,moc vam dekuji a hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10813
26.9.08 12:51

ne pocitam ze Ti to neuskodi ale spis me prekvapilo tech 8 hodin - to vydrzis ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.9.08 12:53

Tak pokud nebydlíš v lese a chodíš normálně ven, tak dýcháš daleko horší hnusy, než hospodský vzduch. Všeho s mírou, ale jednorázová akce tě rozhodně nezabije, v klidu jdi. :D

Sunnyside

• Citovat
  • Upravit
8671
26.9.08 12:55

Jedině,chtěla-li bys tohoto argumentu využít jako výmluvu.Jinak neboj,ale osm hodin v hospodě,to jsem nezvládla ani netěhu. :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.9.08 13:01

Když to nemáš denně a je to jednorázová akce tak jdi a užij si to za chvilku nebudeš moct. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.9.08 13:27

tak aj teda vyrazim,no nevim,osn hodin jsem vydrzela dyl,ted uz mozna nai ne,ale uvidia me,dekuji za odpovedi,potrebuji vzdy nejak ujistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.9.08 22:24

tak jsme nakonec vydrzela tri hodiny,osm by byla zabijarna,stejne mam trosku vycitky,ale rikam si ,ze pro jednou to malemu snad nevadilo,jo kouri se da v dnesni dobe tezko vyhnout,dekuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí