prosim o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
2.6.09 23:42

prosim o radu

Mohly by jste mi prosim poradit, jake mate zkusenosti s kocarkem Maxi cosi Mura 4 anebo Mutsy Urban Rider…rozhoduju se mezi temito dvema.Dekuji moc :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1371
3.6.09 08:46

Ahoj, sestra má maxi cosi mura 4, objednala z německa , a je spokojená maximálně, má ho sice jen jako sporťák, hlubokou vaničku nemá, ale na ovládání je perfektní , jen je poměrně dost těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.6.09 12:51

Zdravím, tak já mám Mutsy UR a jsem maximálně spokojená. Je to suprovej kočárek s krásným designem. Nenašla jsem na něm ještě chybu. Jezdíme hodně v terénu, většinou ho ovládám jednou rukou (v druhé mám psa). Do sněhu taky super. Je strašně variabilní, spousta super doplňku (až na tašku ta se mi fakt nelíbí), lehce se s ním manipuluje. Taky jsem zvažovala mezi Mutsíčkem, Murou a Bugaboo, ale jsem fakt ráda že jsem se rozhodla pro Mutsy. Mura má sice větší hlubokou korbu,ale tu využiješ max. 6 měs. Zato sportovní sedačka je menší, opěrka nižší a myslím si, že sportovní sedačka Mutsy je mnohem lepší. Taky vzhled sportovní sedačky Mura s boudičkou se mi moc nelíbí, vypadá to, jako by tomu něco chybělo.Tak kdybys potřebovala nějak poradit, tak ještě napiš.
 Zuzana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.6.09 18:22

Dekuju moc za ochotu a radu…asi bude nejlepsi, to jet nekam skouknout 'nazivo......diky

• Citovat
  • Upravit
10482
3.6.09 22:23

anonym. zakladatelko, nemám sice osobní zkušenost, ale shodou okolností mají tyhle kočárky kamarádky.
Mura má velmi zvláštní sportovní sedačku, místo madla „volant“ což je sice praktické v tom, že dítě neprojede pod madlem, ale zase v zimě musíš použít buď jejich fusak - nebo jiný s rozepatýma nohama - nebo sundat madlo :( . nemá moc dobrou - velkou - boudu. ta část z pořádného materiálu je dost malá, pak má vyndavací ze šusťáku :(
moc moc se mi líbí materiál sedáku - ne na omak, ale jak je měkký - náš Vojta to teď zrovna totiž miluje… - ale vím, že na naše dítě 7-12m by to nebylo, celé léto totiž strávil ve stoje na kšírách, nebo se tak rochnil…
Mura má hodně velkou korbu…
spor´ták má snad 16 kg 8O

Mutsy UR mi v tom srovnání vychází o hodně lépe. sedačka je větší, resp. prostornější, otáčet se dá taky, má „normální“ fusak, nánožník, … batoh se dá přidělat ze zadu na sedačku, dá se dokoupit spousta doplňků (jako obr nákupní koš).. jela jsem s ním a ovladatelný je hodně dobře. kdybych chtěla mutsynu, koupila bych jedině UR :)

dobře vyber a třeba při osobním okuku tě zaujme i něco jiného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4