Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, sestra má maxi cosi mura 4, objednala z německa , a je spokojená maximálně, má ho sice jen jako sporťák, hlubokou vaničku nemá, ale na ovládání je perfektní , jen je poměrně dost těžký.
Zdravím, tak já mám Mutsy UR a jsem maximálně spokojená. Je to suprovej kočárek s krásným designem. Nenašla jsem na něm ještě chybu. Jezdíme hodně v terénu, většinou ho ovládám jednou rukou (v druhé mám psa). Do sněhu taky super. Je strašně variabilní, spousta super doplňku (až na tašku ta se mi fakt nelíbí), lehce se s ním manipuluje. Taky jsem zvažovala mezi Mutsíčkem, Murou a Bugaboo, ale jsem fakt ráda že jsem se rozhodla pro Mutsy. Mura má sice větší hlubokou korbu,ale tu využiješ max. 6 měs. Zato sportovní sedačka je menší, opěrka nižší a myslím si, že sportovní sedačka Mutsy je mnohem lepší. Taky vzhled sportovní sedačky Mura s boudičkou se mi moc nelíbí, vypadá to, jako by tomu něco chybělo.Tak kdybys potřebovala nějak poradit, tak ještě napiš.
Zuzana
Dekuju moc za ochotu a radu…asi bude nejlepsi, to jet nekam skouknout 'nazivo......diky
anonym. zakladatelko, nemám sice osobní zkušenost, ale shodou okolností mají tyhle kočárky kamarádky.
Mura má velmi zvláštní sportovní sedačku, místo madla „volant“ což je sice praktické v tom, že dítě neprojede pod madlem, ale zase v zimě musíš použít buď jejich fusak - nebo jiný s rozepatýma nohama - nebo sundat madlo
. nemá moc dobrou - velkou - boudu. ta část z pořádného materiálu je dost malá, pak má vyndavací ze šusťáku ![]()
moc moc se mi líbí materiál sedáku - ne na omak, ale jak je měkký - náš Vojta to teď zrovna totiž miluje… - ale vím, že na naše dítě 7-12m by to nebylo, celé léto totiž strávil ve stoje na kšírách, nebo se tak rochnil…
Mura má hodně velkou korbu…
spor´ták má snad 16 kg ![]()
Mutsy UR mi v tom srovnání vychází o hodně lépe. sedačka je větší, resp. prostornější, otáčet se dá taky, má „normální“ fusak, nánožník, … batoh se dá přidělat ze zadu na sedačku, dá se dokoupit spousta doplňků (jako obr nákupní koš).. jela jsem s ním a ovladatelný je hodně dobře. kdybych chtěla mutsynu, koupila bych jedině UR ![]()
dobře vyber a třeba při osobním okuku tě zaujme i něco jiného ![]()
Mohly by jste mi prosim poradit, jake mate zkusenosti s kocarkem Maxi cosi Mura 4 anebo Mutsy Urban Rider…rozhoduju se mezi temito dvema.Dekuji moc