Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
PŘEJI PĚKNÝ VEČER,
chtěla bych vás poprosit o radu. mám následující problém: před dvěma lety jsem po sedmi letech přestala brát HA (novynete). od té doby jsem měla menzes 3×. vyměnila jsem tři gynekology a poslední se zatím zdá být skvělý (tedy skvělá:-) s manželem moc chceme miminko, ale zatím to bohužel nevychází. manželův spermiograf vyšel v pořádku, takže problém je ve mě. ted jsem 3 měsíce brala noretisteron - měsíčky chodily na prosto přesně. ale pořád nic. švagrová nedávno porodila holčičku a mě to ničí, jak je kolem mě tolik maminek. je mi 24 - pro někoho mám ještě dost času (manželovi je 31) ale bejbátko moc chceme… prosím o vaši radu příp. zkušenost. Moc vám předem děkuji:-)
Ahoj Elbé, i když máš skvělou dr tak ti doporučím návštěvu specializovaného pracoviště, Centrum asistované reprodukce ![]()
Taky jsem měla veliké problémy, manža byl O.K, ale já měla cykly třeba sedmdesát dní
Normální gynekolog má velice omezené možnosti, já brala léky na MS a na podporu ovulace a nic
Pak jsem se naštvala, objednala nás do Gennetu ahned první měsíc přišli na to co mi je, další proběhla stimulovaná IUI a zrovna mi tu ječí její rok a půl starý výsledek ![]()
Prozradte mi, proč všichni nazýváte diskuse ""Prosím o radu!!!!"? Vážně si myslíte, že stou nebo tisící diskusi se stejným jménem ještě všichni rozkliknou?
L.
Lesina píše:
Prozradte mi, proč všichni nazýváte diskuse ""Prosím o radu!!!!"? Vážně si myslíte, že stou nebo tisící diskusi se stejným jménem ještě všichni rozkliknou?L.
Souhlas! Zvlast ty dve posledni o zapomenutem prasku z plata antikoncepce mne dostalo, nejdriv diskuse nazvana … a pak POMOC!!!! ![]()
Je takovy problem nazvat diskusi „zapomenuta antikoncepce“ ci „nenaskoci mi MS“ nebo neco podobneho?
taky doporučuji jít do CARu, kde Vám pomohou ![]()
ad názvy diskusí - já to celkem chápu u nováčků
, což zakladatelka diskuse zrovna je, neumí v tom chodit jako my, některé závislačky, kelišky a kecalistky ![]()
Děkuji za rady:-) mám nové poznatky. mám jakousi potvoru bakterii, takže sem dostala i s manželem antibiotika a tak dostanu hormony na podporu ovulace… ach jo já vím, že je to tak asi správně ale už mě to čekání nebaví. jinak do CARu bych asi šla až úplně naposled. ještě máme několik variant na léčbu tak uvidíme. držte nám pěsti ![]()
k názvu fora: děkuji za pochopení od Borisky. jde také o to, že tohle je třetí forum v mém životě:-) mě totiž vykecávat na netu vážně nebaví. chtěla jsou opravdu poradit. děkuji