Prosím o radu????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
20.6.10 08:48

přenášení je myslím po 42 tt

• Citovat
  • Upravit
22093
20.6.10 10:19

Měla jsem dojem, že přenášení je dva týdny po TP podle MS… Ale nevím, jak je to v případě, že se třeba od TP podle UTZ výrazně liší, mně se v obou případech tyto termíny lišily jen o dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.6.10 10:29

Klovaso: normální křivka miminka by měla mít dost akcelerací, což znamená pohyb, měly by tam být takový jakoby špičky v rozmezí hodnoty 120-160, pod 120 je to málo, ikdyž někdy může být, když mimi spinká a nad 160 už je to hodně, ale když je to výjimečně nevadí.
Když je ta křivka miminka moc rovná, tak to znamená, že se moc nehýbe,a hlídá se, jestli spinká nebo to tak je delší dobu. Kdyby to tak bylo častěji, musí se zjistit proč to tak je a jednat. Protože miminku se v tom případě nedaří moc dobře. Já chodila na monitory 6× denně protože byly špatný, nakonec porod vyvolávali, ale doklepali jsme to do 37tt.
Hodně štěstíčka

• Citovat
  • Upravit
Caty
20.6.10 10:30

Klovaso FZ je správně, je to fiziologický nález což má být

• Citovat
  • Upravit
Caty
20.6.10 10:31

Tep může více skákat když je miminko vzhůru a míň když spinká

• Citovat
  • Upravit
Caty
20.6.10 10:34

čičinko nevím teda, jestli dělání monitoru není dobré, mně to zachránilo malou. Hlídali ji od 31tt, tak nevím teda. Kdyby mi monitory nedělali, tak tady malá prý nebyla. Kvůli mé hypertenzi a následné preeklampsii měla zkaženou plodovou vodu a hooooooodně blbý monitory ke konci.

• Citovat
  • Upravit
2858
20.6.10 16:21

Podle mě byl teda asi jen unavenej brouček…Páč když ho budili,tak chvilku zase pěkné křivky a pak se to zase uklidnilo…a v sobotu už to bylo ok…uvidímě v utery :)
Jinak ja mam 1.TP 23.6. a 2.TP 4.7. tak nevim… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.6.10 01:23

kLOVASO PROSTĚ NESMÍ BÝT DECELERACE Amoc akcelerací, tak hezky přiměřeně. Neboj, kdyby něco, určitě tě tam nechají

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky