Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No asi bude dost stará, už ta paní píše, že ji koupila použitou. Plasty stárnou a pevnost (bezpečnost) se snižuje.
Nevíš, jestli nebyla v bouraném autě, tzn. není porušená, i když to nemusí být vidět.
Autosedačku bych takhle nekupovala. Maximálně od známých, kterým věřím, že mi říkají pravdu, ale raději novou - bezpečnost je bezpečnost.
Halka
Jak píše Halka, a na to, že už je po několika majitelích, tak mi přijde i dost drahá.
Připojil bych se k Halce - pokud autosedačka přežije bouračku a sedělo v ní dítě, tak jednoznačně zrecyklovat… Jenže šetřílkům bývá líto vyhodit takovou sumu peněz. Jde ale o bezpečnost tvých dětí, zvaž to…
Tak vzhledem k tomu že přesně tuto sedačku mám ještě po starším prckovi a jezdíme v ní doteď bych se přiklonila k dotazu zeptat se zda je nebouraná. Jinak bych řekla že jelikož k ní je fusak je cena slušná, já bych za svou po 2 dětech (a bez fusaku) chtěla cca 1200, kdybych ji prodávala.
Taky se pripojim, ja bych ji nekupovala.Je lepsi koupit novou autosedacku,nevis co vsechno ma za sebou.
Preji hezky vecer
Ahoj, prosím o radu co si myslíte o téhle nabídce, děkuji za názory
http://www.aukro.cz/…ek_icoo.html