Jak probíhá vyšetření kyčlí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
23.6.10 10:16

kyčle

Ahojky,poprvé jdu dneska s malou na kyčle chtěla bych se zeptat jak to bude probíhat jestli budou s ní nějak cvičit nebo tak… a ještě by mě zajímalo jestli si mám vzít nějaké věci sebou děkuji a přeji hezký den Depi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
23.6.10 10:19

Sebou jen to,co normálně k doktorovi-podložku,náhradní plenky. Dělá se to ultrazvukem,je to chvilka.podle toho kam jdeš,nekde je hodně maminek ale jde to rychle.
Cvičit a široké balení až co ti řeknou,my nemuseli nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.6.10 10:26

Aha, tak ti děkuji-už ji to vyšetření dělaly v porodnici ale já u toho nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.6.10 10:33

nekde byva silenej natresk…u nas kdyz jdes na kycle tak tam stravis minimalne 3 hodiny cekanim nez prijdes na radu..mela jsem tam problem poprve s kojenim..pred lidma ja neee…a mala rvala hlady. toz tak :-) samotny vysetreni trva dve minuty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.6.10 10:35
mikitaa píše:
nekde byva silenej natresk…u nas kdyz jdes na kycle tak tam stravis minimalne 3 hodiny cekanim nez prijdes na radu..mela jsem tam problem poprve s kojenim..pred lidma ja neee…a mala rvala hlady. toz tak :-) samotny vysetreni trva dve minuty :-)

Z toho mám obavy že když příjdu na řadu buh ví kdy tak že malá bude plakat hlady ale jsme objednany na uurčitou hodinu tak by to snad neměl byt problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.6.10 10:36
Dephulka píše:
mikitaa píše:
nekde byva silenej natresk…u nas kdyz jdes na kycle tak tam stravis minimalne 3 hodiny cekanim nez prijdes na radu..mela jsem tam problem poprve s kojenim..pred lidma ja neee…a mala rvala hlady. toz tak :-) samotny vysetreni trva dve minuty :-)
Z toho mám obavy že když příjdu na řadu buh ví kdy tak že malá bude plakat hlady ale jsme objednany na uurčitou hodinu tak by to snad neměl byt problém

taky jsem byla objednana na urcitou hodinu ale realita byla takova.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.6.10 11:19

My byli minulý čtvrtek. Byli jsme objednaní na půl šestou odpoledne, raději jsme tam byli už v pět a to už jsme byli asi desátí. Celkově tam pak mohlo být snad 30-40 mimin, hrozný :roll:
Uzv trvá fakt asi dvě minutky, jinak čekání je delší. S sebou podložku, plenky, prostě to co s sebou taháš asi stejně pořád :wink: Já teda kojím všude kde uznám za vhodný, takže to mě nevadilo. Nám řekl, že vše je vpořádku, a že by se mělo dávat balení plenky navíc. Slovo mělo mě utvrdilo v tom, že třeba to není, že je to jen zastaralý zvyk :nevim: :wink: Na další ko jdeme v 6ti týdnech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
23.6.10 21:52

Ahojky tak já byla dneska (už po třetí) poprvý před šestým týdnem,pak kontrola,ale neměla vyvinuté jadérka a teď zas kontrola a už to má dobrý,ale nějak se mu nezdála pravá strana,tak bysme měli ještě dávat šir. balenía.A za 8 týdnů zas kontrola :roll: Ale já už jí to široké bal. dávala jen občas a jen na noc,oni to spíš dávaj preventivně.No a u nás (Ostrava) je to celkem rychlovka nejdýl jsem čekala max. 15 minut dneska asi 5min. a sebou jsem měla pleny,přebalovací podložku,čaj i udělané UM kdyby náhodou.
A necvičí tam s ní jen jí daj na bok ty držíš za ramínko a za kolínko a dr. se podívá ultrazvukem na kyčle,pak dá na záda a nožičky roztáhne od sebe u toho některé mimi pláčou bo nejsou zvyklé na tento pohyb,moje neplakala ani jednou ona je takový flegmoš :lol:
Jejda omlouvám se za román jsem se nějak rozepsala :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí