Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím maminky, tak sem si říkala, že bych si ráda vyměnila pár slov s mamčama, které rodily v dubnu 2010, jak Vám prckové rostou a jak zvládáte?
ahojky, já rodila 27.dubna a máme druhou holčičku. Kolikátého jsi rodila ty a co máte,
Ahojky, já rodila 16.4. a máme chlapečka Honzíka, vážil 4,15 kg a měřil 55 cm
, takže docela macík. Jak už je druhé, tak to si už ostřílená maminka, že? ![]()
Ahoj,
já rodila 13.4.2010. Máme holčičku Sofii a už máme kluka 4,5 roku Kájíka.
Šárka
tak já mám aprílátko 1.4. Jindříška a 3,170kg.Je druhý kluk,první bude mít 12.
Malý dělá jen radost,akorát kojení už jde pomalu k šípku.Zvedá krásně hlavičku a pase koníky.Hraje si s hrazdičkou a už pomalu uchytne i spínací špendlík,když mu jej držím před nosem.Fixuje krásně hračky několikrát za sebou a směje se a povídá o 106.Takové zlatíčko.Už i prdíky přestaly a koliky ustaly.Jen už méně spí a tak moc doma nestíhám.Hlavně,že je malý v pohodě.Usínání nám jde taky skvěle a v noci už pomalu taky hned usne po papání.Dřív byl i 2hod vzhůru.
Ahoj holky pridejte se k nam… https://www.emimino.cz/…kovani/1168/
Jsme maminy ktere rodily v dubnu 2010. Pa
Ahoj.taky mám doma jedno dubnové mimi.Jmenuje se Matěj a narodil se 1.4.je to moje zlatíčko.doma má ještě o 2.5roku staršího brášku Jakuba,tak je u nás občas pěkně ‚veselo‘.hlavně když ten starší začne žárlit.jinak přeji krásný slunečný den