Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevim proč injekci, každopádně se ho na všechno vyptej, já třeba strašně krvácela při menstruaci a muj doktor to je dobrý nic tam neni, tak jsem ho změnila a ten hned při první návštěvě je to myom a blbě položený přemýšlejte o operaci, vydržela jsem to rok a nakonec jsem šla bylo mě 49takže vaječníky mě nechali, měla to být laparoskopie nakonec operace řezem, ale ty si dělej hezké radosti a nesbírej starosti po internetu, stejně ti to nepomůže věř svému lékaři to je nejlépe co můžeš udělat
@madla90 asi ano, ale mam 28 cyklus a 2× jsem mela 25 cyklus a jednou 33 cyklus ale jinak v pohode, Ms mam 5 deni a intenzita my prijde stejna tak ja nevim proc tak se to musi resit to se samo nespravy? ale je lepsi si to srovnat abych mohla otehotnet
ovulaci mam taky krasnou ale 2× byl anovulacni cyklus nevim jestli vickrat ale testy ovulacni krasne vychazi i silne kdyz je ovulace ![]()
@Najmonova2626 Noo tohle mi příjde jako nesmyl. Injekce na srovnání cyklu.😳Pokud máš máš MS -+ 5 dní, tak si v normě a bere se to jako normální cyklus. Zjisti si u svého gynekologa více informací a hlavně na co vůbec je ta injekce. ![]()
@madla90 jak pisu i v prispevku nasel my tam myon jestli to neni i na to ![]()
@Najmonova2626
Já mám 4 děti.
Před rokem cca jsem měla myom.
Úplně sám se ztratil. Čekám 5 té za chvíli rodím.
Tak bych byla v klidu.
Zdravím…prosím o pomoc…či řadu,,,nad kotníkem se mi udělal ze začátku malí flíček nad kotníkem začalo to svedet po chvilce se mi to zvedcilo a smensima puchýřky…rozléhá se po těle…můžete mi poradit
@ErikaG.89 píše: Více
Za prvé, gramatika strašná.
Za druhé, kdo ti tady co poradi? Běž k lékaři.
@Najmonova2626 Absolutně netuším co ti chce dát.🤷♀️ Nikdy jsem o ničem takovém neslyšela jak na gyndě, tak ani od lékařů co mě operovali a vlastně ani v CAR.