Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nice-girl píše:řešila jsem to stejno taktikou nemlčet, ale i když přítel ví co se mi líbí a co a jak bych chtěla, stejně není v jeho silách m to poskytnout, nedělá to naschvál prostě to tam nemá
@Zuzannah v první řadě bych si promluvila s ním. Těžko tady raditJá osobně bych rok a půl nevydržela mlčet a neříct, co se mi líbí
Mno, pokud vydrží půl minuty tak to už je sexuální porucha a měl by s tím něco dělat. Mě by tedy půlminutový sex obden fakt nebral…
@Bureschka .. no jéééje %) to nečtu moc ráda..:D.. ale jak tohle řešit.. když je všechno ostatní jedinečné a skěvlé, jen ten sex je prostě pozadu..?! x) jsem ráda, že v tom aspon nejsem sama, ikdyž bych byla ráda aby jste to tak neměly.. a na bývalého si taky vzpomenu..
@Bureschka já to chápu, ale spíš jsem myslela sednout si, promluvit si o tom, co se mi líbí/nelíbí a vyslechnout si druhou stranu. Pokud řekne, promiň, já na to nejsem, máš jasno a jeden otazník vyřešený. A jestli se něco změní v budoucnu? Nezmění. Bohužel.
@Anael to mi ani neříkej..:D.. já ho předělávvat nechci.. třeba jen doufám, že „to“ v něm objevím stejně tak, jako to můj bývalý objevil ve mě..:)
@nice-girl máš pravdu.. snad v přítelovi najdu nějaké to dominantní kouzlo..
@nice-girl píše:
@Bureschka já to chápu, ale spíš jsem myslela sednout si, promluvit si o tom, co se mi líbí/nelíbí a vyslechnout si druhou stranu. Pokud řekne, promiň, já na to nejsem, máš jasno a jeden otazník vyřešený. A jestli se něco změní v budoucnu? Nezmění. Bohužel.
vyřešené to není, protože já ty svoje taky nezadupu do země, sice vím, že přítel na to není, ale stejně mě to štve, naštěstí tedy nemáme půlminutový sex, ještě tohle tak jsme dávno od nějd pryč, proběh sexu je naštěstí moc hezký ![]()
Tak já taky vim že jsou věci které partnerovi dát nemůžu, protože to ve mně není, ale je to tak 10% ve většině si rozumíme a přítel tvrdí že máme úžasný sex.
Jak může být spokojený s půl minutovým sexem? ![]()
B.
@Zuzannah píše:
@Bureschka .. no jéééje %) to nečtu moc ráda..:D.. ale jak tohle řešit.. když je všechno ostatní jedinečné a skěvlé, jen ten sex je prostě pozadu..?! x) jsem ráda, že v tom aspon nejsem sama, ikdyž bych byla ráda aby jste to tak neměly.. a na bývalého si taky vzpomenu..
jediná věc jak se to dá vyřešit je mít chlapi dva, jednoho pro život a jednoho na sex, já jsem se zatím k tomuhle neodhodlala, my lidi máme jednu nevýhodu moc přemýšlíme jestli to je morální. já třeba pokud bych tedy měla na sex stálého partnera tak by mi to vyhovovalo, doma bych se sexem neotravovala a byla bych spokojená ![]()
@LenkaN26.. já jsem se poprvé také celkem „lekla“.. zvlášt, když jsem byla zvyklá uplně na něco jiného.. ale půlminutový sex dohání (jak bych Vám to jen mohla popsat
) tvarem „jeho " přirození a velikostí?- při sexu dráždí "to“ nejepší místo které může.. Asi ano, tak bych to mohla říct.. mě uspokojí.. sice jsem orgasmus měla naposled od bývalého přítele, ale i od nynějšího jsem kolikrát ve výškách.. a úplný vrchol řešíme pak už „ručně“..:D
..
Řeším podobné… ale je to má chyba, že nemluvím, neřeknu si, protože v něm to možná i je někde… tuším.
Jinak jako vás víc tu, si na na bývalého, co se týče sexu, taky vzpomenu, co se týče zbytku s ním, tomu se směju a děkuju, že je to minulost
Jestli je spokojený s délkou sexu nevím.. ale uspokojí se a je mu fajn..asi takhle bych to komentovala..:D
@Zuzannah pokud se to v něm neprobudilo za rok a půl, tak se to zřejmě asi neprobudí. Jak píšou holky, buď to v něm je, anebo není. Musíš se taky soustředit na to jestli je ti jinak s ním dobře. Sex je možná půl vztahu, ale podle mě je důležitější to, jestli se máte upřímně rádi, umíte spolu mluvit, vyhovět si(nemyslím v sexu tedy),podporujete se, máte stejné názory na život…asi tak..Ono je to možná něco za něco. Neznám moc lidí co by se jim vyplnilo vše do puntíku podle jejích představ
.Každý musí v něčem ustoupit…Ale nechci být pesimista, třeba to v něm opravdu probudíš a budeš moc spokojená, ale jak říkám, po roce a půl bych o tom dost pochybovala.