Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak po osmi letech je brzo, ale stává se to normálně, že vášeň časem vyprchává a vyprchává no
. To je logický. nicméně klidně můžeš ještě mít druhou mízu, kdy se ti chuť na něj vrátí. A jiný chlapi tě přitahují normálně? třeba máš celkově snížený libido.
Ale láska není totéž jako sexuální přitažlivost… Můžeš ho milovat i tak. nebo už ho ani nemiluješ?
Poradna, jednoznačně, než rozbiješ rodinu a vztah. Třeba k tomu stejně dojde, nedá se moc ve vztahu přežívat, ale rozhodně bych to zkusila, najít si cestu k němu zpět a zjistit kde je problém.
Co to vzit z jineho konce - pokud je fajn a je pro tebe dobry kamarad, tak je urcite neco, co vas spolecne bavi - nejaky sport, cestovani, proste nejaky spolecny zajem. zkuste spolu proste travit cas necim, co je fajn.
podle me tyhle „vlny“ nastavaji obcas u kazdeho. a pokud nestoji vztah jen na sexu, tak si myslim, ze stoji za to zkusit nejak zabojovat. protoze zamilovanost a „motylci v brise“ vyprchaji, ale pokud te s nim drive bavilo a on se nijak dramaticky nezmenil, tak by to zas fungovat mohlo. nikdy to nebude jako na zacatku, ale urcite to muze byt zas lepsi nez ted.
A co se spis snazit to nejak ozivit? Jsi Doma s detma? trochu nuda ne? zenske to leze na mozek a ano muze se stat, ze po 8 letech to asi nebudou vybuchy vasne az se trese panelak. Mela jsem stejnou potiz, ale u me to byla zalezitost HT, ktere mi nepropoustelo hornomy potrebne k dostaveni se chuti na cokoli. A ano nekdy si to taky neuziju a spis jen potesim manzela, ale zu se nad tim netrapim..proste to tak je a priste si to uziju zase vic
Byt tebou vytahnu lahvinku, lehtivy film… nejlip nekomu vrazit deti a vyrazit si na rande. Nepatlej se v Tom a trochu se snaz s tim neco delat, byla by skoda o spravneho chlapa prijit, ne? jo a rekla bych mu, co me trapi.Ne tedy primo mu napalit, ze me zu nevzrusuje, ale tak nejak dokolecka-proste po zensku. U nas to zabralo, chlap se taky vic zacal snazit, vic mi pomahal, mene se na me lepil..protoze co pro nej bylo jen vyjadrenim lasky, pro me impuls -Zase chce sex
ubijelo me to priserne a pritom stacilo se podivat co je spoustec a proc to nejde a bylo po problemu.
Popravdě, ani na začátku to nebyly kdovíjaké výbuchy a motýlky taky ne, možná proto to přišlo takhle brzy. Zkusili jsem už i nějaké pomůcky. Snaží se moc ale u mě to stejně nepomáhá. Vím že by byla škoda zahodit takový vztah kvůli sexu to ani právě nechci udělat. Ani bych nemohla.Jen si prostě nevím rady. Kéž by se to zlomilo a bylo to alespoň o něco lepší. Nejhorší je že jiní muži mě přitahují strašně moc a za to jsem na sebe naštvaná ![]()
@Anonymní píše:
Popravdě, ani na začátku to nebyly kdovíjaké výbuchy a motýlky taky ne, možná proto to přišlo takhle brzy. Zkusili jsem už i nějaké pomůcky. Snaží se moc ale u mě to stejně nepomáhá. Vím že by byla škoda zahodit takový vztah kvůli sexu to ani právě nechci udělat. Ani bych nemohla.Jen si prostě nevím rady. Kéž by se to zlomilo a bylo to alespoň o něco lepší. Nejhorší je že jiní muži mě přitahují strašně moc a za to jsem na sebe naštvaná
aha
Tak to se asi není čemu divit, když ani na začátku to nebylo 2× žhavý… No tak asi sis ho vybrala kvůli jiným kvalitám a ty má stále, ne?
@Anonymní píše:
Popravdě, ani na začátku to nebyly kdovíjaké výbuchy a motýlky taky ne, možná proto to přišlo takhle brzy. Zkusili jsem už i nějaké pomůcky. Snaží se moc ale u mě to stejně nepomáhá. Vím že by byla škoda zahodit takový vztah kvůli sexu to ani právě nechci udělat. Ani bych nemohla.Jen si prostě nevím rady. Kéž by se to zlomilo a bylo to alespoň o něco lepší. Nejhorší je že jiní muži mě přitahují strašně moc a za to jsem na sebe naštvaná
Takže jsi s ním už od začátku z rozumu. To je smutné pro vás oba, protože oba jste mohli být št'astnější s někým jiným.
Já bych takhle žít nechtěla.
Ani nevím, možná to bylo i tím že bývalý partner byl surový a bohužel nešel pro ránu daleko. A pak přišel manžel odpoutal mě od bývalého dokázala jsem ho kopnout do… a viděla v manželovi hned všechno svaté. Takže ano možná i ten rozum v tom hrál roli ale miluji ho určitě taky.
@Anonymní píše:
Jako bych to psala já..mám to úplně stejně, přítel úžasnej, hodnej, na rukou by mě nosil, jen ta přitažlivost..co poradit nevím, ale podle mě se takhle dlouhodobě žít nedá
Nevím jestli se to dá ještě nějak změnit, nerada bych ho ztratila, ale co s tím a jak dál..a přesně jak píšeš, ostatní muži mě přitahují úplně neuvěřitelně. Jinak jsme spolu 11 let, ale tyhle pocity mám už dobrý 4 roky..
Me pritel silene pritahoval, sex byl dene hodne dlouho.Ted po 4 letech, uz me nepritahuje vubec,
Anonym 00
@Sonarka Tak to je mi líto že to máš stejně jako já. Já to mám takhle rok ale pořád si to snažím nepřipouštět. A máte spolu děti?
@Anonymní píše:
@Sonarka Tak to je mi líto že to máš stejně jako já. Já to mám takhle rok ale pořád si to snažím nepřipouštět. A máte spolu děti?
Mame jedno dite skoro 1,5.Chut na sex mam, obden masturbuju.Chci dalsi dite, ale ma to cenu, kdyz uz ted jsme jak spolubydlici? ![]()
Pritom da se rict, ze nas vztah byl zalozen na vzajemne pritazlivosti.Mela jsem orgasmus pomalu pri libani.
Ahoj holky předem se omlouvám za anonym. Už jsem zoufalá nevím si rady. S manželem jsme 8 let a máme dvě krásný děti. Vůbec nevím kdy a jak se to přihodilo ale postupem času mě manžel přestal úplně přitahovat
Je pořád stejný nijak zvlášť se nezměnil. Je to skvělý táta a přítel ale toť asi vše. Nevím jak to mám vysvětlit ale přijde mi že já už ho beru jen jako dobrého přítele a tátu dětí. Je mi hrozně každý den s tím bojuji. O to je to teď horší jak jsem po druhém dítku razantně zhubla. Každý den má potřebu pořád na mě sahat a říkat jaké má na mě chutě atd.
Holky nevím si rady.On skvělý, strašně hodný možná až moc. Možná bych potřebovala přes hubu aby se mi rozsvítilo a přestala takhle přemýšlet. Ale jak to mám udělat když on na mě sáhne a já necítím vůbec nic
Jsem za to na sebe strašně naštvaná že mu tu lásku neoplácím. Říkám si že naše babičky a dědové spolu byli tolik let a teď je to nějaký vše divný
Máte to taky tak některá? Mám v 29 letech to nechat být, sex jednou týdně překousnout ale za to mít v tom ostatním klid? A hlavně se snažit aby to manželovi nedošlo, nemohla bych ho takhle ranit
Tak jsem se alespoň vypsala tady.