Je skvělý ale nepřitahuje mě :-(

Anonymní
2.3.15 11:55

Je skvělý ale nepřitahuje mě :-(

Ahoj holky předem se omlouvám za anonym. Už jsem zoufalá nevím si rady. S manželem jsme 8 let a máme dvě krásný děti. Vůbec nevím kdy a jak se to přihodilo ale postupem času mě manžel přestal úplně přitahovat :? Je pořád stejný nijak zvlášť se nezměnil. Je to skvělý táta a přítel ale toť asi vše. Nevím jak to mám vysvětlit ale přijde mi že já už ho beru jen jako dobrého přítele a tátu dětí. Je mi hrozně každý den s tím bojuji. O to je to teď horší jak jsem po druhém dítku razantně zhubla. Každý den má potřebu pořád na mě sahat a říkat jaké má na mě chutě atd. :? Holky nevím si rady.On skvělý, strašně hodný možná až moc. Možná bych potřebovala přes hubu aby se mi rozsvítilo a přestala takhle přemýšlet. Ale jak to mám udělat když on na mě sáhne a já necítím vůbec nic :( :( Jsem za to na sebe strašně naštvaná že mu tu lásku neoplácím. Říkám si že naše babičky a dědové spolu byli tolik let a teď je to nějaký vše divný :( Máte to taky tak některá? Mám v 29 letech to nechat být, sex jednou týdně překousnout ale za to mít v tom ostatním klid? A hlavně se snažit aby to manželovi nedošlo, nemohla bych ho takhle ranit :( :nevim: :nevim: Tak jsem se alespoň vypsala tady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
2.3.15 12:02

Tak po osmi letech je brzo, ale stává se to normálně, že vášeň časem vyprchává a vyprchává no :nevim:. To je logický. nicméně klidně můžeš ještě mít druhou mízu, kdy se ti chuť na něj vrátí. A jiný chlapi tě přitahují normálně? třeba máš celkově snížený libido.
Ale láska není totéž jako sexuální přitažlivost… Můžeš ho milovat i tak. nebo už ho ani nemiluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 12:02

Poradna, jednoznačně, než rozbiješ rodinu a vztah. Třeba k tomu stejně dojde, nedá se moc ve vztahu přežívat, ale rozhodně bych to zkusila, najít si cestu k němu zpět a zjistit kde je problém.

• Citovat
  • Upravit
11117
2.3.15 12:04

Co to vzit z jineho konce - pokud je fajn a je pro tebe dobry kamarad, tak je urcite neco, co vas spolecne bavi - nejaky sport, cestovani, proste nejaky spolecny zajem. zkuste spolu proste travit cas necim, co je fajn.
podle me tyhle „vlny“ nastavaji obcas u kazdeho. a pokud nestoji vztah jen na sexu, tak si myslim, ze stoji za to zkusit nejak zabojovat. protoze zamilovanost a „motylci v brise“ vyprchaji, ale pokud te s nim drive bavilo a on se nijak dramaticky nezmenil, tak by to zas fungovat mohlo. nikdy to nebude jako na zacatku, ale urcite to muze byt zas lepsi nez ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
2.3.15 12:07

A co se spis snazit to nejak ozivit? Jsi Doma s detma? trochu nuda ne? zenske to leze na mozek a ano muze se stat, ze po 8 letech to asi nebudou vybuchy vasne az se trese panelak. Mela jsem stejnou potiz, ale u me to byla zalezitost HT, ktere mi nepropoustelo hornomy potrebne k dostaveni se chuti na cokoli. A ano nekdy si to taky neuziju a spis jen potesim manzela, ale zu se nad tim netrapim..proste to tak je a priste si to uziju zase vic :nevim: Byt tebou vytahnu lahvinku, lehtivy film… nejlip nekomu vrazit deti a vyrazit si na rande. Nepatlej se v Tom a trochu se snaz s tim neco delat, byla by skoda o spravneho chlapa prijit, ne? jo a rekla bych mu, co me trapi.Ne tedy primo mu napalit, ze me zu nevzrusuje, ale tak nejak dokolecka-proste po zensku. U nas to zabralo, chlap se taky vic zacal snazit, vic mi pomahal, mene se na me lepil..protoze co pro nej bylo jen vyjadrenim lasky, pro me impuls -Zase chce sex 8) ubijelo me to priserne a pritom stacilo se podivat co je spoustec a proc to nejde a bylo po problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 12:14

Popravdě, ani na začátku to nebyly kdovíjaké výbuchy a motýlky taky ne, možná proto to přišlo takhle brzy. Zkusili jsem už i nějaké pomůcky. Snaží se moc ale u mě to stejně nepomáhá. Vím že by byla škoda zahodit takový vztah kvůli sexu to ani právě nechci udělat. Ani bych nemohla.Jen si prostě nevím rady. Kéž by se to zlomilo a bylo to alespoň o něco lepší. Nejhorší je že jiní muži mě přitahují strašně moc a za to jsem na sebe naštvaná :(

• Citovat
  • Upravit
3168
2.3.15 12:16
@Anonymní píše:
Popravdě, ani na začátku to nebyly kdovíjaké výbuchy a motýlky taky ne, možná proto to přišlo takhle brzy. Zkusili jsem už i nějaké pomůcky. Snaží se moc ale u mě to stejně nepomáhá. Vím že by byla škoda zahodit takový vztah kvůli sexu to ani právě nechci udělat. Ani bych nemohla.Jen si prostě nevím rady. Kéž by se to zlomilo a bylo to alespoň o něco lepší. Nejhorší je že jiní muži mě přitahují strašně moc a za to jsem na sebe naštvaná :(

aha :-( Tak to se asi není čemu divit, když ani na začátku to nebylo 2× žhavý… No tak asi sis ho vybrala kvůli jiným kvalitám a ty má stále, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
2.3.15 12:22
@Anonymní píše:
Popravdě, ani na začátku to nebyly kdovíjaké výbuchy a motýlky taky ne, možná proto to přišlo takhle brzy. Zkusili jsem už i nějaké pomůcky. Snaží se moc ale u mě to stejně nepomáhá. Vím že by byla škoda zahodit takový vztah kvůli sexu to ani právě nechci udělat. Ani bych nemohla.Jen si prostě nevím rady. Kéž by se to zlomilo a bylo to alespoň o něco lepší. Nejhorší je že jiní muži mě přitahují strašně moc a za to jsem na sebe naštvaná :(

Takže jsi s ním už od začátku z rozumu. To je smutné pro vás oba, protože oba jste mohli být št'astnější s někým jiným.
Já bych takhle žít nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 12:28

Ani nevím, možná to bylo i tím že bývalý partner byl surový a bohužel nešel pro ránu daleko. A pak přišel manžel odpoutal mě od bývalého dokázala jsem ho kopnout do… a viděla v manželovi hned všechno svaté. Takže ano možná i ten rozum v tom hrál roli ale miluji ho určitě taky.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.3.15 12:28
@Anonymní píše:

Jako bych to psala já..mám to úplně stejně, přítel úžasnej, hodnej, na rukou by mě nosil, jen ta přitažlivost..co poradit nevím, ale podle mě se takhle dlouhodobě žít nedá :( Nevím jestli se to dá ještě nějak změnit, nerada bych ho ztratila, ale co s tím a jak dál..a přesně jak píšeš, ostatní muži mě přitahují úplně neuvěřitelně. Jinak jsme spolu 11 let, ale tyhle pocity mám už dobrý 4 roky..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.15 12:34

Me pritel silene pritahoval, sex byl dene hodne dlouho.Ted po 4 letech, uz me nepritahuje vubec, :,( Anonym 00

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.15 12:37

@Sonarka Tak to je mi líto že to máš stejně jako já. Já to mám takhle rok ale pořád si to snažím nepřipouštět. A máte spolu děti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.15 12:40
@Anonymní píše:
@Sonarka Tak to je mi líto že to máš stejně jako já. Já to mám takhle rok ale pořád si to snažím nepřipouštět. A máte spolu děti?

Mame jedno dite skoro 1,5.Chut na sex mam, obden masturbuju.Chci dalsi dite, ale ma to cenu, kdyz uz ted jsme jak spolubydlici? :|

• Citovat
  • Upravit
Hanney
2.3.15 12:43

Zas fake jak vyšitej

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.15 12:43

Pritom da se rict, ze nas vztah byl zalozen na vzajemne pritazlivosti.Mela jsem orgasmus pomalu pri libani.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky