Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co takhle se ho zeptat?
Třeba má i logické vysvětlení…i když uznávám, že to vede k myšlence o nevěře…
@Mr.Electrolux píše:
FAKE jak vino
Proč myslíš? Zrovna jsem si na tebe vzpomněla elektrolux
Co jsem tak četla v jiné diskuzi, tak nemáš špatné názory a jelikož jsi chlap, jak to vidíš ty z pohledu toho, co ti píšu o manželovi?
No ale kdyby měl ženskou, tak by za ní asi někam chodil, a ne seděl na gauči… ![]()
@jakuve píše:
Co takhle se ho zeptat?Třeba má i logické vysvětlení…i když uznávám, že to vede k myšlence o nevěře…
No tak zkusila jsme se ho zeptat co se děje a přivést řeč na to, že cítím to co cítím a dostala jsem akorát pořádnou držkovou, že nic a vymýšlím kraviny! Rozvzteklil se jako blázen a celý den do něj nic nebylo a byl naštvanej a to dost! ![]()
@Klementyna píše:
No ale kdyby měl ženskou, tak by za ní asi někam chodil, a ne seděl na gauči…
No manžel dělá 8hod. šichty střídají se mu po týdnu takže ranní, odpolední a noční. Myslím tím, že když je doma, tak se kulí na gauči a kouká nepřítomným pohledem.Ale je pravda, že když je doma, tak nikam nechodí, ani na pivo(pije doma) a nemá žádné koníčky, prostě nic, takže kde by se s někým scházel, to nevím.
@Anonymní píše:
No tak zkusila jsme se ho zeptat co se děje a přivést řeč na to, že cítím to co cítím a dostala jsem akorát pořádnou držkovou, že nic a vymýšlím kraviny! Rozvzteklil se jako blázen a celý den do něj nic nebylo a byl naštvanej a to dost!
Tak to bych asi mela podezření na jinou zenskou
Na druhou stranu…než se začneš po tom víc pidit…jsi připravena na to, co můžeš zjistit? Asi se ptám blbe, ale ja bych asi nedokázala zůstat dal ve vztahu s někým, kdo by mně byť jen jednou podvedl. O svem chlapovi si iluze nedělám, ale raději nepatram ![]()
Je to sice špatný, ale já bych nevydržela a projela ten telefon
![]()
@Anonymní píše:
No manžel dělá 8hod. šichty střídají se mu po týdnu takže ranní, odpolední a noční. Myslím tím, že když je doma, tak se kulí na gauči a kouká nepřítomným pohledem.Ale je pravda, že když je doma, tak nikam nechodí, ani na pivo(pije doma) a nemá žádné koníčky, prostě nic, takže kde by se s někým scházel, to nevím.
je mimo, může to jiskřit v práci, nemusí bejt hned nevěra, ale nějaká osůbka, co se s ní cítí dobře, jemu se to líbí, lichotí mu to, a doma má nepřítomný pohled, a radši jde ven s kočárkem. Vidím to na tu ženskou, proč si člověk vypíná zvonění, nebere si telefon k sobě a otáčí ho displejem dolů, jen když nechce aby se něco provalilo ![]()
@Anonymní píše:
A to se o holi ráno, i když jde na noční a přes den je tedy s tebou doma? Jak dlouho jste spolu?
@Anonymní píše:
No tak zkusila jsme se ho zeptat co se děje a přivést řeč na to, že cítím to co cítím a dostala jsem akorát pořádnou držkovou, že nic a vymýšlím kraviny! Rozvzteklil se jako blázen a celý den do něj nic nebylo a byl naštvanej a to dost!
A tohle přesně si myslím, že by chlap neudělal, kdyby doopravdy někoho měl.
Podle mě by se spíš snažil manželku uchlácholit krásným chováním a nechápavými pohledy, a ne že by se vztekal ![]()
@Mr.Electrolux píše:
FAKE jak vino
proč fake? takových pánů co jsou s mobilem nenápadní jak sáňky v létě je… ![]()
@Klementyna píše:
A tohle přesně si myslím, že by chlap neudělal, kdyby doopravdy někoho měl.
Podle mě by se spíš snažil manželku uchlácholit krásným chováním a nechápavými pohledy, a ne že by se vztekal
tak to se pleteš…
Dobrý večer všem
protože dřív to rozhodně nedělal a jde sní tak jednou za měsíc a to ho ještě poprosím. Vůbec nevím co si mám o všem myslet. Začínám čmuchat, že se něco děje ale přitom nevím nic. Telefon má obrazovkou dolu ale je zapnutý a viplé zvonění nemá(to jsme se dívala
ale do mobilu mu nekoukám)Co si o tom myslíte? 
Přejdu rovnou k problému a prosím anonymně, děkuji za pochopení ale týká se to mého osobního života.
Nevím co si mám myslet poslední dobou co se týká manžela. Je to asi týden, co sleduji změnu v jeho chování. Snaží se být,,hodný,, a seká latinu což by mě mělo těšit ale u člověka, který dříve vyvolával hádky, rýpal, byl vzteklý a věčně naštvaný je to trochu veliký obrat sice k dobrému ale až tak, že mě přijde, že je to vyloženě nepřirozené. Dále je pořád myšlenkama mimo, kouká do jednoho místa, nevnímá co mu říkám, když mu něco říkám, tak to odkýve, že jako jo, že tomu rozumí aby se mě vzápětí zepat, na tu věc na kterou jsem ho upozornovala! Jako dřív byl také takový ale docela to šlo a tak co si budeme povídat, brala jsem to, že je to chlap a na chlapi se musí vypnou televize, radio, odstranit je z jejich dosahu, nalít lahváče a zkontrolovat, zda je opravdu na příjmu a pro jistotu se ještě dvakrát přesvědčit zda je skutečně nalazen na frekvenci OOOJá! Co se ale děje ted to je neskutečný! Normálně sedí v křesle nebo na gauči, má nepřítomný pohled a myšlenkama je kdoví kde! Další věc které jsem si všimla, je jeho mobil, který byl položený na stolku a najednou, se začal světe div se sám pohybovat! Jednou je na polici, podruhé na stole, potřetí na konferečním stolku, počtvrté na jiném stole a aby toho nebylo málo byl odpoledne, večer, celou noc až do rána u manžela v bundě!!Myslel si, že jsem si toho nevšimla(také jsem mu nic neřekla) ale tak to, že se u nás začíná čarovat není k přehlédnutí! Další věc je, že se začal holit každý den ráno, což dříve dělal večer a tak jednou za dva dny. V týdnu vzal dokonce dvakrát sám od sebe dceru s kočárkem na procházku, zůstala jsem koukat asi takhle