Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myslim, ze mu jde o čtyřku. Kdyz bude mit mužský zájem o tebe, tak si da hodne velký pozor pred manželem.
Díky holky. Taky se k týhle odpovědi přikláním. Když si ale pak vzpomenu, jak se na mě vždycky dívá, když se vidíme, nebo jak se ke mě chová, tak už si tím zase nejsem tolik jistá. Ach jo, připadám si jak cvok. Kolikrát mám den, kdy se mi to všechno přehrává v hlavě pořád dokola. ![]()
Ano, on se tak chova, protože chce novou zkušenost. Co by mne na tom cele naštvalo jeste vice je to, ze ja jsem toho názoru, ze tvuj manzel to vi.
Bych si přišla jako kdyz jde koza na porážku.
Jee, tak ten kamarád má určitě zájem o čtyřku, i manžel - s tím bych si to vyřídila.
@hradnipani píše:
Ano, on se tak chova, protože chce novou zkušenost. Co by mne na tom cele naštvalo jeste vice je to, ze ja jsem toho názoru, ze tvuj manzel to vi.Bych si přišla jako kdyz jde koza na porážku.
@Lotuska tak s manželem si nemáme vůbec co vyčítat, ani jeden z nás se nezachoval jako tak jak měl.
@Fotoalbum jestli jsou domluvení, tak mají smůlu, protože já bych do něčeho takovýho nešla.
Díky za názory. ![]()
Ani jsem to nedočetla, a už mi bylo jasné že se na tebe domluvili…
Díky holky, jsem ráda za objektivní názory.
jsem se tu teď předvedla jako blbka, co? ![]()
@Anonymní píše:
@Lotuska tak s manželem si nemáme vůbec co vyčítat, ani jeden z nás se nezachoval jako tak jak měl.@Fotoalbum jestli jsou domluvení, tak mají smůlu, protože já bych do něčeho takovýho nešla.
Díky za názory.
a do milence bys šla? to je v pořádku? ![]()
o co jde? ten druhej tě přitahuje nebo ne?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, před nedávnem mě manžel seznámil se svým kamarádem z práce a s jeho ženou. Přišli k nám na návštěvu a ti tři se opili. Manžel po tý kamarádce dost jel, balil jí a říkal věci, že jsem byla až zaražená. Ten jeho kamarád řešil, jestli mi to vadí a mě to vlastně nevadilo, ani jemu. Občas mě chytil za ruce, dostala jsem od něj i pusu na tvář, ale nepřikládala jsem tomu další význam. Pak mě jednou vytáhl ven na běhání, kde jsme si docela hezky povídali, ale do doby, než došlo na nevěru mé známé, které to prochází už několik let. Ptal se, jak to dělají, že je nikdo nenačape. Přišlo mi to téma divný, ale nepřikládala jsem tomu žádný význam.
Na další akci to došlo tak daleko, že mě začal líbat ve chvíli, kdy jsme si mysleli, že nás někdo nevidí, došlo i na intimní doteky. A už to jelo. K ničemu víc nedošlo, ale pěkně mi zamotal hlavu. Druhý den jsme si psali, on mi řekl, že nás jeho žena viděla, jak se líbáme a pak došlo na téma čtyřka. Vyrazilo mi to dech, protože jsem si do tý doby myslela, že má zájem o mě a ne o čtyřku, hlavně po tom, co se mě ptal, jak to ta kamarádka dělá s tou nevěrou, aniž by o tom někdo věděl. Doma jsem to vyklopila manželovi a zajímal mě jeho názor. Nebyl proti, ani oni ne.
Když jsme pili naposledy, zvrtlo se to a já byla zase s ním, ona s mým manželem, ale na sex nedošlo, rpotože jsem ztratila kuráž a zmizela.
Od tý doby jsme se viděli jen párkrát, to už nedošlo k ničemu, jen k narážkám na ten večer, kterým se smáli všichni až na mě. Vždycky, když ho vidím, tak se mile usmívá, je příjemnej… když jsem šla nedávno kolem domu, u kterého stál, díval se na mě dokud jsem nezašla domů. Ani jeden jsme se nepozdravili, jen jsme tupě zírali. To se mi stalo ještě několikrát, od tý doby se míjíme. Nevím, co si o něm mám myslet. Měl o mě opravdu zájem, když se tak zajímal, když se na mě tak dívá, řekl o tý čtyřce jen kvůli tomu, že nás viděli a chtěl to nějak zamaskovat, nebo mu jde fakt jenom o tu čtyřku? Omlouvám se za román, ale potřebuju znát názor nezaslepených.
Díky.