Proč se žena stydí za partnerovy chyby

Anonymní
27.2.15 17:49

Proč se žena stydí?

Ahoj maminky, docela řeším jednu nemilou věc…a u toho mě napadá svůj vlastní pohled na věc.
Proč se jako žena stydím za to, že má volba partnera nebyla dobrá..? Proč se stydím já?
Proč jako ženy většinou máme potřebu hledat vinu jen a jen na sobě :-(

Jsem v nemilé situaci, čekám dítko do 14-ti dnů a mám téměř 2-letou slečnu (s tím partnerem), zvažuji že od něj opravdu odejdu… Nechce se mi ani rozepisovat proč, prostě je to hluboké narušení vztahu mezi námi. Má to jednoho jmenovatele MAMÁNEK…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
27.2.15 17:52

Hele, kdy je muž mamánek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.15 17:55
@terinka4444 píše:
Hele, kdy je muž mamánek?

když se bez matky není schopný rozhodnout o ničem a denně s ní tráví na telefonu půl hodiny a informuje ji o všem co se doma děje. Mám pocit že nemám žádné soukromí, tchýně ví i o tom, kdy se mi gynekolog hrabe v pipině :(
Nebydlí s námi, ale mám pocit jako kdyby ano…je tady s námi ikdyž není. Když se s mužem nepohodnu letí za mámou…

• Citovat
  • Upravit
Meha
27.2.15 17:57

Nevím, proč se stydíš, asi máš k tomu důvod.
Rozhodně bych netvrdila obecně, že pokud si žena vybere špatného partnera, tak má kvůli tomu pocit studu.

• Citovat
  • Upravit
Meha
27.2.15 17:58
@Anonymní píše:
když se bez matky není schopný rozhodnout o ničem a denně s ní tráví na telefonu půl hodiny a informuje ji o všem co se doma děje. Mám pocit že nemám žádné soukromí, tchýně ví i o tom, kdy se mi gynekolog hrabe v pipině :(
Nebydlí s námi, ale mám pocit jako kdyby ano…je tady s námi ikdyž není. Když se s mužem nepohodnu letí za mámou…

A tak se choval vždy? Pokud ano, tak nechápu ten luxus mít s ním dvě děti.

Jinak takové chování bych taky nesnesla.

• Citovat
  • Upravit
2406
27.2.15 18:00

Tak to tedy nemůžu říct. Já hledám vinu jak v sobě, tak v tom druhém :mrgreen:

Asi máš sakra nízké sebevědomí. Taky si asi moc dobře uvědomuješ, že manžel byl takový vždycky a že jsi to měla řešit hned na začátku (buď zatrhnout nebo nenavazovat vztah). Manžel byl taky zvyklý dělat vše s maminkou a každou blbost ji vyžvanit, ale rychle jsem ho to odnaučila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 18:02

Zije ta matka sama, alebo s niekym? Moj svagor volava mojej svokre co ovdovela dvakrat do dna. A mamankom by som ho nenazvala, manzelka ho ma vycviceneho ako psika.

K otazke preco sa zena hanbi za vyber partnera… no pretoze je to ona, kto si vybera. Sice si moze vyberat len spomedzi toho, co prejavilo zaujem, ale je to vzdy zena, kto si vybera otca pre svoje potomstvo. Chlapi sa predvadzaju a zeny vyberaju, co svet svetom stoji. Aj ked sa feministky postavia na hlavu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101591
27.2.15 18:03
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, docela řeším jednu nemilou věc…a u toho mě napadá svůj vlastní pohled na věc.
Proč se jako žena stydím za to, že má volba partnera nebyla dobrá..? Proč se stydím já?
Proč jako ženy většinou máme potřebu hledat vinu jen a jen na sobě :-(

No, nejspíš protože sis ho vybrala, ne :think: i když já bych se asi nestyděla, já bych asi byla spíše na. raná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
27.2.15 18:07

No ale pokud jsi udělala nějakou zásadní chybu při výběru otce svých dětí, tak je logické, že se stydíš. Je za co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.2.15 18:09
@j.a.n.i1 píše:
No, nejspíš protože sis ho vybrala, ne :think: i když já bych se asi nestyděla, já bych asi byla spíše na. raná.

Přesně…stydět? NIKDY…NASRANÁ…??? A pořádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.2.15 18:10

Pustilo mi to TO slovo…ZASE… 8o 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_XXXXI.
27.2.15 18:10
@Anonymní píše:
Proč jako ženy většinou máme potřebu hledat vinu jen a jen na sobě :-(

A kdo by se mel stydet jinej nez ty, ze sis spatne vybrala partnera? :nevim: 8o

• Citovat
  • Upravit
10848
27.2.15 18:13

No. anonymko, jsi v 9 měsíci těhotenství, hádám, že s dvouletou dcerou toho máš na hrbu dost, a že ti leccos leze na nervy se dá naprosto pochopit :)

V žádném případně bych spory s mužem neřešila radikálně v příštích dvou měsících - do porodu a aspon celé šestinedělí. je dost možné, že pak to budete oba vidět jinak- I on už leccos nebude tolik řešit s maminkou, a ty už to taky nebudeš vidět tak mamánkovsky jako teď.

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.2.15 18:16

A když ženská zavolá každý den půl hodiny mamce, když se jí zeptá na názor, když jí řekne, že Franta byl dneska na tý urologii a dobrý, tak je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.2.15 18:22
@terinka4444 píše:
A když ženská zavolá každý den půl hodiny mamce, když se jí zeptá na názor, když jí řekne, že Franta byl dneska na tý urologii a dobrý, tak je co?

Mamánka…??? :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria